Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната страна
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kokich
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната страна
Здравейте,колеги.
Пред лична дилема съм.На 35г. съм,женен от 5г,с 1 дете.От година и половина се срещам с едно момиче,т.е.имам любовница.Тя е на 28г,също семейна-без деца.Трябва да прекратя връзката ни.Много сериозни станаха нещата.Проблема е,че съм влюбен в нея и точно заради това трябва да спрем.Тя е готова да напусне мъжа си заради мен,но аз не съм готов за такава стъпка.Някои ще кажат,че е много лесно-казвам край или и тегля майната и прекратявам връзката.Да.Но на мен не ми е лесно.Тя е най-милата и добра девойка която познавам.съжалявам че не съм я срещнал по-рано когато не съм бил женен.Не искам да я наранявам.От известно време само за това мисля.как да си тръгна,като и аз не го искам а трябва да го направя.малко като в сапунен сериал стана.Мъж на моите години влюбен до уши,рискуващ брака си.
Пред лична дилема съм.На 35г. съм,женен от 5г,с 1 дете.От година и половина се срещам с едно момиче,т.е.имам любовница.Тя е на 28г,също семейна-без деца.Трябва да прекратя връзката ни.Много сериозни станаха нещата.Проблема е,че съм влюбен в нея и точно заради това трябва да спрем.Тя е готова да напусне мъжа си заради мен,но аз не съм готов за такава стъпка.Някои ще кажат,че е много лесно-казвам край или и тегля майната и прекратявам връзката.Да.Но на мен не ми е лесно.Тя е най-милата и добра девойка която познавам.съжалявам че не съм я срещнал по-рано когато не съм бил женен.Не искам да я наранявам.От известно време само за това мисля.как да си тръгна,като и аз не го искам а трябва да го направя.малко като в сапунен сериал стана.Мъж на моите години влюбен до уши,рискуващ брака си.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Re: Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната стр
Жена ми е на 28 и нямаме дете засега...
пс. Не знам какъв съвет да ти дам...

пс. Не знам какъв съвет да ти дам...
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
мислете ги малко тия работи преди да се жените.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Който няма нещо смислено и по темата да каже, по-добре да не го показва писмено.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Няма такава възможност. Седни и обясни защо искаш да го направиш и това е.
И добре постъпваш спрямо семейството ти!
И добре постъпваш спрямо семейството ти!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Браво ! Мъжка постъпка, макар и закъсняла. Важно е да поставиш семейството си на първо място, още повече когато имаш детенце и то разчита на теб.
Сега ....
Твоята приятелка, любовница знае добре за ситуацията в която си. Може съвсем спокойно да обясниш, че заради детето не може да сториш това. Кажи, че него го обичаш най-много, което реално трябва да е така.
Оттук натам следва ти да помислиш много хубаво следното:
- Ако се разделиш с любовницата си как ще се отрази на отношенията с твоята жена.
- Има ли шанс твоята любовница да се ядоса и да се види с жена ти и да каже всичко.
- Има ли шанс жена ти да знае ? Година и половина е дълъг период и поне на 80% съм сигурен, че знае или подозира.
- Оставаш с жена си само заради детето или защото я обичаш.
Въпросите на горните въпроси са си за теб ! Естествено не е мястото да отговаряш тук. А просто да размислиш над тях.
Най-важното ! Вземи крайно окончателно решение като мъж ! Няма връщане назад, каквото кажеш това е ....
Сега ....
Твоята приятелка, любовница знае добре за ситуацията в която си. Може съвсем спокойно да обясниш, че заради детето не може да сториш това. Кажи, че него го обичаш най-много, което реално трябва да е така.
Оттук натам следва ти да помислиш много хубаво следното:
- Ако се разделиш с любовницата си как ще се отрази на отношенията с твоята жена.
- Има ли шанс твоята любовница да се ядоса и да се види с жена ти и да каже всичко.
- Има ли шанс жена ти да знае ? Година и половина е дълъг период и поне на 80% съм сигурен, че знае или подозира.
- Оставаш с жена си само заради детето или защото я обичаш.
Въпросите на горните въпроси са си за теб ! Естествено не е мястото да отговаряш тук. А просто да размислиш над тях.
Най-важното ! Вземи крайно окончателно решение като мъж ! Няма връщане назад, каквото кажеш това е ....
Доста сложно аз се намирам в положението на жена ти,но съм мъж изоставиха ме преди месец и половина,заминаха си с детето след 14 год връзка и дете на 4 направо съм съсипан понякога трябва да мислиш за човека до теб!!!
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
питай в бг-мама... там ще ти кажат
...
но да обобщим заради моллов... разделяте се...някак си... няма и до 40-тата ти година те виждам като сърдито старче, дето целия свят му е виновен, жена ти най-вече, може и шамари да отнася... но важното е, че си запазил семейството
винаги съм се чудил едно... човек ако не е наред със себе си, как ще е наред с околните

но да обобщим заради моллов... разделяте се...някак си... няма и до 40-тата ти година те виждам като сърдито старче, дето целия свят му е виновен, жена ти най-вече, може и шамари да отнася... но важното е, че си запазил семейството

винаги съм се чудил едно... човек ако не е наред със себе си, как ще е наред с околните

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Запитай се как ще живееш разделен с детето си и какво ще мисли то като поотрасне...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
По скоро намери причината заради която се е наложило да си търсиш любовница
Щом веднъж е станало, пак ще стане, ако мислиш че няма да може да я отстраниш тая причина, сиреч да промениш жена си така, че да нямаш нужда от чужди ласки, по добре да я напуснеш, аз така ги виждам нещата.
Вярно е че е много грозно да зарежеш жена с дете, но още по грозно е да живееш с някой който не ти допада и нон стоп се оглеждаш под полите на колежките

Щом веднъж е станало, пак ще стане, ако мислиш че няма да може да я отстраниш тая причина, сиреч да промениш жена си така, че да нямаш нужда от чужди ласки, по добре да я напуснеш, аз така ги виждам нещата.
Вярно е че е много грозно да зарежеш жена с дете, но още по грозно е да живееш с някой който не ти допада и нон стоп се оглеждаш под полите на колежките

- kokich
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
Superexstatic написа:мислете ги малко тия работи преди да се жените.
Всеки преди да се ожени го е обмислил добре.Никой не е застрахован срещу това да срещне някой друг.
По въпросите-Обичам детето си повече от всичко друго.Жена ми-мисля че я обичам все още,но е по-скоро навик.Мисля че не подозира дори за връзката ми.Относно това любовницата да се ядоса и да каже на жена ми-не би го направила.тя е страхотен човек,никога не би навредила на когото и да е.
Едва ли който не е бил в подобна ситуация може да ме разбере.за бг-мама ми стана смешно.То ако пиша там ще ме нападнат тия ми ти женки,как може такова нещо,да изневерявам на жена си.Пък и моята съпруга препрочита там понякога.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да не пита в тия форуми - бгмама и сие, че има голяма вероатност жена му да пише там!
Другото колегите го казаха.

Другото колегите го казаха.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
А няма ли вариянт да си продължите да си я карате така 

Щом веднъж си хванал любовница-няма да е за последен път...Ти си реши-обичаш ли майката на детето ти-или искаш да си запазиш брака само заради детето...Продължавай си с любовницата, но не се впрягай, ако жена ти ти го на*ука на теб самият някой ден.Може този ден да дойде след 15 години. Честно казано-щом имаш дете от тази жена- значи си го искал от нея-ако ли не-за какво си се женил...Гледайте си детето па се оправяйте с жена ти без участието на детето-просто не се разделяйте-да си хваща и тя един тъпкач и готово-нови 3000 епизода от спаунен сериал 

- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
Няма безболезнен начин както за нея така и за теб!Но ако все пак вземеш това решение и намериш силите да прекратиш, повече трябва да помислиш за себе си защото от това което си написал за нея разбирам че после няма да ти е лесно да спреш така изведнъж.А съзнанието обикновенно си прави "шега" в такива ситуации и в главата ти ще се въртят само най-добрите ви моменти докато в един момент започне да ти се струва че си изтървал най-хубавото нещо в живота си................
А всъщност колкото мила,специална,невероятна ...... да е една жена заживеете ли заедно с годините всичко рано или късно се превтъща в една рутина. Следствие на този факт всичко "странично" обикновенно ни се струва като мечтаната жена.
Мога да продължа ама ще стане много дълго затова -Успех.
А всъщност колкото мила,специална,невероятна ...... да е една жена заживеете ли заедно с годините всичко рано или късно се превтъща в една рутина. Следствие на този факт всичко "странично" обикновенно ни се струва като мечтаната жена.
Мога да продължа ама ще стане много дълго затова -Успех.
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5