Някой немскоговорящ......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Някой немскоговорящ......

Мнение от Dimo » 11 Апр 2006, 9:47

Ако може някой да ми преведе инфото от тази обява ще съм много благодарен, особено и къде се намира. А ако има някой от форума който внася и има човек там дето може да я погледне, да свирка да я спазарим и да ми я докарва ;)

http://www.autoscout24.de/home/index/de ... etail_bild
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 11 Апр 2006, 11:10

Предполагам това най-долу те интерсува:

Аз съм третия собственика на колата, която върви много спокоино и "чисто".Това което е сменяно е гарнитурата на картера.Колата е с много евтина поддръжка.Тя има вече Euro Norm 2 и е с верига не с ремък, което е предимство и не трябва да се сменя на всеки 100000км.
Продавам я защото ми стана малка и искам да си купя нещо по голямо.Колата е на 141000км.Сега за липсите.Има малка вдлъбнатина на дясната предна врата и няколко драскотини(на задния капак още няколко) което е нормално за една кола от 1997г.В една фирма за полиране на автомобили ми казаха че с малко усилия 90% от драскотините ще излязат.Колата се нуждае от основно почистване на салона.

Дано ти е свършил работа превода.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 11 Апр 2006, 11:50

много пари бе :shock:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Апр 2006, 14:51

Nasti написа:много пари бе :shock:

7к лева за 97 бмв .. е от с докарването ще стане още 7 ама поне не е некоя италянка

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 11 Апр 2006, 15:44

Ще се върже към 11 зависи колко взима "докарвача"..

Аватар

Мнение от Nasti » 11 Апр 2006, 16:00

bam-bam написа:
Nasti написа:много пари бе :shock:

7к лева за 97 бмв .. е от с докарването ще стане още 7 ама поне не е некоя италянка

Какво им е на колите от Италия? :shock: Аз от началото на година съм продал доста "италианки", до сега никой не е искал да ме бие.

Освен това италианките са доста по-симпатични от германките, вярвай ми...за жените говоря 8)

Това БМВ тук е 11к. лв. вари го печи го толкова ще дойде.

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 11 Апр 2006, 17:53

Ок към 11 мислех и аз че ша ми излезе, ма незнам що ви се вижда много.
Все пак ще е кола от Германия, 97-ма, с климатроник, ел.пакет, хубави джанти, М3 брони прагове и т.н., спортни седалки с полукожа, подлакътник и т.н.

От Италия до сега в София намерих 3-4 за по 9-11бона, като или са удряни или без документи и 1 ключ или в окаяно състояние и производство 95, но по регистрация 12.97 :mhihi:
На едната не и бачкаше и климата даже. И за такива коли се искат тука по 10бона, а за такава Германка 11 казвате много. Не че съм се навил 1000% за нея, ама обяснете ми защо ви се вижда много?
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 11 Апр 2006, 18:51

Няма ли читава 320-ка покрай тия пари, че 6-така си е 6-так :D
BMW only!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 11 Апр 2006, 18:58

според мене този е прекупвач - така че тези истории с третия собственик ги забрави!

За това съдя по временните номера, които се ползват за каране само в ГЕР. Ако той е собственика няма за какво да ги купува и да ги слага на собствената си кола :winky:
иначе колата изглежда читава и си заслужава парите!! ... стига да е такава каквато пише!!

Аватар

Мнение от Nasti » 12 Апр 2006, 10:14

Това че някои хора в България искат да изкарат пари за 2 коли от една, не значи че всички оферти са такива.

Не винаги една кола от Германия е по-добра от същата такава от Италия, за БМВ ще ти кажа че трудно се купува и трудно се продава, но хора като теб, които иска БМВ или нищо, знаят защо го правят, аз не го разбирам, но това е друга тема, която е разисквана много пъти и в нея няма прав и грешен.

Аз лично като човек, който продава коли ще ти кажа, че покупката на сляпо си е трън в гащите, гледай нашия пазар и избирай на място като си харесаш конкретна бройка или хващай пътя за Европата и търси там на, но покупка на кола по снимка, такава която не ти е за препродаване а за каране не прави. Кола не ходи да си търсиш в Италия, цената за единична бройка ще ти дойде толкова евтино, че ще е малко по-скъпа там отколкото да си я платиш тук.

Аватар

Мнение от Nasti » 12 Апр 2006, 10:15

amd написа:Няма ли читава 320-ка покрай тия пари, че 6-така си е 6-так :D

Има ама е комби, а момчето не иска.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Апр 2006, 13:41

Аз затова се оглеждам в автопазара в "перлата на Европа" :!: :D

Също като Димо,оглеждам за абсолютно същата кола и като двигател и като изпълнение :idea: Там поне в Швицерска, даваш пари,но знаеш какво взимаш в общия случай :!: На тези,които ще скочат да ми казват,колко не съм прав ще им кажа,че поне 2 пъти в годината съм там за по известно време престой и това което съм карал там и оттам са все безупречни автомобили в абсолютно всякакво отношение :!: :!:

Не от сега, хората дори дават гаранции :!: :shock: за някои от употребяваните автомобили :shock: А и както каза адаша от Мюнхен,много често по тези обяви колите са от прекупвачи,които завишават стойноста на "стоката" си по обясними причини ;) Остава варианта за закупуване директно от собственика и респективно договорките за крайна цена :D Наскоро гледах един Компакт в такова състояние,че Корсата ни която е на 30 К км не е с нищо по-запазена от БМВ-то :shock: :shock: :shock: Автомобила е закупен директно от адвокат в Берн и наистина досега,в каквито и автомобили да съм се качвал това прескочи брутално абсолютно всички :shock:
Но компакт няма да купя :!:

Георги Пенчев
Изображение

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 13 Апр 2006, 19:28

Penchev написа:Аз затова се оглеждам в автопазара в "перлата на Европа" :!: :D

Също като Димо,оглеждам за абсолютно същата кола и като двигател и като изпълнение :idea: Там поне в Швицерска, даваш пари,но знаеш какво взимаш в общия случай :!: На тези,които ще скочат да ми казват,колко не съм прав ще им кажа,че поне 2 пъти в годината съм там за по известно време престой и това което съм карал там и оттам са все безупречни автомобили в абсолютно всякакво отношение :!: :!:

Не от сега, хората дори дават гаранции :!: :shock: за някои от употребяваните автомобили :shock: А и както каза адаша от Мюнхен,много често по тези обяви колите са от прекупвачи,които завишават стойноста на "стоката" си по обясними причини ;) Остава варианта за закупуване директно от собственика и респективно договорките за крайна цена :D Наскоро гледах един Компакт в такова състояние,че Корсата ни която е на 30 К км не е с нищо по-запазена от БМВ-то :shock: :shock: :shock: Автомобила е закупен директно от адвокат в Берн и наистина досега,в каквито и автомобили да съм се качвал това прескочи брутално абсолютно всички :shock:
Но компакт няма да купя :!:

Георги Пенчев

МИ дай да се организираме да се замотаем до там и да си докараме 2 кошници, че ми писна от пишльовци в мобилето. Преди 10 мин ми се обади поредния дето размислил и не иска да си продава колата, а просто решил да види дали ша има интерес :banghead:
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 13 Апр 2006, 21:41

Dimo написа:
МИ дай да се организираме да се замотаем до там и да си докараме 2 кошници, че ми писна от пишльовци в мобилето. Преди 10 мин ми се обади поредния дето размислил и не иска да си продава колата, а просто решил да види дали ша има интерес :banghead:

Димо, хубавите коли не стоят на улицата и чакат да ги купиш! На човек му трябва доста късмет, за да си намери идеала на българина (ефтино, запазено, на 100х км). По улиците бродят поляци, турци, българи, руснаци и сърби с пачката пари в джоба. Пък и хората излязоха от пещерите и откриха интернет.
Един пример:
Продавам на жена ми Twingo-то в мобилето. Натискам бутона за пускане на обявата и преброих до 40 след което телефона ми звънна ... епа тва ако не е мафия ... здраве му кажи :roll:

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 14 Апр 2006, 0:10

Аз търся хубаво, не евтино, иначе щях да съм намерил вече ;)
Оказва се че дори за 12к немога да намера обикновено 318и седан 96-97ма с климат, незнам аз ли малко пари съм събрал или какво, но и в БГ няма нищо читаво такова. Човек и компромис да реши да прави, неможе.Ето ти и пример, реших да не е бензин, може би дизел намерих 325ТДС за 11к и като я видях, колата с обелена боя на доста места, арматурното табло виси и хващано на 10 места с рапидки за дърво, побългарявано от всякъде, няма книжки за прегледи и т.н., само с 1 ключ при това резервния, отгоре на всичко от Италия, вм,есто 08.97 се оказа 02.96 и двигателя и менеше обороти като разпран и тва само за 11000, е какво да гледам, то тва си е за смях, тази кола и за 7 никой няма да я вземе освен ако не е ненормален. Иначе ясно че е въпрос на късмет и на много гледане, но страпното е като няма какво да се гледа и почвам да се чудя от каде да си намеря мечтаната бима :roll: ;)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата