BMW и рожден ден

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

BMW и рожден ден

Мнение от Loewe » 20 Апр 2006, 1:57

Здравейте!

Голям кеф вчера:) Регистрирах си колата на рожденния ден. Най-после, нали я купих миналата седмица. После се прибирам в къщи отварям пощата и гледам писмо от местното представителство на БМВ. Веднага ми изниква в главата "ААА тея са се сетили да ми пратят покана за test drive на 325i купе!" (Записах се по интернет, обади ми се една леля преди месец да ме разпитва разни неща и ми каза,че нейн колега ще се обади да се уточним, още чакам :( )
ДА, ама НЕ!
Обаче все пак приятна изненада:) Пратили ми много яка картичка за рожеденния ден, която искам да споделя с вас (мисля ,че ще се хареса особено на привържениците на по-старите модели :) )

На предната страна пище: "Динамиката не е въпрос на година на производство", вътре продължава "А на личността". Много късмет, всичко най-хубаво и преди всичко здраве!

Много се изкефих и си викам, бе тея може и да ме поканят скоро за 325цата :D

И после капака на деня беше когато гаджето ми подари оригинален ключодържател и чаша на BMW Sauber F1 Team. Направо се изкъртих!

Пожелавам на всички подобни рожденни дни!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 20 Апр 2006, 2:12

Браво хубав рожден ден си прекарал дай боже всеки му !!!
Първо Честит рожден ден на патерица жив здрав и много любов другите неща се купуват ;) :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд:
Честито за придобивката само хубави моменти зад волана и милиони безаварийни километри !! :yes:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Апр 2006, 2:54

супер са подаръчетата ;)
искам и аз такива .... рождения ми ден е скоро просто намеквам .. ако искате да ме изненадате :lol:

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 20 Апр 2006, 11:26

За ключодържателя сигурен ли си че е заубер, защото като взимахме на майка 1-вата серия и подариха същия ключодържател , а поне за него съм сигурен че не е на заубер ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Апр 2006, 18:15

Честито колега :mhihi:
А за BMW lover що му разваляш кефа на човека. Яки са нещата
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 20 Апр 2006, 19:21

Честито колега
а можиш ли да кажеш адреса на които си се записал за тест драифа :?:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 20 Апр 2006, 22:04

Брао пич- Чрд жив и здрав и всичко най- хубаво, а за подаръците явно добро гадже имаш :lol: и от КАт мислат за тебе
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 21 Апр 2006, 2:05

Мерси за пожеланията!
@ BMW lover, ключодържателя е само БМВ, а чашата мисля се вижда :)
Нещата са оригинал, щото мойта ми разказва къде се е мотала докато намери представителството на БМВ (малко е трудо за стигане до там с обществения транспорт, пък и няма от каде да знае, ако не е ходила ;)

@ LAST RIDE, аз съм в Германия , предполагам няма да ти свърши работа адреса който съм ползвал.
Последна промяна Loewe на 21 Апр 2006, 2:14, променена общо 1 път
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 21 Апр 2006, 2:11

Браво човек готина изненада
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 21 Апр 2006, 22:49

Супер все така да е и за напред.Много успехи и късмет ти желая на патерица
Niki Lauda

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 21 Апр 2006, 23:46

Loewe написа:Мерси за пожеланията!
@ BMW lover, ключодържателя е само БМВ, а чашата мисля се вижда :)
Нещата са оригинал, щото мойта ми разказва къде се е мотала докато намери представителството на БМВ (малко е трудо за стигане до там с обществения транспорт, пък и няма от каде да знае, ако не е ходила ;)

@ LAST RIDE, аз съм в Германия , предполагам няма да ти свърши работа адреса който съм ползвал.

питам от любопитство-да поровя из нета
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

старши ентусиаст
Аватар

Re: BMW и рожден ден

Мнение от dizelboy » 22 Апр 2006, 11:23

Loewe написа:Здравейте!

Голям кеф вчера:) Регистрирах си колата на рожденния ден. Най-после, нали я купих миналата седмица. После се прибирам в къщи отварям пощата и гледам писмо от местното представителство на БМВ. Веднага ми изниква в главата "ААА тея са се сетили да ми пратят покана за test drive на 325i купе!" (Записах се по интернет, обади ми се една леля преди месец да ме разпитва разни неща и ми каза,че нейн колега ще се обади да се уточним, още чакам :( )
ДА, ама НЕ!
Обаче все пак приятна изненада:) Пратили ми много яка картичка за рожеденния ден, която искам да споделя с вас (мисля ,че ще се хареса особено на привържениците на по-старите модели :) )

На предната страна пище: "Динамиката не е въпрос на година на производство", вътре продължава "А на личността". Много късмет, всичко най-хубаво и преди всичко здраве!

Много се изкефих и си викам, бе тея може и да ме поканят скоро за 325цата :D

И после капака на деня беше когато гаджето ми подари оригинален ключодържател и чаша на BMW Sauber F1 Team. Направо се изкъртих!

Пожелавам на всички подобни рожденни дни!

теста ще е то4но през сабора ама има следващата неделя след него споко ще ти с еобади
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 26 Апр 2006, 12:00

Чрд пич а чашата ти е страхотна със здраве да си я ползваш. :yes: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд: :чрд:
Изображение

Назад към Извън Темата