въпросче?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
въпросче?
испадали ли сте в депресия?
интересно ми е просто... как, кога по какъв повод и какво правите, когато това стане и как я преживявате? знам, че сега чатарите ще скочат да говорят глупости, а Азраил ще ме нападне че това е автомобилен форум и не трябва да се пишат такива неща, но въпреки това темата ми е сериозна и ще се радвам ако чуя някое сериозно мнение. благодаря ви;)
интересно ми е просто... как, кога по какъв повод и какво правите, когато това стане и как я преживявате? знам, че сега чатарите ще скочат да говорят глупости, а Азраил ще ме нападне че това е автомобилен форум и не трябва да се пишат такива неща, но въпреки това темата ми е сериозна и ще се радвам ако чуя някое сериозно мнение. благодаря ви;)

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз в момента
за 4 дни направихме 3в1,а са 5-та седмица не мое ми боядисат курника 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
аз също... От 29 Октомври съм в депресия и още не ме е пуснала
надявам се едни известни тунинг фирми да ме направят отново щастлив 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ///Явор
- Летящия холандец
-
нали ти обещах ве пеца,пък и пари даде 

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
дано дано данооо
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
когато съм в депресия излизам с приятели и се опитвам да се разсея според мен това е най-добрия начин за лекуването и 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Еми аз съм в депрес около 2 години и тръгнах да се лекувам постоянно наливайки се с алкохол ама тва ми ебава майката още повече. Напивам се и всичко ми е окей ама след това ми се стоварва двойно. За сега не съм намерил лек 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми аз съм в депресия от 3 месеца, щото немога да си намера кола от мечтаната марка. Вервайте много в мъчително 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
не търсиш достаъчноDimo написа:Ми аз съм в депресия от 3 месеца, щото немога да си намера кола от мечтаната марка. Вервайте много в мъчително

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Енджи,бате,не си в депресия,вервай ми
Ако това твойто е да си
в депресия,на всички по една такава им пожелавам

в депресия,на всички по една такава им пожелавам

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
И аз се занимавам с неща който ми доставят удоволствие, например като този пъзел, дето целта ми е да стане отново едно цяло
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
енджи бате ако си в депресия затова дето аз си мисля мога ти кажа че и при мене беше така някаде около 2 месеца, само некви спомени и мисли, но лека полека всичко почва да минава и да не си толкова тъжен и да започнеш да търсиш нова...вярно че твойто е било по-дълго и може повече време да ти трябва да го преглътнеш но ще ти мине вярвай ми
п.с. и един съвет, лично аз знам как се разсейваш от тая депресия затова дай утре да се саберем както в сряда и четвъртак и да чубанеем

п.с. и един съвет, лично аз знам как се разсейваш от тая депресия затова дай утре да се саберем както в сряда и четвъртак и да чубанеем

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
aбе братчед клин клин избива... Ако искаш аз да ти говоря за депресия, а.....хаха! При всеки трае различно...зависи от чувствата които си изпитвал...ама при всички минава в един момент.....и след това къв шибинг му удряш не е истина......вече почвам да се съмнявам в себе си дали не съм си дал за цел (без да искам) да нае.а де що има женско.....ша подхващам вече и котката вкъщи мамка им женска......
Горе главата...само трябва да си сигурен в това което правиш за да не съжаляваш в последствие...
СЪВЕТ: Квото и да правиш го прави с мисълта, че от това по-правилно няма....дори даже няма и друг вариант
- така ще ти е многго по-лесно...ако разбираш кво ти казвам! Аз за това книга мога да напиша.... 

Горе главата...само трябва да си сигурен в това което правиш за да не съжаляваш в последствие...
СЪВЕТ: Квото и да правиш го прави с мисълта, че от това по-правилно няма....дори даже няма и друг вариант

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Гост
-
- Новини
-
Re: въпросче?
Engi написа:испадали ли сте в депресия?
Колкото по-черна е ноща, толкова по-близо е утрото. Лошото е, че не винаги разбираме кога слънцето отново е изгряло, твърде заети сме в самосъжаления и апатия.
Ако е жена ..... времето не лекува, просто зацикляш в спомените всеки път, когато погледнеш друга жена, а виждаш нея. В общи линии тежък случай. Времето няма значение, всичко е борба със себе си.
Ако е скука в ежедневието... търсиш си нови предизвикателства, нови приятели, нов мироглед дори.
Ако е мисъл за неясно бъдеще..... взимаш съдбата в ръцете си.
П.С.
Темата е хубава...
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2