Кво да правя?? :(((( (2)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Кво да правя?? :(((( (2)

Мнение от emcho_k » 17 Апр 2006, 22:51

Хех пак съм аз :mhihi: Предварително искам да се извиня на всички във форума и най-вече на Azrial че пускам продължение на предишната ми тема (по надолу във форума) :!:

Та който е чел знае за моите любовни терзания. Съветите ви наистина
много ми помогнаха за което ви благодаря на всички :bowdown:
Та след дълги разговори,много изпити кафета и изпушени цигари
разбрах от въпросната дама,че просто я е страх от сериозна връзка(абсолютно нормално за мен).
Та исках да ви питам от сега нататък как е най-правилно да се процедира и как да я убедя че наистина аз съм човека който тя търси? :roll:
И този път ще съм благодарен за всяко едно мнение(аз имам нещо на ум ама да вида и вие кво ше кажете).
Мерси предварително!!! :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 17 Апр 2006, 22:54

има едно предаване ,казва се- море от любов ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 17 Апр 2006, 22:57

evans написа:има едно предаване ,казва се- море от любов ;)

О нещем да се резилим пред цяла България :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 17 Апр 2006, 23:00

абе бъди по настоятелен,казваш че я сънуваш всяка вечер,ама не като мене да се изръсиш само по прашки,защото една така ме отряза

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 17 Апр 2006, 23:03

Бе бате нещо по сериозно тва 100000000 съм и го казвал (мани ти ама наистина съм я сънувал :mhihi: )

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 17 Апр 2006, 23:04

Ами бате това дали ти си неиния човек неможеш да го разбереш по никакъв начин сега, дори и да ти го казва! Просто времето ще покаже.
Гледаи тя какво харесва в теб и го изтъкваи наи-много, а това което нехаресва се стараи да го промениш ама наи-вече бъди себе си па к'во стане :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 17 Апр 2006, 23:49

Ми батка развеждай я, ала бала, нарича се ухажване, ПРОСТО СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ, но гледай да се чувства добре, прави какво тя обича, но не видно, а се едно ти е дошло на акъла изведнъж, демек все едно си приличате и ако тя открива прилики по между ви, ти се прави на ударен, не и звъни всеки ден, оставяй я по няколко дни свободна, да видиш дали е заинтересована от теб, трябва да я накараш да се чувства добре с теб и да си изкарва приятно, а за връзката вервай ми тя сама ще иска да се задълбочава с времето и т.н. ако разбира се споделя чувствата ти. Тва е.

П.С. Мале мале, до каде стигнах, какви съвети да давам :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 18 Апр 2006, 0:04

Що не си купиш някое старо БМВ и за разсеиване от подобни глупости да го вкараш в перфектен вид - много добро лекарство е

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Апр 2006, 0:39

:mhihi: Защо ли ДИМО дава такива съвети, а Емчо се занимава с такива? Щото още не са си купили БМВ. Аз вече сънувам само Е30-ката :lol: И цел ден тва правя, вечер чета форума с часове (прощавайте за флууда). Болеста е необратима. Купете си БМВ и не се занимавайте с други глупости :)

Между другото - и аз следя темата, защото хич ме няма с тия жени, все нямам какво да им споделя, аз само за бмв говоря последно време и коя бира е най-добра. Като събера пари отивам при съответните "услуги" и ;)
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 18 Апр 2006, 1:15

Dimo написа:Ми батка развеждай я, ала бала, нарича се ухажване, ПРОСТО СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ, но гледай да се чувства добре, прави какво тя обича, но не видно, а се едно ти е дошло на акъла изведнъж, демек все едно си приличате и ако тя открива прилики по между ви, ти се прави на ударен, не и звъни всеки ден, оставяй я по няколко дни свободна, да видиш дали е заинтересована от теб, трябва да я накараш да се чувства добре с теб и да си изкарва приятно, а за връзката вервай ми тя сама ще иска да се задълбочава с времето и т.н. ако разбира се споделя чувствата ти. Тва е.

П.С. Мале мале, до каде стигнах, какви съвети да давам :kuku:

Бате много полезен съвет ми даваш и да ти кажа и аз мислех да постъпя по този начин,за което ти благодаря! ;) :ok: :bchug:

П.С Turboman : сега ше видиме как ше тръгне новия бизнес и направо
или Е39 или Е46 ше се купува..ма мерси за идеята :winky:

UFO Pilot
Аватар

Re: Кво да правя?? :(((( (2)

Мнение от Azrail » 18 Апр 2006, 1:49

emcho_k написа:... Предварително искам да се извиня на всички във форума и най-вече на Azrial че пускам продължение на предишната ми тема (по надолу във форума) :!: ...

Taка, първо : писна ми да ми бъркат ника с Азриал... АзрАИл е, не АзрИАл. Второ, всяко търпение си има граници, но наистина го обърнахте на тийнпроблем.ком ... Ето ти и един съвет от мене : всеки трябва да си изживее това, което му е писано... Мъж, който не е изживявал любовни терзания и не се е сдухвал като куче от такива работи, не е станал мъж. "Всяко нещо, което не ме убива, ме прави по-силен." И стига питахте другите за съвет, след като това си е ВАШИЯ живот, ВАШИТЕ терзания - ВИЕ трябва да си ги изживеете. Отговорът ще си дойде сам след време. Малко повече самоувереност и търпение.
Заключвам.
MORE BEER!

Назад към Извън Темата