BMW Z3- carbon фолио
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- NIKOLAIIVANOV92
- Потребител
-
BMW Z3- carbon фолио
решил съм да покрия външно цялата кола в carbon фолио ...
искам да попитам дали ще ми правят проблем-полицаите.
Re: BMW Z3- carbon фолио
NIKOLAIIVANOV92 написа:решил съм да покрия външно цялата кола в carbon фолио ...
абсолютно да, ще ти правят проблем, сменяш цвета по талон задължително след облепването
Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Аман от разбирачи .....
От средата на 2009 година КАТ постанови следната промяна за движение на рекламни автомобили по пътищата:
Одобрението на проект и пререгистрация на автомобила в КАТ след облепване на рекламния автомобил по проекта, вече не се практикува. Каква е новата наредба!?
1. Не се регистрира проекта в КАТ и не се пререгистрира автомобила.
2. Облепва се автомобила при следните условия:
а) да няма реклами по стъклата на автомобила, фаровете и стоповете
б) ако се рекламират други марки и фирми е нужно да се носи в автомобила договор/разрешително с/от въпросната фирма за реклама/разрешение да рекламирате или ползвате логото или името на съответната фирмата.
3. Облепеният автомобил с договорите (ако има такива) може спокойно да се движи по пътищата. Не е нужно да минава през КАТ.
Отиваш в 3М правиш си един измислен договор или разрешение да им поставиш логото някъде по автомобила и си караш, като на господата полицай им казваш че си рекламна кола на 3М.
От средата на 2009 година КАТ постанови следната промяна за движение на рекламни автомобили по пътищата:
Одобрението на проект и пререгистрация на автомобила в КАТ след облепване на рекламния автомобил по проекта, вече не се практикува. Каква е новата наредба!?
1. Не се регистрира проекта в КАТ и не се пререгистрира автомобила.
2. Облепва се автомобила при следните условия:
а) да няма реклами по стъклата на автомобила, фаровете и стоповете
б) ако се рекламират други марки и фирми е нужно да се носи в автомобила договор/разрешително с/от въпросната фирма за реклама/разрешение да рекламирате или ползвате логото или името на съответната фирмата.
3. Облепеният автомобил с договорите (ако има такива) може спокойно да се движи по пътищата. Не е нужно да минава през КАТ.
Отиваш в 3М правиш си един измислен договор или разрешение да им поставиш логото някъде по автомобила и си караш, като на господата полицай им казваш че си рекламна кола на 3М.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BMW Z3- carbon фолио
Ако фолиото е същия цвят като ригиналния на колата какъв е проблема? Пак си е примерно черна и няма яд. Друг е въпроса че е отвратителна селяния тва фолио.
колега, не че да се заяждам с теб ама... - "аман от разбирачи"
слагането на карбоново фолио не е реклама, никой не говори в случая за брандиране на автомобил, а за облепване с фолио, в случай че колата е различен цвят от фолиото, със сигурност сменяш талона...
нека да съм минал по тоз път преди 1 месец та да знам...
имам ауди, което беше тъмно синьо, вече е бяло(с фолио) и смених талона
слагането на карбоново фолио не е реклама, никой не говори в случая за брандиране на автомобил, а за облепване с фолио, в случай че колата е различен цвят от фолиото, със сигурност сменяш талона...
Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
bum_bum написа:Друг е въпроса че е отвратителна селяния тва фолио.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
С цялостно облепяне на колата сменяш цвета и ходих в КАТ 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- NIKOLAIIVANOV92
- Потребител
-
значи сменя ли талона няма дерт така ли да разбирам 
съ6то така изкам да кажа 4е колат е с 4ерна боя и ако слойа 4ено фолио нз дали 6те тярбаж да сменям талона ?

съ6то така изкам да кажа 4е колат е с 4ерна боя и ако слойа 4ено фолио нз дали 6те тярбаж да сменям талона ?
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
vank0 написа:колега, не че да се заяждам с теб ама... - "аман от разбирачи"
казвам ти как да минеш без да ходиш в КАТ - пробвано и работи. Теоретично е по-добрия вариант, представи си, че си със синя кола и сложиш черно фолио. Отиваш в кат сменяш талона и всичко е ток. Обаче след 2 месеца ти писва махаш фолиото и колата пак синя пък по талон черна и айде на ново разправии за смяна на цвят ...

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Аз мисля да облепя едно купе даймънд шварц е36 с flat black - мат - черно фолио, че само от паркинги вече имам поне 3-4 "спомена" от много добри шофьори. Някой от Пловдив да е търсил къде се занимават? По нет-а само ми излизат автобояджийски услуги. Облепване само за София ми излиза.
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
host написа:Аз мисля да облепя едно купе даймънд шварц е36 с flat black - мат - черно фолио, че само от паркинги вече имам поне 3-4 "спомена" от много добри шофьори. Някой от Пловдив да е търсил къде се занимават? По нет-а само ми излизат автобояджийски услуги. Облепване само за София ми излиза.
Всяка по-голяма рекламна агенция трябва да може да ти свърши работа

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
bum_bum написа:http://www.sliveninfo.com/all-news/item/19626-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D1%8F-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD
По принцип карбоновото фолио се използва за олекотяване на спортни коли, твърдят рали-пилоти.

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
host написа:Аз мисля да облепя едно купе даймънд шварц е36 с flat black - мат - черно фолио, че само от паркинги вече имам поне 3-4 "спомена" от много добри шофьори. Някой от Пловдив да е търсил къде се занимават? По нет-а само ми излизат автобояджийски услуги. Облепване само за София ми излиза.
viewtopic.php?f=63&t=237368

15 мнения
• Страница 1 от 1