място за татуси
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
място за татуси
Препоръчайте някое място в София, където правят максимално качествени татуси.
Цената не е от значение.
п.с.
и някой богат сайт с картинки по темата ще е от полза също
Цената не е от значение.
п.с.
и някой богат сайт с картинки по темата ще е от полза също
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
понеже знам,че си от младост,мога да те заведа при един мой приятел,той ми направи моя.В младост -4 горе ги прави и е мн добър,ако искаш щи покажа моя, да видиш,а даже не е и довършен
а тия сайтовете ги зарежи,толкова си търсех за моя,ма по сайтовете нищо нямаше.За това влизаш в някой торент сайт (в арената и дата-та има 100%) и пишеш tattoo и ти излизат торент фаийлове с няколко хиляди татуса

а тия сайтовете ги зарежи,толкова си търсех за моя,ма по сайтовете нищо нямаше.За това влизаш в някой торент сайт (в арената и дата-та има 100%) и пишеш tattoo и ти излизат торент фаийлове с няколко хиляди татуса

Tux0 Ca !

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
амииии как да ти го обясня....най близката улица е позитано..или по-скоро ако знаеш къде върти трамвай 5?
мн близо до 1вата му спирка се намира студиото,ако искаш повече инфо прати ЛС

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
На улица "Граф Игнатиев",срещу магазина на Bitsiani,също има един пич,които прави страхотни татуси,той самия е доказателство за качеството на работата му,само името на пича не се сещам в момента,но
проявиш желание мога да намеря телефона му
проявиш желание мога да намеря телефона му

Най-много обичам "форумни героини"

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
На графа е Мониката, там е Светльо които е толкова далеч от добър татоист, че не е истина..
ОЧЗ.. горе долу зависи какво искаш да рисуваш..
Ако искаш да си пишеш "Пенка 06".. може да отидеш на Витошка дето разпраа M2PR.., но за друго не стъпвай там..
Ако искаш да правиш нещо качетвено ще ти кажа веднага къде да отидеш.. ма за някоя "плетеница".. няма смисъл..
Ако искаш да си пишеш "Пенка 06".. може да отидеш на Витошка дето разпраа M2PR.., но за друго не стъпвай там..
Ако искаш да правиш нещо качетвено ще ти кажа веднага къде да отидеш.. ма за някоя "плетеница".. няма смисъл..
SlipKnoT написа:На графа е Мониката, там е Светльо които е толкова далеч от добър татоист, че не е истина..
качествено ще да е
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Fking написа:@SpUd3r, благодаря за офертата, сигурно е много добър, но ще ме гонят предразсъдъци ако не е в студио... :>
Еми той едно мазенце си го е боядисъл и нарисъвал, точно като студио му е.Иглите след всеки ги изхвурля,даже пред тебе виждаш как ти слага нови,а боята е няква американска и е много качествена,но ти си знаеш де

Tux0 Ca !

- SlipKnoT
- devildriver
-
SpUd3r написа:Fking написа:@SpUd3r, благодаря за офертата, сигурно е много добър, но ще ме гонят предразсъдъци ако не е в студио... :>
Еми той едно мазенце си го е боядисъл и нарисъвал, точно като студио му е.Иглите след всеки ги изхвурля,даже пред тебе виждаш как ти слага нови,а боята е няква американска и е много качествена,но ти си знаеш де

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
еми да пред тебе виждаш как слага нови игли,така поне знаеш,че нема те дупчи с иглата,с което е дупчил некое цигане 

Tux0 Ca !

- SlipKnoT
- devildriver
-
SpUd3r написа:еми да пред тебе виждаш как слага нови игли,така поне знаеш,че нема те дупчи с иглата,с което е дупчил некое цигане
Нормално, след като не е дал 1000лв+ за дезинфекцираща машна, която седи в отделна стая с специална лампа (пак цифра) за предпазване от микроби и т.н.
И само да те питам.. като трябва да "пълни" някои татус (което се прави с 4, 8, 10, 15 и и т.н. игли залепени една за дргуга) после и тях ли ги хвърля..
Тея кварталните татуисти не ми ги хвалете, може да има хора които добре "рисуват", но като нямаш прилично студио, хубава машинка (а не няк'фи самоделки), нещата които избройх горе и още някои неща (има една машинка за отделяне на боите от иглите по време на татуиране).. не си е работа.. ма всеки сам си избира..
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
иначе и тия "четките" май така се казваха залепените игли мисля,че и тях хвърля,той ми обясняваше ма не го слушах много много.Иначе всеки сам си избира ,аз отидох при него,защото го познавам от много години, аи съм виждал какви татуси прави и на мене лично много ми харесват. Иначе и машинката му е от Америка,както и боите му.А ето го и моя http://store1.data.bg/spuder/my%20tattooo.jpg ,който трябва да ходя да ми го довърши,но все не намирам време.
Tux0 Ca !

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2