Двигатели : Trabant 601 S VS Fiat 126
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Двигатели : Trabant 601 S VS Fiat 126
Та кой мотор по-лесно се поправя по-малко харчи по-надежден (ако може да се говори въобще за надежност при тези модели) по-бързо набира повече дига
спрял съм се на тези два модела ще се прави нещо като бъги

спрял съм се на тези два модела ще се прави нещо като бъги
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Скачай на двутактовия звяр
п.с.Все пак прави повече обороти от който и да е М-Пауър

п.с.Все пак прави повече обороти от който и да е М-Пауър

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Трабанта е твоята кола. . .
Чуства се повече като кола от колкото Фиата.
А чичо ми се кълне че веднъж е дигнал 120км/ч с Трабанта . . . на долу по един хълм . . . с попътен вятър.

А чичо ми се кълне че веднъж е дигнал 120км/ч с Трабанта . . . на долу по един хълм . . . с попътен вятър.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Вземи си някой Трабант за 30-50лв и ти си човека...Мотора е елементарен,центровката на 2Т е малко по-пипкава ама се прави...Виждал съм такова бъги и ние сме си правили...Сваляш мотора със скоростите направо с гредите отдолу и оттам пускаш тръбна конструкация...Нас ни домързя да си правим окачване отзад
ама и без него вървеше с вратите настрани
Та така приготвяй си тръби и 1 чанта с електроди и бъгите е готово сделано...Пускай снимки в процес на работа 

8.32
Да не те отчайвам, ама твоето бъги ще е ма ниво Картинг от треторазрядна писта ....
Защото:
1. На бъгитата двигателя е отзад - задължително!!!
2. Двете марки стават за всичко друго, но не и за офф-роуд.... Тук много вехти трабантаджии ще ме изядат
3. При положение че 125сс3 картове стигат мощност от около 45-50 к.с., то Трабчовите 26 си за никъде.
4. Ако искаш да правиш наистина бъги, то ще ти трябва нещо по-сериозно. За ефтино ти предлагам рама от тръби, два двигателя от ватрбург - сдвоени с по три карбуратора и инжекционни помпи ще си с около 200-220 к.с., скоростна кутия от ЗАЗ или Шкода 100С примерно,1 полуоски от ИФА, защото са здрави ....
Все си е пари, но това са минималните средства. Поне така ги правеха навремето любителите, които нямаха много пари. Сега можи и по-мощен мотор да вземеш, но всичко опира до пари.
А относно Фиата и Траба, от тях картинг може да спретнеш.
Защото:
1. На бъгитата двигателя е отзад - задължително!!!
2. Двете марки стават за всичко друго, но не и за офф-роуд.... Тук много вехти трабантаджии ще ме изядат

3. При положение че 125сс3 картове стигат мощност от около 45-50 к.с., то Трабчовите 26 си за никъде.
4. Ако искаш да правиш наистина бъги, то ще ти трябва нещо по-сериозно. За ефтино ти предлагам рама от тръби, два двигателя от ватрбург - сдвоени с по три карбуратора и инжекционни помпи ще си с около 200-220 к.с., скоростна кутия от ЗАЗ или Шкода 100С примерно,1 полуоски от ИФА, защото са здрави ....
Все си е пари, но това са минималните средства. Поне така ги правеха навремето любителите, които нямаха много пари. Сега можи и по-мощен мотор да вземеш, но всичко опира до пари.
А относно Фиата и Траба, от тях картинг може да спретнеш.
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
вземи фиата.По голям вътък ще има-особено като ще е бъги.
И аз по едно време минах през тоя тунинг период
много си и лапаше ама задното предаване си е задно
И аз по едно време минах през тоя тунинг период

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
LAST RIDE написа:вземи фиата.По голям вътък ще има-особено като ще е бъги.
И аз по едно време минах през тоя тунинг периодмного си и лапаше ама задното предаване си е задно
Не виждам защо да не стане задно предаване с ДВГ от Траби? Единствено ще се затрудни със скоростния лост, но това е решмо. Пък и ще има кола със средно разположен ДВГ. Но иначе големият проблем няма да са 26-те коня(половината умрели), а бързооборотня двигател и малкия въртящ момент. Обаче, ако искате да го карате по поляните край София, ще върви прилично.

TheBoss написа:LAST RIDE написа:вземи фиата.По голям вътък ще има-особено като ще е бъги.
И аз по едно време минах през тоя тунинг периодмного си и лапаше ама задното предаване си е задно
Не виждам защо да не стане задно предаване с ДВГ от Траби? Единствено ще се затрудни със скоростния лост, но това е решмо. Пък и ще има кола със средно разположен ДВГ. Но иначе големият проблем няма да са 26-те коня(половината умрели), а бързооборотня двигател и малкия въртящ момент. Обаче, ако искате да го карате по поляните край София, ще върви прилично.
Точно за това си говориме

Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
дааа тоя от АЛФАТА ще е
Страшен мотор, размера му пак е по-малък, щото е боксер, а върви страшно. Бъгите ще яде баирите много брутално, въпреки якия разход.

BMW only!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2