Внимание Камера за взимане на книжки!!!
Модератор: Общи модератори
Внимание Камера за взимане на книжки!!!
Внимание колеги - на Икеа София (околовръстно шосе) са махнали ограничението 60 и е на всякъде 80км/ч, с изключение на края на моста, където е 70км/ч. Визирам движението посока Биознес Парка и Арена.
Непосредствено след края на моста под манитнелата без да се виждат стоят двама в патрулка. Днес ми стана интересно и направих едно кръгче и спрях до тях да попитам къде снимат. Не ми отговориха много дружелюбно, но се оказа че хващат цялото околовръстно!!! Стоях около 5мин до тях и ръката на полицая се счупи от писане - поне 20 човека изгоряха за това време!!!
Имайте го предвид, за да не пълним джиба на родната милиция
Непосредствено след края на моста под манитнелата без да се виждат стоят двама в патрулка. Днес ми стана интересно и направих едно кръгче и спрях до тях да попитам къде снимат. Не ми отговориха много дружелюбно, но се оказа че хващат цялото околовръстно!!! Стоях около 5мин до тях и ръката на полицая се счупи от писане - поне 20 човека изгоряха за това време!!!
Имайте го предвид, за да не пълним джиба на родната милиция

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Внимание Камера за взимане на книжки!!!
Имам предвид 4-те ленти + локалните 2 които се вливат там. Както знаем там е много широко и всеки инстинктивно дава повечко газ.
А никаде няма обозначение Радар!!!
А никаде няма обозначение Радар!!!
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Имаш предвид, там дето се спуска пътя и се обива в дясно да се качиш на моста за Младост ли?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Така или иначе там не е особенно препоръчително да караш с повече от 70км/ч, не виждам смисъл от темата.

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Има смисъл от темата за да предупреждава! Аз съм благодарен.

barty написа:Така или иначе там не е особенно препоръчително да караш с повече от 70км/ч, не виждам смисъл от темата.
Моите уважения - но при положение, че имаш права с 4 платна дълга около 3-4км? И то с лек наклон винаги имаш психологическа предпоставка да качиш поне с 10км скоростта - при положение, че на цялото околовръстно ограничението е 80км/ч (изключая определени и малко на брой прелези) то се движиш средно с 90км/ч
И извиднъж табела 70км/ч - като има логика тя да е в началото на моста, а не в края му

Другото нещо - аз, а и предполагам повечето от вас караме по изкачването с 80км/ч....стигаме превала и пускаме по инерция, отбивайки се към Младостите....за да стигнем връхчето на завоя с около 60км/ч ио да си продължим. Завиваш си на дясно и хоп....башите "приятели" се скрили като мишки зад мантинелата....и прас пак 50лв.
Затова смятам, че има смисъл от темата - а и в крайна сметка сме тук за да си помагаме. А не да си траем и да чакаме някой колега да изгори и да казваме Хак да му е!
Аз смея да твърдя, че съм примерен водач и винаги спазвам ограничението + макс си качвам 10км/ч....това е несправедливото. Да се счита, че искам да предупредя другите като мен, а не тези които карат с 50+ над ограничението
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
barty написа:Така или иначе там не е особенно препоръчително да караш с повече от 70км/ч, не виждам смисъл от темата.
Защо така реши?Редовно никой не кара с под 70...аз мислех,че е стационарна камера...а реално ,тези утре може и да ги няма

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
E36TM написа: под манитнелата без да се виждат стоят двама в патрулка.
Мантинелата там явно е много висока... или куките вече карат някакви зверски ниски Астри...
Alien написа:E36TM написа: под манитнелата без да се виждат стоят двама в патрулка.
Мантинелата там явно е много висока... или куките вече карат някакви зверски ниски Астри...
Слизаш от мост (надлез) в дясно от теб има локално, а над него бедела висока мантинела (като на мостовете) Е те са скрити там

Е как да няма смисъл темата? Съвсем на място си е, на мене ми е писнало да им гледам отчитането на дейност и малоумните акции...Благодаря на колегата за инфото, просто край нямат тия абсурди с камерите...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Gqbriel написа:barty написа:Така или иначе там не е особенно препоръчително да караш с повече от 70км/ч, не виждам смисъл от темата.
Защо така реши?Редовно никой не кара с под 70...аз мислех,че е стационарна камера...а реално ,тези утре може и да ги няма
Оня ден карах там по Околовръстното. Бях си сложил 70км на темпомата и на няколко пъти си гледах километража да не се е прецакал нещо темпомата, щото ме задминаваха и от ляво и от дясно като спрял

Аз подкрепям подобна информация, тъй като по закон имаме право да знаем къде са мобилните и стационарни камери на КАТ. Споделянето не е противозаконно.
От друга страна в действията на КАТ много рядко има превенция, а в болшинството случаи просто се събират пари в акции скрити зад високопарни лозунги и имена на акции.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
bum_bum написа:Gqbriel написа:barty написа:Така или иначе там не е особенно препоръчително да караш с повече от 70км/ч, не виждам смисъл от темата.
Оня ден карах там по Околовръстното. Бях си сложил 70км на темпомата и на няколко пъти си гледах километража да не се е прецакал нещо темпомата, щото ме задминаваха и от ляво и от дясно като спрял![]()
Аз подкрепям подобна информация, тъй като по закон имаме право да знаем къде са мобилните и стационарни камери на КАТ. Споделянето не е противозаконно.
От друга страна в действията на КАТ много рядко има превенция, а в болшинството случаи просто се събират пари в акции скрити зад високопарни лозунги и имена на акции.
Разбирам те напълно,всеки ден минавам от там по 2 пъти в най-натоварените часове

Имаме право да знаем,но аз съм за многото камери - да понякога на човек му се иска да настъпи газта,но наблюдавах лятото - повече патрулки,по-малко глупости на пътя
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:
Ае нека събират... като бъркат по този начин в джоба на рацерите може да ги накарат да се замислят да почнат да карат по ограниченията... поне парите не отиват в джоба на куките в стил "Са кво праиим?"...