Кво да правя?? :(((((((
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кво да правя?? :(((((((
Ето че след не знам и аз колко време май и при мен почват да се появяват сиптоми....сиптоми подобни като тези на Ати(сори че пак
отварям тая тема ама наистина не знам какво да права). Точно така
пак за любов става дума!
Няма да се впускам в дълга предистория.Съвсем накратко ще ви кажа
някои факти.
Запознах се с въпросната дама януари месец в ICQ-to и след дълги приказки следва среща след среща и т.н. Но.....от както почнахме да ставаме все по близки (усещах че има някакво привличане) нещата се обърнаха на 180 градуса. В смисъл започнахме все по рядко да се срещаме, колкото и да я карам да излизаме все си намира причина да не може....! Не мога да ви опиша какво е вътре в мен с всеки изминал ден (добре че нямам кола иначе незнам....).
Та исках да се допитам до вас момчета какво да правя? Някои ми викат да спра да я гоня и да и досаждам и нещата сами ше си дойдат
на мястото (т.е да бъда непукист).
Другия вариант е да бъда още по нахален...или и аз не знам вече
какво!!
Моля помогнете ми наистина ше се радвам на всяко едно мнение!!!
П.С Извинявам се за дългиа пост и за тва че пак обръщам форума на
в. Лична драма ама наистина съм много объркан и отчаян

отварям тая тема ама наистина не знам какво да права). Точно така
пак за любов става дума!
Няма да се впускам в дълга предистория.Съвсем накратко ще ви кажа
някои факти.
Запознах се с въпросната дама януари месец в ICQ-to и след дълги приказки следва среща след среща и т.н. Но.....от както почнахме да ставаме все по близки (усещах че има някакво привличане) нещата се обърнаха на 180 градуса. В смисъл започнахме все по рядко да се срещаме, колкото и да я карам да излизаме все си намира причина да не може....! Не мога да ви опиша какво е вътре в мен с всеки изминал ден (добре че нямам кола иначе незнам....).
Та исках да се допитам до вас момчета какво да правя? Някои ми викат да спра да я гоня и да и досаждам и нещата сами ше си дойдат
на мястото (т.е да бъда непукист).
Другия вариант е да бъда още по нахален...или и аз не знам вече
какво!!

Моля помогнете ми наистина ше се радвам на всяко едно мнение!!!

П.С Извинявам се за дългиа пост и за тва че пак обръщам форума на
в. Лична драма ама наистина съм много объркан и отчаян

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Опитай с едно букетче с цветя и мили думи, ако пак се прави на мис свят и вири носа - много и здраве....... хич не ти трябва.
А и знай - момиче на което, като и подариш цвете (поне), не ти се усмихне или изкаже благодарност, значи е педал в овча кожа и не заслужава никакво внимание
А и знай - момиче на което, като и подариш цвете (поне), не ти се усмихне или изкаже благодарност, значи е педал в овча кожа и не заслужава никакво внимание

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Само щети кажа че на сила хубост не става 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Обади се в море от любов
Сега сериозно едва ли ти е точно до шеги точно в този момент
моят съвет е да запазиш достоинство-ако ви е писано тя сама ще те потърси

Сега сериозно едва ли ти е точно до шеги точно в този момент
моят съвет е да запазиш достоинство-ако ви е писано тя сама ще те потърси
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
краино времее дасе намеси тука и ати може да го про4ете с годините 4овек се у4и на много от живота които му предлага и които му излага
секи един е преживявал разли4ни раздели споделени 4увтства и незгоди
когато контактувате с един 4овек е нужно не само да гедате какви ка4ества има тои но също така и да преценявате какво може да ви предтстави другият 4овек(като 4увтва желания) ето от тук тръгва и момента в които ве4е си спасявате дирекно влюбване
1 -писането по нета или 4атове е много саблазнително и и доста интересно аз така обиколих доста места по българия за срещи с моми4етата
когато запо4ваш контакт с такова моми4е през цялото време на писане е нужно да сабираш информация за нея не само как изглежа и какви цици има а по това как ви отговаря и пише какви вапроси ви задавя и как саответно отговаря на тях резервирано ли супер натрап4иво и или прикрито което много важно за саздаване на впе4атление от твоия страна ,когато има привли4ане от 2 те страни и 2 те страни нямат търпение до следващия 4ат дори се рабират в колко и 2мта да са пред компа и да са заедно
направете си и проста сметка когато влизате заедно как се поздравявате с "здравеи " или се запо4ва нещо от сорта на здрасти слун4ице лубов мили и тн или как се разделяте цункамет есладки санища или ще ми липсваш оби4амте и тн това са фактори които имат огромно зна4ение върху това дали изкате да предприемете следващата кра4ка като среща на живо
подрабирасе о това по време на секи раговор се изизсква и 2 те страни да са силно заинтересовани от това да се видят и да го изкат не да с еоускат предложенения на които се отговаря с незнам или имам работа или тн ако изка да се види стеб трябва да знаеш 4е нищо няма да я спре и си4ко е вапрос на време
така4е много трябва да се внимава и какво говориш
темата е доста обстоина и мога да напиша много по нея ако някои има конкретни вапроси мога да дам савет или д апомогна с топла идея
основния проблем на 4атенето е 4е хората там отврят вътршните си 4увства разкриват скритото в себеси а не това което са на вън
другия проблем е 4е с 4атенето се губи прекия контакт на говоренето о4и в о4и което ного затруднява иразяване на 4увствата на живо
основното което трябва да се заоние 4е дори и да оби4аш 2ма души и да си влюбен в тиях когато си с едини си снего когато си сдругия с другия но никога не трябва да намесваш 4увтвата просто да си на4исто
или както се казва и агнето цяло и валка сит
успех на вси4ки които са поели по пътя на любовта по скапан и осеян с дупки пат няма
секи един е преживявал разли4ни раздели споделени 4увтства и незгоди
когато контактувате с един 4овек е нужно не само да гедате какви ка4ества има тои но също така и да преценявате какво може да ви предтстави другият 4овек(като 4увтва желания) ето от тук тръгва и момента в които ве4е си спасявате дирекно влюбване
1 -писането по нета или 4атове е много саблазнително и и доста интересно аз така обиколих доста места по българия за срещи с моми4етата
когато запо4ваш контакт с такова моми4е през цялото време на писане е нужно да сабираш информация за нея не само как изглежа и какви цици има а по това как ви отговаря и пише какви вапроси ви задавя и как саответно отговаря на тях резервирано ли супер натрап4иво и или прикрито което много важно за саздаване на впе4атление от твоия страна ,когато има привли4ане от 2 те страни и 2 те страни нямат търпение до следващия 4ат дори се рабират в колко и 2мта да са пред компа и да са заедно
направете си и проста сметка когато влизате заедно как се поздравявате с "здравеи " или се запо4ва нещо от сорта на здрасти слун4ице лубов мили и тн или как се разделяте цункамет есладки санища или ще ми липсваш оби4амте и тн това са фактори които имат огромно зна4ение върху това дали изкате да предприемете следващата кра4ка като среща на живо
подрабирасе о това по време на секи раговор се изизсква и 2 те страни да са силно заинтересовани от това да се видят и да го изкат не да с еоускат предложенения на които се отговаря с незнам или имам работа или тн ако изка да се види стеб трябва да знаеш 4е нищо няма да я спре и си4ко е вапрос на време
така4е много трябва да се внимава и какво говориш
темата е доста обстоина и мога да напиша много по нея ако някои има конкретни вапроси мога да дам савет или д апомогна с топла идея
основния проблем на 4атенето е 4е хората там отврят вътршните си 4увства разкриват скритото в себеси а не това което са на вън
другия проблем е 4е с 4атенето се губи прекия контакт на говоренето о4и в о4и което ного затруднява иразяване на 4увствата на живо
основното което трябва да се заоние 4е дори и да оби4аш 2ма души и да си влюбен в тиях когато си с едини си снего когато си сдругия с другия но никога не трябва да намесваш 4увтвата просто да си на4исто
или както се казва и агнето цяло и валка сит
успех на вси4ки които са поели по пътя на любовта по скапан и осеян с дупки пат няма

Последна промяна dizelboy на 15 Апр 2006, 20:52, променена общо 1 път

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
GECATA BMW написа:Само щети кажа че на сила хубост не става
Общо взето си е точно така, моят съвет е:
Накарай я да се видите и говори с нея открито, кажи и че много я харесваш, ала бала, и т.н. и ако иска да сте заедно нека ти каже, защото чувстваш че си нежелан и не искаш да я притесняваш ако наистина е така

Ако итя те харесва добре, ако не ще те отреже, ша ти е гадно но по добре така от колкото да се залъгваш

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Абе, я се стегни малко
Няма да ми хленчите по форумите, готини момчета сте... Всяко зло за добро, а изводът е, че тя губи!... и така. Ако си па много ядосан й кажи "У устата, риба, аз знам тебе как най-много те боли", а ако тя попита: "как?", цитирай Екс-сайтера 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Леле Емчо ,и ти ли бе бате? И аз започнах да се забърквам в любовни интриги,ама горе-долу крепя положението,другата седмица се разбрахме ,да излезнем на дискотека (тогава вече няма мърдане
).М-у другото на първата среща поставих един личен рекорд,час и полвина не съм говорил глупости,направо съм учуден от себе си

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Аз съм на същия принцип просто нещо което нестава ще знаеш, че е за добро! И горе главата непозволяваи на едно момиче, което явно не те заслужава да ти разваля настроението! Момичета има, по-добре без гадже отколкото с някоя, която те води за носа и те разиграваMamouk написа:Абе, я се стегни малкоНяма да ми хленчите по форумите, готини момчета сте... Всяко зло за добро, а изводът е, че тя губи!

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
evans написа:Леле Емчо ,и ти ли бе бате? И аз започнах да се забърквам в любовни интриги,ама горе-долу крепя положението,другата седмица се разбрахме ,да излезнем на дискотека (тогава вече няма мърдане![]()
).М-у другото на първата среща поставих един личен рекорд,час и полвина не съм говорил глупости,направо съм учуден от себе си
![]()
![]()
Бе аз по принцип като съм с тази жена съм съвсем друг човек,дето викаш нема ги глупостите

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2