Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната страна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39

Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната страна

Мнение от kokich » 02 Ное 2012, 11:04

Здравейте,колеги.
Пред лична дилема съм.На 35г. съм,женен от 5г,с 1 дете.От година и половина се срещам с едно момиче,т.е.имам любовница.Тя е на 28г,също семейна-без деца.Трябва да прекратя връзката ни.Много сериозни станаха нещата.Проблема е,че съм влюбен в нея и точно заради това трябва да спрем.Тя е готова да напусне мъжа си заради мен,но аз не съм готов за такава стъпка.Някои ще кажат,че е много лесно-казвам край или и тегля майната и прекратявам връзката.Да.Но на мен не ми е лесно.Тя е най-милата и добра девойка която познавам.съжалявам че не съм я срещнал по-рано когато не съм бил женен.Не искам да я наранявам.От известно време само за това мисля.как да си тръгна,като и аз не го искам а трябва да го направя.малко като в сапунен сериал стана.Мъж на моите години влюбен до уши,рискуващ брака си.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Re: Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната стр

Мнение от ka4i » 02 Ное 2012, 11:42

Жена ми е на 28 и нямаме дете засега... :conf:
пс. Не знам какъв съвет да ти дам...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 02 Ное 2012, 11:47

мислете ги малко тия работи преди да се жените.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 02 Ное 2012, 11:48

Който няма нещо смислено и по темата да каже, по-добре да не го показва писмено.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 02 Ное 2012, 11:51

Няма такава възможност. Седни и обясни защо искаш да го направиш и това е.
И добре постъпваш спрямо семейството ти!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 02 Ное 2012, 12:07

Браво ! Мъжка постъпка, макар и закъсняла. Важно е да поставиш семейството си на първо място, още повече когато имаш детенце и то разчита на теб.

Сега ....
Твоята приятелка, любовница знае добре за ситуацията в която си. Може съвсем спокойно да обясниш, че заради детето не може да сториш това. Кажи, че него го обичаш най-много, което реално трябва да е така.

Оттук натам следва ти да помислиш много хубаво следното:
- Ако се разделиш с любовницата си как ще се отрази на отношенията с твоята жена.
- Има ли шанс твоята любовница да се ядоса и да се види с жена ти и да каже всичко.
- Има ли шанс жена ти да знае ? Година и половина е дълъг период и поне на 80% съм сигурен, че знае или подозира.
- Оставаш с жена си само заради детето или защото я обичаш.

Въпросите на горните въпроси са си за теб ! Естествено не е мястото да отговаряш тук. А просто да размислиш над тях.

Най-важното ! Вземи крайно окончателно решение като мъж ! Няма връщане назад, каквото кажеш това е ....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от draka » 02 Ное 2012, 12:14

Доста сложно аз се намирам в положението на жена ти,но съм мъж изоставиха ме преди месец и половина,заминаха си с детето след 14 год връзка и дете на 4 направо съм съсипан понякога трябва да мислиш за човека до теб!!!

Sent from my iPhone 4s

using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 02 Ное 2012, 12:20

питай в бг-мама... там ще ти кажат ;) ...

но да обобщим заради моллов... разделяте се...някак си... няма и до 40-тата ти година те виждам като сърдито старче, дето целия свят му е виновен, жена ти най-вече, може и шамари да отнася... но важното е, че си запазил семейството :yes:
винаги съм се чудил едно... човек ако не е наред със себе си, как ще е наред с околните :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 02 Ное 2012, 12:29

Запитай се как ще живееш разделен с детето си и какво ще мисли то като поотрасне...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 02 Ное 2012, 12:35

По скоро намери причината заради която се е наложило да си търсиш любовница :idea:
Щом веднъж е станало, пак ще стане, ако мислиш че няма да може да я отстраниш тая причина, сиреч да промениш жена си така, че да нямаш нужда от чужди ласки, по добре да я напуснеш, аз така ги виждам нещата.
Вярно е че е много грозно да зарежеш жена с дете, но още по грозно е да живееш с някой който не ти допада и нон стоп се оглеждаш под полите на колежките ;)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39

Мнение от kokich » 02 Ное 2012, 12:36

Superexstatic написа:мислете ги малко тия работи преди да се жените.

Всеки преди да се ожени го е обмислил добре.Никой не е застрахован срещу това да срещне някой друг.
По въпросите-Обичам детето си повече от всичко друго.Жена ми-мисля че я обичам все още,но е по-скоро навик.Мисля че не подозира дори за връзката ми.Относно това любовницата да се ядоса и да каже на жена ми-не би го направила.тя е страхотен човек,никога не би навредила на когото и да е.
Едва ли който не е бил в подобна ситуация може да ме разбере.за бг-мама ми стана смешно.То ако пиша там ще ме нападнат тия ми ти женки,как може такова нещо,да изневерявам на жена си.Пък и моята съпруга препрочита там понякога.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 02 Ное 2012, 12:37

Да не пита в тия форуми - бгмама и сие, че има голяма вероатност жена му да пише там! :idea:
Другото колегите го казаха.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i

Мнение от Exesus » 02 Ное 2012, 12:44

А няма ли вариянт да си продължите да си я карате така :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 02 Ное 2012, 12:46

Щом веднъж си хванал любовница-няма да е за последен път...Ти си реши-обичаш ли майката на детето ти-или искаш да си запазиш брака само заради детето...Продължавай си с любовницата, но не се впрягай, ако жена ти ти го на*ука на теб самият някой ден.Може този ден да дойде след 15 години. Честно казано-щом имаш дете от тази жена- значи си го искал от нея-ако ли не-за какво си се женил...Гледайте си детето па се оправяйте с жена ти без участието на детето-просто не се разделяйте-да си хваща и тя един тъпкач и готово-нови 3000 епизода от спаунен сериал :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 02 Ное 2012, 12:51

Няма безболезнен начин както за нея така и за теб!Но ако все пак вземеш това решение и намериш силите да прекратиш, повече трябва да помислиш за себе си защото от това което си написал за нея разбирам че после няма да ти е лесно да спреш така изведнъж.А съзнанието обикновенно си прави "шега" в такива ситуации и в главата ти ще се въртят само най-добрите ви моменти докато в един момент започне да ти се струва че си изтървал най-хубавото нещо в живота си................
А всъщност колкото мила,специална,невероятна ...... да е една жена заживеете ли заедно с годините всичко рано или късно се превтъща в една рутина. Следствие на този факт всичко "странично" обикновенно ни се струва като мечтаната жена.

Мога да продължа ама ще стане много дълго затова -Успех.

Следваща

Назад към Извън Темата