Е ся разбрах

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Е ся разбрах

Мнение от sonny » 21 Апр 2006, 20:58

Ей хора, от две седмици карам една дръглива Ланчия и не си бях карал БМВ-то. Та днес реших да се повозя малко с него, и в този момент осъзнах що е то БМВ и има ли почва унас. Другото по-важно нещо дето разбрах и осъзнах е защо всъщност толкова много държа на тая марка. Ами минах 50км из града и се опищяха хората от всички спирки, опищяха ми се бившите зимни гуми и си рисувах като Микеланджело на асфалта, Е НЕМА ТАКЪВ КЕФ. После Голфовете били по-добри, ей тия хора неразбраха, че една кола е кола когато е минимум със задно.

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 21 Апр 2006, 22:44

Това е истината задното и бяло-синята емблема другото е имитация :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted:
Niki Lauda

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Апр 2006, 22:47

определено сам сагласна {}

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 21 Апр 2006, 23:39

Това е истината, всеки ден я псъзнавам многократно! Качи се баща ми днес да кара, че аз разбирате ли - съм изпил една бира, и си викам ОК, нека е той. Качва се човека, аз до него. Казвам си - ей сега една лека, спокойна возия - той пил 2-3 бири, позагрял леко - БАААМ гуми, яко гуми на паркинга - минаваме на светофара - 1-ва 5000 оборота, 2-ра 6000 оборота, 3-та 5500 оборота и бам - спирачки, гумите пищят, после пак и пак :shock: :help: :mhihi: По едно време на червеното ми гледа в ръцете - хванал съм се и ще съдера тъпицерията, стискам здраво - не ми повярва, че е адреналин, вика, че ме е било страх. Казвам - ааа ти не знаеш аз как карам, той вика "знам, знам... :D " . НЕвероятно! Задното е истина, другото е имитация!
BMW only!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Апр 2006, 2:34

фанатици ... мисля че трябва да се направи некаф преглед преди да се става БМВ ентусиаст .. като при Такситата ... просто не всеки е за бмв .. и без тфа има много камикадзета :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 22 Апр 2006, 2:35

БМВ самия автомобил те предрасполага да правиш глупости и да ти е готино на душата адриналина го има на 110%
едно време в е28-цата е такова густо няма никаде возията возия вървенето вървене не ти пука за трафика не ти пука за бензина
абе яката раота :!:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 22 Апр 2006, 10:59

Не те ебе за нищо, караш на макс, псуваш по улицата, свиркаш, форсираш, палиш гуми, въртиш се, режеш всичко. Ей тва е - страшен кеф! БМВ - хулиганът по пътищата ;)
BMW only!

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 22 Апр 2006, 11:43

amd написа:Не те ебе за нищо, караш на макс, псуваш по улицата, свиркаш, форсираш, палиш гуми, въртиш се, режеш всичко. Ей тва е - страшен кеф! БМВ - хулиганът по пътищата ;)

:wtf:
не си мисли че като си се качил на бмв си нещо повече от останалите на пътя....

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Е ся разбрах

Мнение от ati » 22 Апр 2006, 11:49

sonny написа: рисувах като Микеланджело на асфалта

:bowdown:
Брат, спомням си едни рисунки на място на България, когато една Е36-ца избяга :mhihi:
Не знаеш с колко пауър ме изпълват такива писания :twisted:
Продължавай все така :!: :!: :!:
Ати
ПС - очаква се скоро художниците да станат повече, само да пазим четките за събора;)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 22 Апр 2006, 13:20

ааа не вие сте предобедени.
трябва и външно мнение :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Апр 2006, 14:35

amd написа:Не те ебе за нищо, караш на макс, псуваш по улицата, свиркаш, форсираш, палиш гуми, въртиш се, режеш всичко. Ей тва е - страшен кеф! БМВ - хулиганът по пътищата ;)

Това по-скоро ми звучи като описание за голфаджия.... :roll:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 22 Апр 2006, 15:02

е заради такива като тебе хората ни мислят за селяни
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 22 Апр 2006, 15:12

Scott написа:
е заради такива като тебе хората ни мислят за селяни

то от Видин сме си сеяни :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 22 Апр 2006, 19:58

Ей кво стаа бе, що ме нахапахте така :mhihi: Не правя селянии, просто настроението ми е друго в тази кола, все пак ако не си нахален по пътищата ще ти се качат на главата! Никой не ви мисли за селяни пък вас, какво се за затюхкали. Тук във Видин нещата са по-различни :lol: Аз си карам по правилата, но като някой цикли с 20 ме дразни и ако няма никой пред него го мачкам, свиркам на тея, дето са ташаци - демек правят некви тъпи неща и т.н. С голфа карах по малко по-различен начин, защото ме беше страх да не се разпадне бакията. МЕжду другото - вие много културно ли карате или тва само за пред форума? Все ми се струва, че не сте всички от най-бавно каращите шофьори. И не говоря за задължително нарушаване на правилата и гледане от високо над останалите участници в движението - трябва да сме толерантни един към друг, но ако на никой не преча за какво да пъпля зад него? И тва, че си паля гумите от време на време, трябва ли да се съобразявам, че на някой му изглежда тъпо отвън? Човек трябва да подбира правилния момент и правилното място да се прави на селянин:)
BMW only!

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 22 Апр 2006, 20:34

amd написа:... МЕжду другото - вие много културно ли карате или тва само за пред форума? Все ми се струва, че не сте всички от най-бавно каращите шофьори. ....

Ние ако карахме културно щяхме да имаме точки в книжките и нямаше през някой друг месец да се зачетва по една кола от редиците на пристрастените към баварската марка :roll: ;)
Въпроса е че не "свиркаме, псуваме, не ни ебе нищо на пътя"...
А че палиме гумите, въртиме се и режеме всичко наред (кога то нас, кога ние него :mhihi: ), но това са съвсем различни неща... :roll: поне за мен.. :mhihi:

А иначе редовния номер е да опищяваме хората по спирките и тея дето пресичат.. сашо да не се почесва за врата щото му става навик да гипсира пресичащи какички :mhihi: :lol:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Следваща

Назад към Извън Темата