Nokia Lumia 710 проблем с батерията

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Nokia Lumia 710 проблем с батерията

Мнение от drago_pavlov » 07 Ное 2012, 11:45

След като останах много доволен от моята N9, реших да пробваме и УЙндоус телефон и приятелката ми си купи Lumia 710.
Аз го гледах като теле, след като съм свикнал с изключителната ОС МееGo, но на нея и харесва.
НО има един огромен проблем - батерията в началото държеше 2-3 часа без да се ползва телефона!!! След като изключих всички възможни неща и махнах Diagnostics tool (по препоръка от някакъв форум) живота на батерията е увеличи до невероятните 7-8 часа "седене на бюрото"...
Телефона е с Mango 7.5, последен ъпдейт.

Ако някой може да помегне ще съм много благодарен, защото изчетох всички форуми и навсякъде само оплаквания, решение няма... Освен нова, по-голяма батерия...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Nokia Lumia 710 проблем с батерията

Мнение от exotique » 07 Ное 2012, 12:35

Заредихте първият заряд на батерията поне 20 часа? ако не сте- радвай се ,че изобщо държи батерията ;-)

Аватар

Re: Nokia Lumia 710 проблем с батерията

Мнение от F3P » 07 Ное 2012, 13:04

exotique написа:Заредихте първият заряд на батерията поне 20 часа? ако не сте- радвай се ,че изобщо държи батерията ;-)

Стига с тея глупости- не искаш ли да зарежда 3 денонощия батерията :?: Намери ми 1 (ЕДИН) телефон с литиево-йонна/полимерна батерия в чието упътване да пише тея 20 часа заряд и ще ти купя бутилка водка да се почерпиш. Да обясня за заблудените овце дето вярват на глупости:
Включваш зарядното- батерията зарежда. В момента в който телефона изпише "Батерията заредена" се спира подаването на ток към самата батерия. Тоест ако ще и 20 месеца да седи нон-стоп на зарядно тоя телефон батерията няма да се зареди повече- има електроника която решава кога да се зарежда и кога не.

drago_pavlov написа:......

Проверете как стои въпроса с гаранцията на батерията при Нокия- предполагам апарата е нов и гаранционен. Ако не греша е 6м. гаранцията за батерия и зарядно у-во. Мяташ го в сервиза да го оправят- друг начин едва ли има.
Изображение

Назад към Извън Темата