Кола за абитуриентски бал 2013г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Кола за абитуриентски бал 2013г.

Мнение от B1ZzY_BMW's Wife » 05 Окт 2012, 11:42

Здравейте! Тази година съм абитуриентка на 26 май и по този повод търся кола за София. Може би е малко раничко, но колото по-рано, толкова по-добре :winky: Задължително ми се иска да е БМВ, нещо по-ново :) Кабрио, джип, купе, седан... всяко предложение ще е от полза, благодаря предварително :)

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Кола за абитуриентски бал 2013г.

Мнение от randity » 05 Окт 2012, 13:36

Ако може да използвам темата, ако не ми изтрийте мнението !

Таз' година и аз съм абитуриент и аз търся нещо със синьо-бяла емблема, аз също съм без претенции. :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46
Детайли за колата: N42B20

Мнение от pimpo » 05 Окт 2012, 15:14

Аз не завършвам догодина. Завърших преди известен брой години :) Тогава се явих на бала с със Вектрата на един приятел, колкото да не съм със Жигулата на баща ми. Сега обаче карам BMW. А хората които тогава се явиха с BMW-та сега карат Вектри.
Не казвам това за да ви откажа, а просто защото колата на бала ви не е най-важното за което да се тревожите. Ако се намери - добре, радвайте се на момента. Ако ли не - хич да не ви пука.
Ако аз завършвах сега, щях да си търся по-скоро ретро автомобил. Много по-ефектно ще бъде :)
Успех!
Кога се пише "И" и кога "Й"

1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ

2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 05 Окт 2012, 15:49

randity написа:Таз' година и аз съм абитуриент

B1ZzY_BMW's Wife написа:Тази година съм абитуриентка на 26 май

Догодина чада мои, догодина сте абитуриенти не тази, тази година кой бил, бил, свърши вече :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Утрепахте рибата де. От март, април как да е. Ама от началото на октомври да си търсите коли за бала през май месец :shock:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 05 Окт 2012, 15:56

xpl0d написа:
randity написа:Таз' година и аз съм абитуриент

B1ZzY_BMW's Wife написа:Тази година съм абитуриентка на 26 май

Догодина чада мои, догодина сте абитуриенти не тази, тази година кой бил, бил, свърши вече :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Утрепахте рибата де. От март, април как да е. Ама от началото на октомври да си търсите коли за бала през май месец :shock:

Тази учебна година се има в предвид. А иначе, да предпочитам сега да си намеря кола + алтернативна кола, все пак всичко се случва, а няма да е приятно деня преди бала да стане "от двата стола на земята".
А иначе, колегата е прав, че колата не е най-важното. :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 05 Окт 2012, 15:57

що бе ? правилно си правят :mhihi: от сега си запазват бегачките, за да не стане дуплекс в последния момент ....
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 05 Окт 2012, 16:04

randity написа:предпочитам сега да си намеря кола + алтернативна кола, все пак всичко се случва, а няма да е приятно деня преди бала да стане "от двата стола на земята".

То не, че отсега като сте тръгнали да търсите и си намерите нали, точно в деня на бала не може да стане някой фал :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Те ви два сайта с луксозни возила да си имате резерви:

http://www.independentteam.org/index.php?p=cn&ln=bg

http://www.jr-rentacar.com/bg/

:OT: Така и не я разбрах тази мания със скъпите коли на бала :dunno: Знаете се един друг какво ви е материалното състояние, какъв е смисъла от излишни пари на вятъра :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 05 Окт 2012, 16:17

pimpo написа:Аз не завършвам догодина. Завърших преди известен брой години :) Тогава се явих на бала с със Вектрата на един приятел, колкото да не съм със Жигулата на баща ми. Сега обаче карам BMW. А хората които тогава се явиха с BMW-та сега карат Вектри.

На моя бал отидох със е36 кабрио, колкото да не съм със чисто новото мицубиши на брата :mhihi:
( справка - подписа :ok: )
Сега и аз карам е36, щото тогава реших че тва ше е моята кола. :smoke:

Секи дойде с някво паркетно возило, но аз отидох със low-rider палатка и страхотна дама ... и помрачих настроението на доста хора дето бяха направили всевъзможно за да ги докарат с коли за нинам си колко хиляди евра ... но с некви крокодили вътре :winky:

ПП. Верно, не се ли изтърка тва с новите коли за баловете :(
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Окт 2012, 16:21

Ми сложете по някоя снимка,бъдещите собственици на автомобили да разберат какви хора ще возят :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 05 Окт 2012, 19:08

Аз си спомням, че много исках с е30-ката на бащата, макар че беше доста неугледна и никога не е изглеждала особено добре. Ама изобщо не ми е пукало с ква кола ще ме возят. Пък ми се искаше да й нарисувам и цветенца :lol: :lol: Ама един негов приятел предложи той да ме вози и в крайна сметка така си останаха нещата - с една лъскавка Avensis. То доста често колите изобщо не могат да спрат пред училището, а пред ресторанта просто минаваш и те изплюват по най-бързия начин, щото колоната чака да разтовари други....

Честно казано и с такси да си отидеш на бала... кво толкова? :) Даже може да стане голям фън с таксиметровия :Р Те биха се накефили според мен. :lol: :lol:

п.п. Сетих се за една случка с една позната, която точно в ресторанта на събирането преди бала се оказало, че шофьорът й не може да дойде с колата. Шефът на заведението си я закарал с голям кеф :Р Даже имал същата кола :lol: :lol: :lol:

Та... случки в поледния момент винаги могат да станат. А някой от сега да знае дали на 100% ще е свободен за да кара дама на бала... : ) Ама успех :Р
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от B1ZzY_BMW's Wife » 05 Окт 2012, 19:20

Аз не мога да разбера какъв е проблема,че искам да се подсигуря от сега :roll: За Rent a car ми е ясна опцията, искам да видя от форума дали някой ще се отзове (имам алтернативна кола, ако толкова няма други предложения), а що се отнася до "модата с нови коли" аз така съм преценила, че ще се чувствам най-добре в този ден, с този тоалет и т.н.. Всеки си преценява сам за себе си с каква кола да отиде. Надявам се да съм разбрана правилно и следващите коментари да са единствено за предложения, ако има такива.Благодаря ви предварително :yes:
Последна промяна B1ZzY_BMW's Wife на 05 Окт 2012, 20:09, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 05 Окт 2012, 19:56

B1ZzY_BMW's Wife написа:Аз не мога да разбера какъв е проблема,че искам да се подсигуря от сега :roll: За Rent a car ми е ясна опцията, искам да видя от форума дали някой ще се отзове (имам алтернативна кола, ако толкова няма други предложения), а що се отнася до "модата с нови коли" аз така съм преценила, че ще се чувствам най-добре в този ден, с този тоалет и т.н.. Всеки си преценява сам за себе си с каква кола да отиде. Надявам се да съм разбрана правилно и следващите коментари да са единствено за предложения, ако има такива.Благодаря ви предварително :yes:

Минавало ли ти е през ума,че мое да не завършиш.....ти пребуксува съединитела по химия например....или да забременееш.....мечтаеш да караш дъртак,а търсиш младок.....и с кой тоалет бе моме-ако си бременна,треа и ремарке....
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 05 Окт 2012, 20:12

Манчев73 написа:
Минавало ли ти е през ума,че мое да не завършиш.....ти пребуксува съединитела по химия например....или да забременееш.....мечтаеш да караш дъртак,а търсиш младок.....и с кой тоалет бе моме-ако си бременна,треа и ремарке....

:OT: Напълно безсмислено...

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 05 Окт 2012, 20:15

:owned:
Only dead fish follow the stream...

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 05 Окт 2012, 20:25

Манчев73 написа:
B1ZzY_BMW's Wife написа:Аз не мога да разбера какъв е проблема,че искам да се подсигуря от сега :roll: За Rent a car ми е ясна опцията, искам да видя от форума дали някой ще се отзове (имам алтернативна кола, ако толкова няма други предложения), а що се отнася до "модата с нови коли" аз така съм преценила, че ще се чувствам най-добре в този ден, с този тоалет и т.н.. Всеки си преценява сам за себе си с каква кола да отиде. Надявам се да съм разбрана правилно и следващите коментари да са единствено за предложения, ако има такива.Благодаря ви предварително :yes:

:kuku: :kuku:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Следваща

Назад към Извън Темата