Реле 12V
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Реле 12V
Трябва ми реле 12в обаче такова, което напълно да изключва плюса. Проблема е такъв, че трябва да активирам камера за обратно виждане, обаче устройството явно засича някакво напрежение по кабела дори когато не съм на задна и имам проблеми - камерата не е активирана, но екрана премигва. Помислих си, че ще е добре да сложа някакво реле, пробвах с едно старо реле за халогени обаче пак не става - отново екрана премигва. Някакви идеи за подходящо реле или пък може би имам проблем със задните светлини ... да остава някакво напрежение ... дори не знам как да го измеря
Ако може помощ и за това.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Реле 12V
ех тия Dynavini сложна работа Славе 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
а бе ако стане с обикновено реле, няма да е сложна, лошото е, че тук се пише за всичко друго, но не и за ел.проблеми 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
Дано нямам такъв проблем с последната версия на androida 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Всъщност WinCE нямаше проблем с въпросният кабел, който съм пуснал от задните светлини и камерата действаше безотказно.
Но на последното устройство с андроид са сложили някакви доплънителни екстри - още един кабел, към който да свържеш фабричния парктроник и след което камерата и парктроника да работят заедно - показва едновременно образ от камерата и нарисувана кола с датчици. Но явно нещо са се престарали и сега имам този проблем, а оригинален парктроник нямам. Няма и много информация, но ще го мисля, че съм свикнал много да гледам в екрана вместо да си въртя главата назад
Но на последното устройство с андроид са сложили някакви доплънителни екстри - още един кабел, към който да свържеш фабричния парктроник и след което камерата и парктроника да работят заедно - показва едновременно образ от камерата и нарисувана кола с датчици. Но явно нещо са се престарали и сега имам този проблем, а оригинален парктроник нямам. Няма и много информация, но ще го мисля, че съм свикнал много да гледам в екрана вместо да си въртя главата назад
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Ама твойто не беше ли с Wince?Или си взел най-новия
Обърках се нещо.Камерата от къде си я взел?
http://www.youtube.com/watch?v=JWLwJgbz8v4

http://www.youtube.com/watch?v=JWLwJgbz8v4
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Вече съм с последното устройство с андроид, събирам впечатления и ще пиша в темата в Е46. Като цяло за сега ми харесва много повече от предишното. Тоя клип не можах много да го разбера - какво отрязал ... но ще го мисля
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Да разбирам ли,че при всяко D99 с андроид ще има проблем с камерата ??
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
bmw-maximilian написа:Да разбирам ли,че при всяко D99 с андроид ще има проблем с камерата ??
не мога да потвърдя това, може проблема да е в моята кола, която подава някакво напрежение и при изключени задни светлини, може да съм попаднал на дефектна бройка и т.н. Никой в Е46fanatics не е писал за подобен проблем, нито пък дават някаква информация
Иначе камерата си работи, но трябва да я включвам ръчно от менюто
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Слави,аз мисля че знам къде е проблема.В руския BMW форум имаше 1 момче с абсолютно същия проблем,и момчето просто взе 1 мултицет и започна по веригата да преглежда от къде идва проблема.При него камерата на задна не реагираше по никакъв начин,и само премигваше екрана и трябваше да я включва ръчно от менюто което си е доста досадно.Клипа който съм ти дал,тази камерата по точно,че може да премигва точно заради кабела за задните светлини,тъй като като изключиш от контакт,той замери дали има странична консумация към акумулатора при,махнат контакт и колата му показа там 0.00.Това на момчето което няма проблем с камерата,а неговия приятел който има същия седан фейслифт със същия дайнавин и същата камера,отзад при акумулатора замериха дали има консумация и показваше некви мизерни десети,но точно това устройството го възприемаше като страничен източник при изгасен контакт и явно от защитата на самия дайнавин отказваше да включи самата камера при задни светлини,да не пренатовари нещо...та виж отзад при плафоните как са спойките кабелите и т.н,доста досадно е но според мен там е проблема.Съмнява ме да е дефектна бройка
Има ли някакъв шанс лайт модула да шашка устройството?

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
bmw-maximilian написа:Слави,аз мисля че знам къде е проблема.В руския BMW форум имаше 1 момче с абсолютно същия проблем,и момчето просто взе 1 мултицет и започна по веригата да преглежда от къде идва проблема.При него камерата на задна не реагираше по никакъв начин,и само премигваше екрана и трябваше да я включва ръчно от менюто което си е доста досадно.Клипа който съм ти дал,тази камерата по точно,че може да премигва точно заради кабела за задните светлини,тъй като като изключиш от контакт,той замери дали има странична консумация към акумулатора при,махнат контакт и колата му показа там 0.00.Това на момчето което няма проблем с камерата,а неговия приятел който има същия седан фейслифт със същия дайнавин и същата камера,отзад при акумулатора замериха дали има консумация и показваше некви мизерни десети,но точно това устройството го възприемаше като страничен източник при изгасен контакт и явно от защитата на самия дайнавин отказваше да включи самата камера при задни светлини,да не пренатовари нещо...та виж отзад при плафоните как са спойките кабелите и т.н,доста досадно е но според мен там е проблема.Съмнява ме да е дефектна бройкаИма ли някакъв шанс лайт модула да шашка устройството?
Нямал съм време да търся повече и да замервам какво има по този кабел, но първо се усъмних в устройството, защото кабелите са същите - махам единият Dynavin който безотказно включва камерата, включвам другия и започва да има проблеми. Всъщност няма каква друга да е причината освен да има нещо по кабела при изключена задна. Видях, че някои бяха постнали снимки с разтопените букси на масата на задните светлини, което ми напомни, че от няколко години моята не съм я гледал пък това си е слабо място на Е46...
Оправи се с най-обикновено реле
Изглежда имало значение кое как ще свържеш при тези релета
Изглежда имало значение кое как ще свържеш при тези релета

12 мнения
• Страница 1 от 1