Бързо си признавайте...
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Бързо си признавайте...
Има много ненормални в тоя форум честно...
Днес се прибирам от училище със съуеници и на светофара в Люлин на който се разделят 309, тролей 6 и 111 пресичам...На пътя ми тъмна 3ка Е30 2ен стоп заобикалям я и виждам лепенката на форума по прозорците...Огледах се и викам сега ще има шоу. Обаче тамън пресичам аз и си мисля че нищо няма да стане стъпвам на тротоара и чувам необичаен шум. Обръщам се - нищо. Викам не може така.
След точно две секунди се обръщам пак и гледам всичко в пушек. Гледам го пича как дивее вътре а аз се кефя като дете на близалка. Всички го гледат. Коли спряха всичко спря. После се усетих че можех да го снимам ама вече беше на 300 метра от мен. Върнах се беше оставил 2мм грайфер на асфалта. Напълни ми душата. Баси злия тип...
Да си признава бързо кой е!!!
Гледах точно ей така

Днес се прибирам от училище със съуеници и на светофара в Люлин на който се разделят 309, тролей 6 и 111 пресичам...На пътя ми тъмна 3ка Е30 2ен стоп заобикалям я и виждам лепенката на форума по прозорците...Огледах се и викам сега ще има шоу. Обаче тамън пресичам аз и си мисля че нищо няма да стане стъпвам на тротоара и чувам необичаен шум. Обръщам се - нищо. Викам не може така.

След точно две секунди се обръщам пак и гледам всичко в пушек. Гледам го пича как дивее вътре а аз се кефя като дете на близалка. Всички го гледат. Коли спряха всичко спря. После се усетих че можех да го снимам ама вече беше на 300 метра от мен. Върнах се беше оставил 2мм грайфер на асфалта. Напълни ми душата. Баси злия тип...
Да си признава бързо кой е!!!

Гледах точно ей така

- Гост
-
Не, тоя път аз ще се ядосам...И не затова , че момчето е пуснало тази тема тук (не е първата такава, няма
и да е последната), а защото отново някои лица/лице пишат само, за да се намират на приказка и темата започва
сериозно да се усира. А какво й е на темата?! В случката има ли БМВ - има, има ли участник от Форума - явно,
тийнпроблеми има ли - няма. Значи темата си е баш за тук!
И започнете малко да се осъзнавате и усещате къде е границата..
и да е последната), а защото отново някои лица/лице пишат само, за да се намират на приказка и темата започва
сериозно да се усира. А какво й е на темата?! В случката има ли БМВ - има, има ли участник от Форума - явно,
тийнпроблеми има ли - няма. Значи темата си е баш за тук!
И започнете малко да се осъзнавате и усещате къде е границата..

Driver's Racing Team
- Azrail
- UFO Pilot
-
Бре бре... 1 ден не съм влизал във форума и са ме нахапали вече
Темата си е точно за тук и не виждам какво и е, а пък останалите драсканици ще зачистя...

Темата си е точно за тук и не виждам какво и е, а пък останалите драсканици ще зачистя...
MORE BEER!
- Azrail
- UFO Pilot
-
evans написа:Azrail написа:Бре бре... 1 ден не съм влизал във форума и са ме нахапали вече![]()
Темата си е точно за тук и не виждам какво и е, а пък останалите драсканици ще зачистя...![]()
![]()
не е лесна царската корона,ако ти писне като модератор,дай да те сменя
Ще те предупредя за последен път, и то публично - престани да пишеш глупости, защото повече няма да имаш възможност да пишеш изобщо

Ма наистина е време да почеш да се усещаш малко

Към WilliamsF1Team : съжалявам за развалената тема

Заключвам.
MORE BEER!
6 мнения
• Страница 1 от 1