въпрос
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
въпрос
Здравеите на сички,
знам че е БМВ форум и е ясно на всички че БМВ е истината ама все пак искам да попитам кво ви е мнението за този модел на Роувър http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu= ... f1=details а и не само за този ами по принцип за тая марка
знам че е БМВ форум и е ясно на всички че БМВ е истината ама все пак искам да попитам кво ви е мнението за този модел на Роувър http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu= ... f1=details а и не само за този ами по принцип за тая марка
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Моля те занапред пиши за какво става дума в темата в заглавието. Стига сте писали само "въпрос". Иначе един познат има роувър, доста сходен с този и до сега само ядове бере. Освен това доколкото знам официалният вносител на частите за Роувър е ДаруКар и са доста скъпи
Аз лично не бих взел от тази марка.

- ionov
- младши ентусиаст
-
мерси за мнението,
и аз знам че частите са скъпи. този е готин на визия ама ми се видя самнителна цената за тая година и екстри и за това реших да питам да чуя мнение от други минали през такъв или дето имат познаи с такива
и аз знам че частите са скъпи. този е готин на визия ама ми се видя самнителна цената за тая година и екстри и за това реших да питам да чуя мнение от други минали през такъв или дето имат познаи с такива
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Не е много здрава кола,а пък и цените на частите си ги бива,общо взето наи лошата комбинациа - англииски автомобил с японски мотор
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
ще се присъединя кам мненията на колегите .Позната беше се решила да си всима ровър мисля че беше 211 ако не се бъркам.
беше се поинтересувала за цените на частите(като секи нормален човек)и се отказа-само кюнците му излизаха кам 1х
беше се поинтересувала за цените на частите(като секи нормален човек)и се отказа-само кюнците му излизаха кам 1х
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- ionov
- младши ентусиаст
-
11 мнения
• Страница 1 от 1