Търся си квартира или стая в София
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Търся си квартира или стая в София
Здравейте съфорумци
Пичове, пиша тази тема за да ви помоля за малко съпорт от ваша страна.
Минавам направо на темата, че днес ми е и имен ден и ме чакат... if you know what i mean
Търся си най-вече стая в районите Младост 1,1А,2,3,4 около Студентски град кварталите също съм съгласен да е.Ако има някои колега от форума на квартира в някои от тези квартали и си търси съквартирант нека да пише на ЛС. Също ако познавате някакви читави агенции за недвижими имоти казвайте, че другата седмица трябва да се изнеса от сегашната ми квартира и съм много на зор.
Поздравявам всички именници днес, да ни е живо и здраво името и да ни носи само положителни емоции и облаги! Весело изкараване на праника

Пичове, пиша тази тема за да ви помоля за малко съпорт от ваша страна.
Минавам направо на темата, че днес ми е и имен ден и ме чакат... if you know what i mean

Поздравявам всички именници днес, да ни е живо и здраво името и да ни носи само положителни емоции и облаги! Весело изкараване на праника

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Търся си квартира или стая в София
Ходи разпитай из разни общежития
Току-виж са се смилили над тебе 

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
ftp написа:Също ако познавате някакви читави агенции за недвижими имоти казвайте, че другата седмица трябва да се изнеса от сегашната ми квартира и съм много на зор.
За последните 12 месеца смених 3 квартири в София и съм разговарял с 20+ агенции и 50+ брокера. Твоето питане за съжаление е абсурдно ! Може да попаднеш на читави екзекутори в затвора които ще ти резнат главата бързо и безболезнено, но не и на агенции.
Държат се арогантно, лъжат за всичко и по всякаква причина, не се съобразяват с твойте изисквания, постоянно питат колко си на зор за да знаят колко да те притискат, прехвърлят те към други техни колеги и си вършат някакви "услуги", лъжат с огледи и те мотляват. Лъжат наемодателите това което са казали на наемателя и обратното ! Полза от тях няма ... Та, на коректен брокер още не съм попадал. Има любезни !, но не и коректни. Дано греша ....
Вземи си вестник позвънете, разлепи обяви в тези квартали пред входовете. Ако все пак решиш да си с брокер, искай да ти пуснат снимки на мейла преди да видиш апартамента. 99.9% неискат защото си мислят, че ще им ги откраднеш и ти самия си брокер, трябва да идеш лично ... Кажи и да си сложат логото на тази снимка и да ти ги пратят. Ако отновно не искат, детайлно разговаряй с тях за апартамента защото винаги пропускат важни неща за него. Важно е да уточня, че голяма част от апартаментите които ще виждаш брокерите не са ги виждали на живо преди да те заведат, те са препратки и ти казват неща които са чули по телефона. Затова мажат яко и гледат да си назор.
П.С. 99% от обявите в сайтовете imoti.bg и homes.bg са НЕВАЛИДНИ ! Ако не ти е ясно

За триене, намерих си квартира сега ми е друг проблема.
Благодаря на отзовалите се колеги.
Благодаря на отзовалите се колеги.

4 мнения
• Страница 1 от 1