Мнения за едноколонен подемник
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- hipo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само COUPE-та
- Мечтае да кара: М3 pick up
Мнения за едноколонен подемник
Какво мислите за такъв тип подемник? Дали е удобен за работа, някой ако е работил да сподели

Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум:питаш нещо и теб те питат.
БЪЛГАРСКИ ФОРУМ:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Re: Мнения за едноколонен подемник
лично на мене по-удобен ми е 2колонен електрохидравличен да не е с вериги зъбаци и прочие.. 2 колони с по 1 цилиндър в колона и въжета.. с такъв сме в сервиза и супер е.. само прагове не можеш да правиш на него докато на едноколонния тва му е малко или мн предимство но.. нз не ми се вижда сигурно да си отдоло под него.. пък и знаем гнил праг на подемник си е рискована работа относно колата
hipo написа:Какво мислите за такъв тип подемник? Дали е удобен за работа, някой ако е работил да сподели
Аз имам един въпрос към тебе и в зависимост от отговора ще ти кажа това от което се интересуваш:
Можеш ли да вдигнеш на лежанка тон и половина?

Ако можеш- взимай. Ако не- две колони е твоя избор

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- hipo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само COUPE-та
- Мечтае да кара: М3 pick up
alx написа:hipo написа:Какво мислите за такъв тип подемник? Дали е удобен за работа, някой ако е работил да сподели
Аз имам един въпрос към тебе и в зависимост от отговора ще ти кажа това от което се интересуваш:
Можеш ли да вдигнеш на лежанка тон и половина?![]()
Ако можеш- взимай. Ако не- две колони е твоя избор
Значи щом швабите са го направили предполагам всичко е изчислено. Но се срещат май по рядко и затова се допитвам до някой който е позвал за мнение, иначе и на мене ми е при сърце двуколонният , но този ми излези на оферта. 86-ти набор по табела за 700кинта.

Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум:питаш нещо и теб те питат.
БЪЛГАРСКИ ФОРУМ:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
2500 лева е чисто нов руски ЯК доста с 2 или 3 год гаранция колега... нашия е такъв и с него сме дигали 7ма серия Нисан Навара С класа новата 1 гранд чероки още като го взехме аджаба да пробваме дали верно дига 4 тона и да.. дига си ги без никъв проблем ама не е 700 лева.. но не и 86 набор и няма кво да му се обслужва и подобрява щото хич да не е за 26 години ще си иска 1 здрава ревизия която може и да ти легне на цената на нов
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
ако под нов як и руски имаш предвид, латвийски от руска стомана мисля да те разочаровам - няма такива в България твоя си е китайски минал през латвия за реклама
и друго руснаците отдавна не правят такива неща ... при обща граница с Китай .....
ето пример за готин нов подемник за малко пари:
http://www.youtube.com/watch?v=XLUjq6ijvVc&feature=g-hist
По темата ако в момента е монтиран някъде му сложете нещо по-тежичко и евтино примерно е36 и гледай за умора на метала деформации забавяне в дигането и те така. 700лв си е перфектна цена, понякога годините нямат никакво значение ако изработката на даденото изделие е качествена...

ето пример за готин нов подемник за малко пари:
http://www.youtube.com/watch?v=XLUjq6ijvVc&feature=g-hist
По темата ако в момента е монтиран някъде му сложете нещо по-тежичко и евтино примерно е36 и гледай за умора на метала деформации забавяне в дигането и те така. 700лв си е перфектна цена, понякога годините нямат никакво значение ако изработката на даденото изделие е качествена...
7 мнения
• Страница 1 от 1