Е ся разбрах
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Е ся разбрах
Ей хора, от две седмици карам една дръглива Ланчия и не си бях карал БМВ-то. Та днес реших да се повозя малко с него, и в този момент осъзнах що е то БМВ и има ли почва унас. Другото по-важно нещо дето разбрах и осъзнах е защо всъщност толкова много държа на тая марка. Ами минах 50км из града и се опищяха хората от всички спирки, опищяха ми се бившите зимни гуми и си рисувах като Микеланджело на асфалта, Е НЕМА ТАКЪВ КЕФ. После Голфовете били по-добри, ей тия хора неразбраха, че една кола е кола когато е минимум със задно.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Това е истината, всеки ден я псъзнавам многократно! Качи се баща ми днес да кара, че аз разбирате ли - съм изпил една бира, и си викам ОК, нека е той. Качва се човека, аз до него. Казвам си - ей сега една лека, спокойна возия - той пил 2-3 бири, позагрял леко - БАААМ гуми, яко гуми на паркинга - минаваме на светофара - 1-ва 5000 оборота, 2-ра 6000 оборота, 3-та 5500 оборота и бам - спирачки, гумите пищят, после пак и пак
По едно време на червеното ми гледа в ръцете - хванал съм се и ще съдера тъпицерията, стискам здраво - не ми повярва, че е адреналин, вика, че ме е било страх. Казвам - ааа ти не знаеш аз как карам, той вика "знам, знам...
" . НЕвероятно! Задното е истина, другото е имитация!

BMW only!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Не те ебе за нищо, караш на макс, псуваш по улицата, свиркаш, форсираш, палиш гуми, въртиш се, режеш всичко. Ей тва е - страшен кеф! БМВ - хулиганът по пътищата 

BMW only!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Е ся разбрах
sonny написа: рисувах като Микеланджело на асфалта

Брат, спомням си едни рисунки на място на България, когато една Е36-ца избяга

Не знаеш с колко пауър ме изпълват такива писания

Продължавай все така

Ати
ПС - очаква се скоро художниците да станат повече, само да пазим четките за събора;)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ааа не вие сте предобедени.
трябва и външно мнение
трябва и външно мнение

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
е заради такива като тебе хората ни мислят за селяниamd написа:Не те ебе за нищо, караш на макс, псуваш по улицата, свиркаш, форсираш, палиш гуми, въртиш се, режеш всичко. Ей тва е - страшен кеф! БМВ - хулиганът по пътищата
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Scott написа:е заради такива като тебе хората ни мислят за селяниamd написа:Не те ебе за нищо, караш на макс, псуваш по улицата, свиркаш, форсираш, палиш гуми, въртиш се, режеш всичко. Ей тва е - страшен кеф! БМВ - хулиганът по пътищата
то от Видин сме си сеяни

ТДС - Турбо Див Селянин
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Ей кво стаа бе, що ме нахапахте така
Не правя селянии, просто настроението ми е друго в тази кола, все пак ако не си нахален по пътищата ще ти се качат на главата! Никой не ви мисли за селяни пък вас, какво се за затюхкали. Тук във Видин нещата са по-различни
Аз си карам по правилата, но като някой цикли с 20 ме дразни и ако няма никой пред него го мачкам, свиркам на тея, дето са ташаци - демек правят некви тъпи неща и т.н. С голфа карах по малко по-различен начин, защото ме беше страх да не се разпадне бакията. МЕжду другото - вие много културно ли карате или тва само за пред форума? Все ми се струва, че не сте всички от най-бавно каращите шофьори. И не говоря за задължително нарушаване на правилата и гледане от високо над останалите участници в движението - трябва да сме толерантни един към друг, но ако на никой не преча за какво да пъпля зад него? И тва, че си паля гумите от време на време, трябва ли да се съобразявам, че на някой му изглежда тъпо отвън? Човек трябва да подбира правилния момент и правилното място да се прави на селянин:)

BMW only!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
amd написа:... МЕжду другото - вие много културно ли карате или тва само за пред форума? Все ми се струва, че не сте всички от най-бавно каращите шофьори. ....
Ние ако карахме културно щяхме да имаме точки в книжките и нямаше през някой друг месец да се зачетва по една кола от редиците на пристрастените към баварската марка

Въпроса е че не "свиркаме, псуваме, не ни ебе нищо на пътя"...
А че палиме гумите, въртиме се и режеме всичко наред (кога то нас, кога ние него

А иначе редовния номер е да опищяваме хората по спирките и тея дето пресичат.. сашо да не се почесва за врата щото му става навик да гипсира пресичащи какички

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2