Печка "Канди"-помощ
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- krasimir_minov
- Потребител
-
Печка "Канди"-помощ
Става на въпрос за вградена печка за гочтвене "Канди", която почти от самоти си купуване дефектира. Започва да се говти на нея и от самосебе си изключва и започва да изписва ерор 2 или ерор 18. Както си стои без да се говти пак изписва същото. Не може да се рзчита на нея. Викнах от хората от сервиза и те уж смениха платка гаранционно, ама каза, че е било от непостоянния ток и няма управия. Та въпроса ми е има ли е някой такък проблем, ако ли да може ли да се оправи или печката трябва да се смени. Случая е такъв, че кухнята е вградена и не знам дали ще успея да намеря печка със същите размери.
Моля помогнете.
Моля помогнете.
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Re: Печка "Канди"-помощ
Здравей колега, По принцип уредите за вграждане би трябвало да са стандарт.
Според мен е по добре да върнеш уреда и това е, Търси си правата ако се правят на интересни.
Според мен е по добре да върнеш уреда и това е, Търси си правата ако се правят на интересни.
Не искам много, искам всичко!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Щом казват, че е от тока да ти го напишат и с него в ЧЕЗ и "кво прайм сега"?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
krasimir_minov написа:Става на въпрос за вградена печка за гочтвене "Канди", която почти от самоти си купуване дефектира. Започва да се говти на нея и от самосебе си изключва и започва да изписва ерор 2 или ерор 18. Както си стои без да се говти пак изписва същото. Не може да се рзчита на нея. Викнах от хората от сервиза и те уж смениха платка гаранционно, ама каза, че е било от непостоянния ток и няма управия. Та въпроса ми е има ли е някой такък проблем, ако ли да може ли да се оправи или печката трябва да се смени. Случая е такъв, че кухнята е вградена и не знам дали ще успея да намеря печка със същите размери.
Моля помогнете.
А пробва ли да я включиш в друг контакт? Или ако е вързана директно, провери към коя част на инсталацията е, щом нямаш проблем с други уреди. Ако не е от това, явно гледат да избегнат подмяна на уреда. Викай ги гаранционно до припадък. И си прочети условията на гаранцията в какви случаи се подменя. И като правило, избягвай италиански електроуреди.
Never mistake motion for action...
- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
колега печките за вграждане са в стандартен шкаф с някои изключения, но не вярвам твоита да е от изключенията.. ако е в шкаф 60см то можеш да я подмениш с каквато си поискаш печка за вграждане.. на широчина са еднакви единствено по височина имат леки разлики които се корегират с подложки от сорта на 3-6мм за да доиде горе на линията на вратичките ти..

0889149545 - Златан
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
AnathemA написа:Ако е от тока един UPS може да ти реши проблема
Еб@ти UPS-а трябва да вземе за да издържи готварска печка

7 мнения
• Страница 1 от 1