Копченце на лаптопа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Копченце на лаптопа

Мнение от HackeD » 29 Окт 2012, 17:38

Вчера ми се счупи копченце на клавиатурата, има ли магазин където да продават само копченца, за Пловдив става въпрос?

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Копченце на лаптопа

Мнение от xpl0d » 29 Окт 2012, 18:08

Не са стандартни клавишите. Или си търсиш цяла клавиатура за твоя модел, втора употреба за 20-30-40лв. колкото намериш или се примолваш в някой сервиз за самия клавиш.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 29 Окт 2012, 18:13

Лаптопа попринцип си е още в гаранция но ако мога да намеря копченце само да го сложа, щото в тоя сервиз ще ми го държат 2 седмици сигурно, а искам да го избегна тоя момент.

Аватар

Мнение от xpl0d » 29 Окт 2012, 18:15

Е щом е така, поръчай клавиша и им кажи, че ще дойдеш пак, като го доставят, то е за 2 сек. работа.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 29 Окт 2012, 18:18

Аз си мисля, че ще сменят цялата клавиатура и затова ще ми го държат много?

Аватар

Мнение от xpl0d » 29 Окт 2012, 18:31

Е пак същата работа. Питаш ги цялата клавиатура ли требе да се сменя или само клавиша. Според мен няма да ти сменят цялата клавиатура, ако не си чупил нещо допълнително по нея ама карай. Ако все пак ти кажат цялата клавиатура ще сменяме, казваш им ОК, поръчайте, като дойде ми звъннете да дойда да я смените за 2 мин. и толкова.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 29 Окт 2012, 18:33

Да това е идея. Мерси утре ще ида до технополис. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Окт 2012, 18:54

ще ти го сменят ама с/у заплащане ;) счупен бурон никой сервиз няма да ти го признае за гаранционен ремонт,пък и цялата клавиатура да ти сменят :mhihi:
виж технополис от коя фирма ги взима тея лаптопи и им се примоли ако имат твоя бурон да ти сменят за някои лев

Аватар

Мнение от xpl0d » 29 Окт 2012, 18:59

HackeD написа:...до технополис...

Уаххх, от тук трябваше да почнеш :mhihi: В този случай само им звънни по телефона и ги питай с кой сервиз работят и направо в сервиза иди и им обясни нещата. В Техно-то само ще те ядосат и няма да свършат раЛта :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 29 Окт 2012, 19:05

Аха добре значи направо в сервиза ще отида. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 29 Окт 2012, 19:24

Извинявам се, че се намесвам в темата за колегата, но и при става въпрос за лаптоп.
Преди 2 седмици купих чисто нов лаптоп с гаранция от магазина, регистрирах го и в no matter what guarantee в същия ден. Първите няколко дена го ползвах без батерия, но ми се наложи излизане и взех батерията с мен. Поставих я и показваше 80%, след 25-30 мин ми изписа да включа зарядното, щот нема токец :lol: Писах на съпорта на въпросния магазин и ми казаха да пратя ЦЕЛИЯ лаптоп (и батерията) на даден адрес и ще бъде отстранен проблема. А както колегата каза, че иска да избегне чакането поне 5+ дена за нещо елементарно има ли друг начин, по който мога да действам без да ми се налага да пращам батерията с лаптопа? Ако ставаше въпрос за 1-2 дена да, но ми трябва за работа, а го купих щот стария ми изгоря и ся имам да наваксвам доста с информацията, която не бях съхранил.. :bchug:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 29 Окт 2012, 19:41

doomy525 написа:Извинявам се, че се намесвам в темата за колегата, но и при става въпрос за лаптоп.
Преди 2 седмици купих чисто нов лаптоп с гаранция от магазина, регистрирах го и в no matter what guarantee в същия ден. Първите няколко дена го ползвах без батерия, но ми се наложи излизане и взех батерията с мен. Поставих я и показваше 80%, след 25-30 мин ми изписа да включа зарядното, щот нема токец :lol: Писах на съпорта на въпросния магазин и ми казаха да пратя ЦЕЛИЯ лаптоп (и батерията) на даден адрес и ще бъде отстранен проблема. А както колегата каза, че иска да избегне чакането поне 5+ дена за нещо елементарно има ли друг начин, по който мога да действам без да ми се налага да пращам батерията с лаптопа? Ако ставаше въпрос за 1-2 дена да, но ми трябва за работа, а го купих щот стария ми изгоря и ся имам да наваксвам доста с информацията, която не бях съхранил.. :bchug:

Сигурно ти искат целия лаптоп, защото проблема може да не е в батерията, която могат да ти я подменят за 2 мин. :yes: Поне аз така мисля.

Аватар

Мнение от xpl0d » 29 Окт 2012, 20:21

doomy525 написа:Извинявам се, че се намесвам в темата за колегата, но и при става въпрос за лаптоп.

Aко ти е било за сефте да ползваш батерията нормално. Направи поне няколко цикъла зареждане-разреждане по указанията на производителя, демек в твоя случай Тошиба и ако и тогава не се оправи прати им целия лаптоп щото може да са хиляди причините.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 29 Окт 2012, 21:04

Татко ми днес е минал през сервиза и сега ми каза, че искали да се занесе лаптопа, гаранцията и кутията пращали го в София и ще сменят цялата клавиатура.
П.п Останах 2 седмици без лаптоп... :(

Аватар

Мнение от xpl0d » 29 Окт 2012, 23:23

Ми трябвало е да им се скарате малко. Да снимат там бележки, кашони, едно друго и да пращат в София. За какъв чеп целия лаптоп, без да дадат някакъв за временно ползване. Аз бих отнесъл нещата до Тошиба директно. Ако ти се занимава де.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата