Връщане на момиче от Германия - Търси транспорт
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Връщане на момиче от Германия - Търси транспорт
Значи булката на един приятел е ходила да работи там, обаче стават някви драми на работата и не и плащат на момичето. Та общо взето е останала с някакви мижави пари до края на месеца в нейна позната - близо до Манхайм и моя приятел търси начини да я върне.
Интересуват ме хора които карат коли или ще се връщат скоро от там, дали могат да се наемат да я приберат поне до България. До Бургас вече ше го измислиме лесно.
Цялата работа, че ако се говори за някакво заплащане, ще трябва да се уреди тук в България, тъй като момата няма никакви пари и нейният приятел ще трябва да мисли нещо.
Помагайте, че хората са много на зор.
Утре ще дам телефона на моя приятел за да може сериозните направо с него да си говорят.
Мерсим предварително
Интересуват ме хора които карат коли или ще се връщат скоро от там, дали могат да се наемат да я приберат поне до България. До Бургас вече ше го измислиме лесно.
Цялата работа, че ако се говори за някакво заплащане, ще трябва да се уреди тук в България, тъй като момата няма никакви пари и нейният приятел ще трябва да мисли нещо.
Помагайте, че хората са много на зор.
Утре ще дам телефона на моя приятел за да може сериозните направо с него да си говорят.
Мерсим предварително

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: Връщане на човек от Германия
Е толкова ли не можете да намерите с твоя приятел едни 100 евро та да качите момичето на автобуса ами ще я карате да се лашка със знайни и незнайни автоджамбази? И тоя е ебаси и "приятеля"! Смешници...
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- ogata
- старши ентусиаст
-
Re: Връщане на човек от Германия
E34 написа:Е толкова ли не можете да намерите с твоя приятел едни 100 евро та да качите момичето на автобуса ами ще я карате да се лашка със знайни и незнайни автоджамбази? И тоя е ебаси и "приятеля"! Смешници...
Такава е молбата към мен - изпълнявам я.
Ходи си чеши пръстите другаде.

ПП. Не забравяйте, че "едни 100 евро" представляват 2/3 от минималната работна заплата в България. Има хора които не разполагат с толкова пари и които са достатъчно честни и почтени, че да не искат да ги взимат на заем, защото не знаят кога ще могат да ги върнат. И не на последно място ... ако едни 100 евро не бяха толкова много пари за тези хора, девойката щеше да си седи в БГ, не мислите ли ?

- chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 628csi; Brabus Widestar GL
Re: Връщане на момиче от Германия - Търси транспорт
да беше писал вчера днеска се прибрах от германия 

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Франкфурт-Хан летището е супер близо.И билетите до края на месеца са все около 63-67 евро.Евтино и бързо.Едва ли някой ще ти вземе под 100.Аз не бих качил непозната,че и жена от точно този край на Германия до БГ.Един познат за малко да изгори за несъществуващ трафик на хора по този начин!!!!
и извини ме но 100 евро са нищо тръгвайки за която и да е западноевропейска страна!!!резервен вариянт винаги трябва да имаш.на баня без сапун......
и извини ме но 100 евро са нищо тръгвайки за която и да е западноевропейска страна!!!резервен вариянт винаги трябва да имаш.на баня без сапун......
- ogata
- старши ентусиаст
-
jordanpar написа:Франкфурт-Хан летището е супер близо.И билетите до края на месеца са все около 63-67 евро.Евтино и бързо.Едва ли някой ще ти вземе под 100.Аз не бих качил непозната,че и жена от точно този край на Германия до БГ.Един познат за малко да изгори за несъществуващ трафик на хора по този начин!!!!
Нещо важно, което забравих да спомена. Момичето има страх от летене и самолети. Толкова голям, че по-скоро би се возила с непознат, отколкото на самолет

ogata написа:jordanpar написа:Франкфурт-Хан летището е супер близо.И билетите до края на месеца са все около 63-67 евро.Евтино и бързо.Едва ли някой ще ти вземе под 100.Аз не бих качил непозната,че и жена от точно този край на Германия до БГ.Един познат за малко да изгори за несъществуващ трафик на хора по този начин!!!!
Нещо важно, което забравих да спомена. Момичето има страх от летене и самолети. Толкова голям, че по-скоро би се возила с непознат, отколкото на самолет
колега, иска ми се да помогнем на това момиче, но тези прекалено много условности стават подозрителни не само за мен
No bling at the Ring
- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
На кака Злата шурея......................! 

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Трудно някой ще се навие да вози непозната през границите, ама дано не съм прав.
I love the sound of V8 in the morning...
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Пратете пари на момичето да се върне и не се занимаваите с глупости.. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Винаги се чудя колко авантюристично подхождат хората към собствения си живот.
Да продава спешно нещо приятелчето и да върви да си я прибира, че колкото случки знам - половината да са истина, ще им се ще да не са чували за Германия... Имате ли представа колко и какви хора четат форума не знам, че да рискувате така...

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Няма начин здравомислещ човек да се навие.
За мен проблема е липсата на пари,нали така?Еми по-добре да промениш темата на ''търсим пари на заем за едно момиче да се прибере'',''колеги дайте по 2 лева''........100 човека да дадат от многохилядния силен БМВ форум по 2 лева и готово.Даже няма да си ги търсят после.
За мен проблема е липсата на пари,нали така?Еми по-добре да промениш темата на ''търсим пари на заем за едно момиче да се прибере'',''колеги дайте по 2 лева''........100 човека да дадат от многохилядния силен БМВ форум по 2 лева и готово.Даже няма да си ги търсят после.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Има доста хора изгорели с повече от 100€ от такива схеми.Редовен номер си е дано не съм прав ама на такова ми прилича.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Аз съм този олигофрен, който се нуждае от помощ. Огата ме познава лично и предполагам може да гарантира, че нито става въпрос за схема, нито някой за нещо ще гори. Момичето, за което става дума ми е много мило и съм свързан с него емоционално по начин, който не е предмет на настоящата молба. Направи грешка да се довери на грешните хора и сега е в патова ситуация. Няма да обяснявам и причините, които са я подтикнали да тръгне към Германия, само ще кажа, че не е авантюра, а отчаяно действие на някой, притиснат финансово до стената. Винаги съм се отнасял негативно към просията и мога да разбера хората, които ще ме нареждат или просто игнорират, но в случая искам да и помогна със цялото си сърце, а нямам тази възможност, понеже нещата ми се стекоха така, че от известно време аз също съм задлъжнял и се опитвам самия аз да изплувам от блатото.
Няма да коментирам 100 евро малко пари ли са много ли са, но само човек, който е бил в нужда може да разбере отчаянието и безсилието на някой, който иска да помогне, а не може. Desperate times call for desperate measures и се обръщам с молба към всеки, който има желание и възможност (колкото и да ми е неудобно) да помогне с 1,2 ... 5 лева за събирането на пари за билет от Манхайм до България. Ако някой знае откъде може да се закупи възможно най-евтино такъв билет също може да помогне с информация. Ако днес (15.10) до обяд никой не е написал информация откъде най-евтино може да се вземе билета и колко струва, аз ще се заинтересувам и ще пиша, когато разбера конкретната сума.
След като евентуално бъде закупен билета, ще приложа доказателствен материал, за покупката, а съответно след като си стъпя на краката (което се надявам скоро да стане), всеки включил се и имащ път към Бургас, ще бъде почерпен с бира и цаца.
Ако има желаещи да помогнат, нека пишат в статията или да ми пишат на лично. Благодаря Ви предварително.
П.С. това едва ли е от значение, но девойката също е фенка на БМВ
Няма да коментирам 100 евро малко пари ли са много ли са, но само човек, който е бил в нужда може да разбере отчаянието и безсилието на някой, който иска да помогне, а не може. Desperate times call for desperate measures и се обръщам с молба към всеки, който има желание и възможност (колкото и да ми е неудобно) да помогне с 1,2 ... 5 лева за събирането на пари за билет от Манхайм до България. Ако някой знае откъде може да се закупи възможно най-евтино такъв билет също може да помогне с информация. Ако днес (15.10) до обяд никой не е написал информация откъде най-евтино може да се вземе билета и колко струва, аз ще се заинтересувам и ще пиша, когато разбера конкретната сума.
След като евентуално бъде закупен билета, ще приложа доказателствен материал, за покупката, а съответно след като си стъпя на краката (което се надявам скоро да стане), всеки включил се и имащ път към Бургас, ще бъде почерпен с бира и цаца.
Ако има желаещи да помогнат, нека пишат в статията или да ми пишат на лично. Благодаря Ви предварително.
П.С. това едва ли е от значение, но девойката също е фенка на БМВ
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4