Доверен човек който може да ни докара кола от DE
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Доверен човек който може да ни докара кола от DE
Съжалявам ако темата не е за тук, но не намерих по-подходяща директория да я пусна. Интересува ме дали колегите от форума имат впечатления и опит с някой колега, който е в състояние да докара кола от DE или Italy и т.н. Наистина ми се струва по-добре да дам пари на някой изявил се колега от форума с подобна дейност, които си разбира от работата от колкото да давам пари на родните авто къщи за коли карани и правени в България. Дали случайно знаете, някой който се занимава с това и може да ми помогне с информация.
Благодаря предварително и се извинявам, ако темата не е на мястото си. (Ако не представлява трудност за модераторите, моля да я преместят където сметнат за нужно)
Благодаря предварително и се извинявам, ако темата не е на мястото си. (Ако не представлява трудност за модераторите, моля да я преместят където сметнат за нужно)
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Доверен човек който може да ни докара кола от DE
Колега, намери Станчев от Е34- той има познат който се занимава с подобни неща, харесваш колата и го пращаш да я докара лично, като преди това и проверява всичко за да не го остави някъде по пътя. 

4 мнения
• Страница 1 от 1