Копченце на лаптопа
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Копченце на лаптопа
Вчера ми се счупи копченце на клавиатурата, има ли магазин където да продават само копченца, за Пловдив става въпрос?
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Копченце на лаптопа
Не са стандартни клавишите. Или си търсиш цяла клавиатура за твоя модел, втора употреба за 20-30-40лв. колкото намериш или се примолваш в някой сервиз за самия клавиш.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Лаптопа попринцип си е още в гаранция но ако мога да намеря копченце само да го сложа, щото в тоя сервиз ще ми го държат 2 седмици сигурно, а искам да го избегна тоя момент.
- xpl0d
-
-
Е щом е така, поръчай клавиша и им кажи, че ще дойдеш пак, като го доставят, то е за 2 сек. работа.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Аз си мисля, че ще сменят цялата клавиатура и затова ще ми го държат много?
- xpl0d
-
-
Е пак същата работа. Питаш ги цялата клавиатура ли требе да се сменя или само клавиша. Според мен няма да ти сменят цялата клавиатура, ако не си чупил нещо допълнително по нея ама карай. Ако все пак ти кажат цялата клавиатура ще сменяме, казваш им ОК, поръчайте, като дойде ми звъннете да дойда да я смените за 2 мин. и толкова.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Да това е идея. Мерси утре ще ида до технополис. 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ще ти го сменят ама с/у заплащане
счупен бурон никой сервиз няма да ти го признае за гаранционен ремонт,пък и цялата клавиатура да ти сменят
виж технополис от коя фирма ги взима тея лаптопи и им се примоли ако имат твоя бурон да ти сменят за някои лев

виж технополис от коя фирма ги взима тея лаптопи и им се примоли ако имат твоя бурон да ти сменят за някои лев
- xpl0d
-
-
HackeD написа:...до технополис...
Уаххх, от тук трябваше да почнеш

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Аха добре значи направо в сервиза ще отида. 

Извинявам се, че се намесвам в темата за колегата, но и при става въпрос за лаптоп.
Преди 2 седмици купих чисто нов лаптоп с гаранция от магазина, регистрирах го и в no matter what guarantee в същия ден. Първите няколко дена го ползвах без батерия, но ми се наложи излизане и взех батерията с мен. Поставих я и показваше 80%, след 25-30 мин ми изписа да включа зарядното, щот нема токец
Писах на съпорта на въпросния магазин и ми казаха да пратя ЦЕЛИЯ лаптоп (и батерията) на даден адрес и ще бъде отстранен проблема. А както колегата каза, че иска да избегне чакането поне 5+ дена за нещо елементарно има ли друг начин, по който мога да действам без да ми се налага да пращам батерията с лаптопа? Ако ставаше въпрос за 1-2 дена да, но ми трябва за работа, а го купих щот стария ми изгоря и ся имам да наваксвам доста с информацията, която не бях съхранил.. 
Преди 2 седмици купих чисто нов лаптоп с гаранция от магазина, регистрирах го и в no matter what guarantee в същия ден. Първите няколко дена го ползвах без батерия, но ми се наложи излизане и взех батерията с мен. Поставих я и показваше 80%, след 25-30 мин ми изписа да включа зарядното, щот нема токец

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
doomy525 написа:Извинявам се, че се намесвам в темата за колегата, но и при става въпрос за лаптоп.
Преди 2 седмици купих чисто нов лаптоп с гаранция от магазина, регистрирах го и в no matter what guarantee в същия ден. Първите няколко дена го ползвах без батерия, но ми се наложи излизане и взех батерията с мен. Поставих я и показваше 80%, след 25-30 мин ми изписа да включа зарядното, щот нема токецПисах на съпорта на въпросния магазин и ми казаха да пратя ЦЕЛИЯ лаптоп (и батерията) на даден адрес и ще бъде отстранен проблема. А както колегата каза, че иска да избегне чакането поне 5+ дена за нещо елементарно има ли друг начин, по който мога да действам без да ми се налага да пращам батерията с лаптопа? Ако ставаше въпрос за 1-2 дена да, но ми трябва за работа, а го купих щот стария ми изгоря и ся имам да наваксвам доста с информацията, която не бях съхранил..
Сигурно ти искат целия лаптоп, защото проблема може да не е в батерията, която могат да ти я подменят за 2 мин.

- xpl0d
-
-
doomy525 написа:Извинявам се, че се намесвам в темата за колегата, но и при става въпрос за лаптоп.
Преди 2 седмици купих чисто нов лаптоп с гаранция от магазина, регистрирах го и в no matter what guarantee в същия ден. Първите няколко дена го ползвах без батерия, но ми се наложи излизане и взех батерията с мен. Поставих я и показваше 80%, след 25-30 мин ми изписа да включа зарядното, щот нема токецПисах на съпорта на въпросния магазин и ми казаха да пратя ЦЕЛИЯ лаптоп (и батерията) на даден адрес и ще бъде отстранен проблема. А както колегата каза, че иска да избегне чакането поне 5+ дена за нещо елементарно има ли друг начин, по който мога да действам без да ми се налага да пращам батерията с лаптопа? Ако ставаше въпрос за 1-2 дена да, но ми трябва за работа, а го купих щот стария ми изгоря и ся имам да наваксвам доста с информацията, която не бях съхранил..
Aко ти е било за сефте да ползваш батерията нормално. Направи поне няколко цикъла зареждане-разреждане по указанията на производителя, демек в твоя случай Тошиба и ако и тогава не се оправи прати им целия лаптоп щото може да са хиляди причините.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Татко ми днес е минал през сервиза и сега ми каза, че искали да се занесе лаптопа, гаранцията и кутията пращали го в София и ще сменят цялата клавиатура.
П.п Останах 2 седмици без лаптоп...
П.п Останах 2 седмици без лаптоп...

- xpl0d
-
-
Ми трябвало е да им се скарате малко. Да снимат там бележки, кашони, едно друго и да пращат в София. За какъв чеп целия лаптоп, без да дадат някакъв за временно ползване. Аз бих отнесъл нещата до Тошиба директно. Ако ти се занимава де.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2