VIVACOM Duo: Net + TV
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
VIVACOM Duo: Net + TV
Преди малко ми се обадиха да ми предложат новата промоция на интернет и цифрова телевизия на виваком и първото ми впечетления е, че всичко изглежда добре с изключение на: Максимална Интернет скорост на download - 10 Mbps (оператора по телефона ми каза, че са 20mbps), Разнообразие от 40 телевизионни канала ( каза ми не 40, а 50 канала). Другото си е същото. Ако някой използва тази промоция нека сподели как е. 
Ето тук е изброено всичко което включва пакета http://vivacom.bg/bg/residential/promot ... uper_cena_ .

Ето тук е изброено всичко което включва пакета http://vivacom.bg/bg/residential/promot ... uper_cena_ .
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: VIVACOM Duo: Net + TV
колега, различни неща са... и аз днес ходих, и обмислям някои неща, но...
вариантите са 2 всъщност... единия е с чиния /описания от теб/, другия е по оптиката, която явно имаш, и там чинии и глупости няма, всичко е по кабелчето на телефона/нета, и става дума за 20мбпс...
все пак проучи нещата, щото тази там ми споменаваше нещо за айпитиви че доставят всъщност... което не знам + или - е
вариантите са 2 всъщност... единия е с чиния /описания от теб/, другия е по оптиката, която явно имаш, и там чинии и глупости няма, всичко е по кабелчето на телефона/нета, и става дума за 20мбпс...
все пак проучи нещата, щото тази там ми споменаваше нещо за айпитиви че доставят всъщност... което не знам + или - е

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
за оптика незнам как е, аз съм с чиния и нета по кабела, тв-то е добре ама нета
дано някой сподели за оптиката, че скоро ще прекарват и дали има смисъл да ги дочаквам изобщо

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Забравих да спомена, този ми каза че вече имало прекарана оптична мрежа до блока, нямало да има чинии и куп други кабели и тн.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Колега, живеем във време, в което 180 цифрови програми и 100 Мbps интернет се предлагат от доста доставчици. Тия 50 програми и 10 Mbps трябва да струват 5 лева за да се върже някой на тях. Надявам се такава цена са ти предложили?
Аз лично плащам за 2 CAM модула с по 172 цифрови канала, над 20 от които са HD, и 50 Mbps интернет достъп - за 25 лева на месец. Става въпрос за гр.Монтана
Аз лично плащам за 2 CAM модула с по 172 цифрови канала, над 20 от които са HD, и 50 Mbps интернет достъп - за 25 лева на месец. Става въпрос за гр.Монтана
................
Последна промяна F3P на 23 Окт 2012, 16:44, променена общо 1 път
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
За интернета спомена, че от чужди сайтове сваля със същата скорост с каквато и от български, това е добре.
Друг въпрос казах на татко ми(защото нямам 18г.) за офертата но ме пита от къде ще мине този кабел, домашния телефон ни е на виваком през него става ли да мине всичко, някой има ли идея?
Друг въпрос казах на татко ми(защото нямам 18г.) за офертата но ме пита от къде ще мине този кабел, домашния телефон ни е на виваком през него става ли да мине всичко, някой има ли идея?

От два месеца съм на подобна оферта. Във Варна. От 38 лв. за нет + кабелна, минавайки към Виваком таксата си стана 22 лв. (по памет). Каналите са малко орязани. Дават джажа, в която има картина в картината, възможност за запис и други нещата, които не ме интересуват.
За нета - нямам оплаквания, но го ползвам колкото да напиша няколко писма и да си прочета новините.
Но това, което ме накара да ги препоръчам бе самия монтаж: "в колко часа е удобно, откъде да мине кабела, да ви оставим ли стария кабел...
Впоследствие - обажда се оператор с въпроси: "бяха ли любезни, сложиха ли си калцуни, прекараха ли кабела откъдето желаехте...". Все едно не сме в България
Преди политиката им е била различна
(по думи на приятели), но сега явно конкуренцията ги напъва.
Успех
За нета - нямам оплаквания, но го ползвам колкото да напиша няколко писма и да си прочета новините.
Но това, което ме накара да ги препоръчам бе самия монтаж: "в колко часа е удобно, откъде да мине кабела, да ви оставим ли стария кабел...

Преди политиката им е била различна

Успех
Селото се оказа точно във града
................
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Аз съм на Виваком дуо нет+тв от 5октомври 2012. Като по принуда нета е adsl от най-слабия 10мбит, тъй като в моя район мрежата е твърде стара и не предлагат повече. С опция съм веднага да ме прехвърлят на оптика като дойде в моя кв. уж до декември.
Предплатих 30 лв. при подписване на договора за дуо адсл 10мбит + сат.тв 40 тв.канала + доплащане за още 30 тв.канала+ хд лайт и един доп.приемник. Мислех че уж ще сметката 30лв. Звънях на 123 и лош сюрприз - сметката ви е 49.88лв.
Стац.телефон е с изкл. нула и плащам само мес.такса
- доплащанията са ми няма и 11лв...за хд лайт 3.80лв. и един доп.приемник 4.80лв. + 30 тв.канала 6.90лв. не знам как са станали 50 лв?

Хд приемника за сателитна тв. идва само със скарт!
Предплатих 30 лв. при подписване на договора за дуо адсл 10мбит + сат.тв 40 тв.канала + доплащане за още 30 тв.канала+ хд лайт и един доп.приемник. Мислех че уж ще сметката 30лв. Звънях на 123 и лош сюрприз - сметката ви е 49.88лв.

Стац.телефон е с изкл. нула и плащам само мес.такса
- доплащанията са ми няма и 11лв...за хд лайт 3.80лв. и един доп.приемник 4.80лв. + 30 тв.канала 6.90лв. не знам как са станали 50 лв?

Хд приемника за сателитна тв. идва само със скарт!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз съм на Fix+Net+TV. Гледам пaкeта Extra, нета е 10М(в наше село няма повече) и плащам 26 лв. От трите услуги, телефона е неактивната(не се ползва), ама без него няма как засега. Доволен съм и общо взето като за нашия пазар тука, идеално.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Мерси на всички за отговорите ще се ходи сигурно до офиса им ако татко ми реши, да се разбере всичко. 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Доста съм доволна от тази услуга на Вивакам. До преди това, телевизията беше на Близуу, уж цифрова, не знам си какво, но разликата при Виваком е от земята до небето в полза на Виваком. Аз съм на план с най-основните канали, защото така или иначе не гледам телевизия и няма смисъл от НД-та, 3-то, 5-то и 10-то.
Доколкото знам, ако няма оптика в квартала или пък не искаш нет, слагали чиния, което значило да ти разбият половината апартамент, което веднага отпадна като вариант.
Сега има някаква промоция от 16лв. на месец нет+тв, където нета ти е безплатен и според мен си заслужава.
Доволна съм от услугата, за сега нямам никакви оплаквания.
Доколкото знам, ако няма оптика в квартала или пък не искаш нет, слагали чиния, което значило да ти разбият половината апартамент, което веднага отпадна като вариант.
Сега има някаква промоция от 16лв. на месец нет+тв, където нета ти е безплатен и според мен си заслужава.
Доволна съм от услугата, за сега нямам никакви оплаквания.
.............
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Викси - тези 16 лв. са за най-евтиния пакет от 40 сд канала и адсл нет от макс. 6 мбит. Пакета бързо скача на 50 лв. на месец със стац.телефон чиято мес.такса е 13.80лв. и ако сложиш хд лайт пакет и един керлив доп.приемник за 5 лв. на месец. Ако искаш да ти е 2.50 лв. на месец допълнително подписваш две годишен договор само за него! Пълна свинщина!
Нета е страшен
жично Варна - Варна в 01.40ч.

Нета е страшен
жично Варна - Варна в 01.40ч.

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4