В България всичко е възможно
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
В България всичко е възможно
погледнете днес какво получих по имейла:
Здравейте .
Ако се нуждаете от диплома за завършено образование , моля посетете нашият нов сайт с информация как да се сдобиете с такава .
Поздрави,Екипът на BG Diplomi.
http://bgdiplomi.com/index.php
Здравейте .
Ако се нуждаете от диплома за завършено образование , моля посетете нашият нов сайт с информация как да се сдобиете с такава .
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Разбрах горе-долу за какво става въпрос, въпреки "Not found" (провери си линка).
И честно казано от една страна е хубаво, а от друга адски тъпо. Защото ако си слаб ученик, или те мързи това е добре дошло, но ако си ученолюбив и някой има възможността да те прецака с тази "диплома" става кофти
И честно казано от една страна е хубаво, а от друга адски тъпо. Защото ако си слаб ученик, или те мързи това е добре дошло, но ако си ученолюбив и някой има възможността да те прецака с тази "диплома" става кофти

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Re: В България всичко е възможно
evans написа:погледнете днес какво получих по имейла:
Здравейте .
Баткаа и аз го получих

http://www.dalavera.net/read.php?90,163979
Продавам ДИПЛОМИ-средно,висше и др.документи.
E-mail vmp3@yandex.ru
Нямам коментар
Продавам ДИПЛОМИ-средно,висше и др.документи.
E-mail vmp3@yandex.ru
Нямам коментар
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
- Azrail
- UFO Pilot
-
Не е само в България възможно, навънка струва просто по-скъпо
Въпросът е, с какви очи ще я показвате тази диплома и дали изобщо ще можете да живеете с тази мисъл?
Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава
Често търсим проблемите в останалите, докато те лежат в нас. Защото ние сме обществото. Всеки един от нас.

Въпросът е, с какви очи ще я показвате тази диплома и дали изобщо ще можете да живеете с тази мисъл?

Често търсим проблемите в останалите, докато те лежат в нас. Защото ние сме обществото. Всеки един от нас.
MORE BEER!
Re: В България всичко е възможно
еми какво да ти кажа,можеш да си я купиш,ама каква полза,какви знания ще придобиеш с тази диплома .Дори и да завършиш някакъв ВУЗ,винаги където отидеш на работа,имаш три месечен испитателен срок,не се ли справиш си вънка.Просто борбата става много жестока,за да се реализираш в дадена професия ,трябва да си номер едно,а не само да ходиш си взимаш заплататаexvitermini написа:evans написа:погледнете днес какво получих по имейла:
Здравейте .
Баткаа и аз го получихти кво мислиш ша кандидатства ме ли?
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
Виж аз в момента съм 2ри курс в един от 22та нелигитимни или по-скоро бях защото прекъснах! Друго казано бяхме измамени
нестига че 2 години си загубих ами и доста пари
сега трябва да почвам отначало просто ужас
Искам да ви кажа просто гледаите каде ще учите и проверяваите дали избраният от вас университет има акредитация
А относно тези купените дипломи
за тея каде ги продават. Трябва да има чистка
в тая жалка държавица 

Тъй като гледам и наща държавица мина в категориата 'страна
на неограничените възможности'
А тва за дипломите, е по скоро за хора които ги мързи да учат но
искат да покажат пред своите познати 'Ей на аз имам диплома'.
Както каза evans имаш диплома, знания и умения никакви. Така че
първите 2-3 месеца ше се види кой кво знае и може и некадърните
ше им духнат под опашката!
на неограничените възможности'

А тва за дипломите, е по скоро за хора които ги мързи да учат но
искат да покажат пред своите познати 'Ей на аз имам диплома'.
Както каза evans имаш диплома, знания и умения никакви. Така че
първите 2-3 месеца ше се види кой кво знае и може и некадърните
ше им духнат под опашката!

- Гост
-
- Код: Избери целия код
аха аха ... винаги ще си има рибки ... в БГ има много умни хора които надушват сека измама и веднага се възползват .. не сам учил више ама и тука имам некфи частни школа ала бала измамници ... ми те хората сами си ходят там а не избират тея къде се знае че са си държавни и в тях има 2000 ученика ... ми да си ядът дървото после нема за кфо да реват и да се оплакват калъфите

Така както съм чувал ,в Англия средното образование е равносилно на нашето висше,даже бившия премиер Джон Мейжър е със средно образование.По принцип ние българите сме си мечтатели,мислим че като завършим УНСС-стопанско управление или пък финанси,веднага ще си намерим работа като шеф на отдел за 1000лв.Чакай бе ти довчера си учил,насирал си се на испит за да не те скъсат ,днес ще станеш шеф на отдел.Големите западни фирми процедират така,кандидатстваш за работа,обаче почваш от най-ниската длъжност,в случая БИЛА,направо си почваш от колчките,и през три месеца те наблюдават как работиш,и като минеш всички длъжности,тогава вече получаваш исканата от тебе работа,и това трябва да го въведат във всяка една фирма.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
bam-bam написа:
- Код: Избери целия код
аха аха ... винаги ще си има рибки ... в БГ има много умни хора които надушват сека измама и веднага се възползват .. не сам учил више ама и тука имам некфи частни школа ала бала измамници ... ми те хората сами си ходят там а не избират тея къде се знае че са си държавни и в тях има 2000 ученика ... ми да си ядът дървото после нема за кфо да реват и да се оплакват калъфите
неква полезна имформация от изявлението ти

Да така е прав си някои хора искат да станат по умни и в желанието им да го постигнат биват измамени ми мога и да ям дървото сега ама няма да се откажа и ще уча защото знанието е сила

http://bmwpower-bg.net/forums/boardrules.php Точка 3.

Edited by Azrail
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
СИЛА ДРУГ ПЪТ
нищо лично колега ама сигурно и на собстввен гръб си осетил наследственоста в БГ.(всичко е с връски/дядовци,чичовци,бащи......)

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
LAST RIDE написа:СИЛА ДРУГ ПЪТнищо лично колега ама сигурно и на собстввен гръб си осетил наследственоста в БГ.(всичко е с връски/дядовци,чичовци,бащи......)
Е и като има някои връзки и е тъп и нее в час докаде ще стигне ?
С връзки може да пробиеш някаде в производството

Я стани юрист със връзки без да учиш нестаа!
Първо се потруди за да ти е по-сладка победата след това!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
след някой друга годинка тия с връзките ще измрат... щото хората гледат да се върши работа. няма вече както едно време да седиш и да ти дават пари за да си клатиш краката... все едно с връзки да станеш футболист
. или можеш да играеш или не можеш.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2