Кола за абитуриентски бал 2013г.
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
Кола за абитуриентски бал 2013г.
Здравейте! Тази година съм абитуриентка на 26 май и по този повод търся кола за София. Може би е малко раничко, но колото по-рано, толкова по-добре
Задължително ми се иска да е БМВ, нещо по-ново
Кабрио, джип, купе, седан... всяко предложение ще е от полза, благодаря предварително 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Кола за абитуриентски бал 2013г.
Ако може да използвам темата, ако не ми изтрийте мнението !
Таз' година и аз съм абитуриент и аз търся нещо със синьо-бяла емблема, аз също съм без претенции.
Таз' година и аз съм абитуриент и аз търся нещо със синьо-бяла емблема, аз също съм без претенции.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
Аз не завършвам догодина. Завърших преди известен брой години
Тогава се явих на бала с със Вектрата на един приятел, колкото да не съм със Жигулата на баща ми. Сега обаче карам BMW. А хората които тогава се явиха с BMW-та сега карат Вектри.
Не казвам това за да ви откажа, а просто защото колата на бала ви не е най-важното за което да се тревожите. Ако се намери - добре, радвайте се на момента. Ако ли не - хич да не ви пука.
Ако аз завършвах сега, щях да си търся по-скоро ретро автомобил. Много по-ефектно ще бъде
Успех!

Не казвам това за да ви откажа, а просто защото колата на бала ви не е най-важното за което да се тревожите. Ако се намери - добре, радвайте се на момента. Ако ли не - хич да не ви пука.
Ако аз завършвах сега, щях да си търся по-скоро ретро автомобил. Много по-ефектно ще бъде

Успех!
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
randity написа:Таз' година и аз съм абитуриент
B1ZzY_BMW's Wife написа:Тази година съм абитуриентка на 26 май
Догодина чада мои, догодина сте абитуриенти не тази, тази година кой бил, бил, свърши вече

Утрепахте рибата де. От март, април как да е. Ама от началото на октомври да си търсите коли за бала през май месец

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
xpl0d написа:randity написа:Таз' година и аз съм абитуриентB1ZzY_BMW's Wife написа:Тази година съм абитуриентка на 26 май
Догодина чада мои, догодина сте абитуриенти не тази, тази година кой бил, бил, свърши вече![]()
![]()
![]()
Утрепахте рибата де. От март, април как да е. Ама от началото на октомври да си търсите коли за бала през май месец
Тази учебна година се има в предвид. А иначе, да предпочитам сега да си намеря кола + алтернативна кола, все пак всичко се случва, а няма да е приятно деня преди бала да стане "от двата стола на земята".
А иначе, колегата е прав, че колата не е най-важното.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
що бе ? правилно си правят
от сега си запазват бегачките, за да не стане дуплекс в последния момент ....

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
randity написа:предпочитам сега да си намеря кола + алтернативна кола, все пак всичко се случва, а няма да е приятно деня преди бала да стане "от двата стола на земята".
То не, че отсега като сте тръгнали да търсите и си намерите нали, точно в деня на бала не може да стане някой фал

Те ви два сайта с луксозни возила да си имате резерви:
http://www.independentteam.org/index.php?p=cn&ln=bg
http://www.jr-rentacar.com/bg/

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
pimpo написа:Аз не завършвам догодина. Завърших преди известен брой годиниТогава се явих на бала с със Вектрата на един приятел, колкото да не съм със Жигулата на баща ми. Сега обаче карам BMW. А хората които тогава се явиха с BMW-та сега карат Вектри.
На моя бал отидох със е36 кабрио, колкото да не съм със чисто новото мицубиши на брата

( справка - подписа

Сега и аз карам е36, щото тогава реших че тва ше е моята кола.

Секи дойде с някво паркетно возило, но аз отидох със low-rider палатка и страхотна дама ... и помрачих настроението на доста хора дето бяха направили всевъзможно за да ги докарат с коли за нинам си колко хиляди евра ... но с некви крокодили вътре

ПП. Верно, не се ли изтърка тва с новите коли за баловете

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми сложете по някоя снимка,бъдещите собственици на автомобили да разберат какви хора ще возят 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Аз си спомням, че много исках с е30-ката на бащата, макар че беше доста неугледна и никога не е изглеждала особено добре. Ама изобщо не ми е пукало с ква кола ще ме возят. Пък ми се искаше да й нарисувам и цветенца
Ама един негов приятел предложи той да ме вози и в крайна сметка така си останаха нещата - с една лъскавка Avensis. То доста често колите изобщо не могат да спрат пред училището, а пред ресторанта просто минаваш и те изплюват по най-бързия начин, щото колоната чака да разтовари други....
Честно казано и с такси да си отидеш на бала... кво толкова?
Даже може да стане голям фън с таксиметровия :Р Те биха се накефили според мен.

п.п. Сетих се за една случка с една позната, която точно в ресторанта на събирането преди бала се оказало, че шофьорът й не може да дойде с колата. Шефът на заведението си я закарал с голям кеф :Р Даже имал същата кола
Та... случки в поледния момент винаги могат да станат. А някой от сега да знае дали на 100% ще е свободен за да кара дама на бала... : ) Ама успех :Р

Честно казано и с такси да си отидеш на бала... кво толкова?

п.п. Сетих се за една случка с една позната, която точно в ресторанта на събирането преди бала се оказало, че шофьорът й не може да дойде с колата. Шефът на заведението си я закарал с голям кеф :Р Даже имал същата кола

Та... случки в поледния момент винаги могат да станат. А някой от сега да знае дали на 100% ще е свободен за да кара дама на бала... : ) Ама успех :Р
- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
Аз не мога да разбера какъв е проблема,че искам да се подсигуря от сега
За Rent a car ми е ясна опцията, искам да видя от форума дали някой ще се отзове (имам алтернативна кола, ако толкова няма други предложения), а що се отнася до "модата с нови коли" аз така съм преценила, че ще се чувствам най-добре в този ден, с този тоалет и т.н.. Всеки си преценява сам за себе си с каква кола да отиде. Надявам се да съм разбрана правилно и следващите коментари да са единствено за предложения, ако има такива.Благодаря ви предварително 

Последна промяна B1ZzY_BMW's Wife на 05 Окт 2012, 20:09, променена общо 2 пъти
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
B1ZzY_BMW's Wife написа:Аз не мога да разбера какъв е проблема,че искам да се подсигуря от сегаЗа Rent a car ми е ясна опцията, искам да видя от форума дали някой ще се отзове (имам алтернативна кола, ако толкова няма други предложения), а що се отнася до "модата с нови коли" аз така съм преценила, че ще се чувствам най-добре в този ден, с този тоалет и т.н.. Всеки си преценява сам за себе си с каква кола да отиде. Надявам се да съм разбрана правилно и следващите коментари да са единствено за предложения, ако има такива.Благодаря ви предварително
Минавало ли ти е през ума,че мое да не завършиш.....ти пребуксува съединитела по химия например....или да забременееш.....мечтаеш да караш дъртак,а търсиш младок.....и с кой тоалет бе моме-ако си бременна,треа и ремарке....

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Манчев73 написа:
Минавало ли ти е през ума,че мое да не завършиш.....ти пребуксува съединитела по химия например....или да забременееш.....мечтаеш да караш дъртак,а търсиш младок.....и с кой тоалет бе моме-ако си бременна,треа и ремарке....

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Манчев73 написа:B1ZzY_BMW's Wife написа:Аз не мога да разбера какъв е проблема,че искам да се подсигуря от сегаЗа Rent a car ми е ясна опцията, искам да видя от форума дали някой ще се отзове (имам алтернативна кола, ако толкова няма други предложения), а що се отнася до "модата с нови коли" аз така съм преценила, че ще се чувствам най-добре в този ден, с този тоалет и т.н.. Всеки си преценява сам за себе си с каква кола да отиде. Надявам се да съм разбрана правилно и следващите коментари да са единствено за предложения, ако има такива.Благодаря ви предварително

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2