Внимание Камера за взимане на книжки!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Внимание Камера за взимане на книжки!!!

Мнение от E36TM » 03 Дек 2012, 12:32

Внимание колеги - на Икеа София (околовръстно шосе) са махнали ограничението 60 и е на всякъде 80км/ч, с изключение на края на моста, където е 70км/ч. Визирам движението посока Биознес Парка и Арена.

Непосредствено след края на моста под манитнелата без да се виждат стоят двама в патрулка. Днес ми стана интересно и направих едно кръгче и спрях до тях да попитам къде снимат. Не ми отговориха много дружелюбно, но се оказа че хващат цялото околовръстно!!! Стоях около 5мин до тях и ръката на полицая се счупи от писане - поне 20 човека изгоряха за това време!!!

Имайте го предвид, за да не пълним джиба на родната милиция :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: 92' E30 M40 cabrio
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Внимание Камера за взимане на книжки!!!

Мнение от Vasko_BP » 03 Дек 2012, 12:48

Благодарско за инфото. Там много хора ще изреват.
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 03 Дек 2012, 13:03

Как хващат цялото околовръстно?
virtue and tranquillity

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36TM » 03 Дек 2012, 13:04

Имам предвид 4-те ленти + локалните 2 които се вливат там. Както знаем там е много широко и всеки инстинктивно дава повечко газ.

А никаде няма обозначение Радар!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 03 Дек 2012, 13:07

Имаш предвид, там дето се спуска пътя и се обива в дясно да се качиш на моста за Младост ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 03 Дек 2012, 13:32

Така или иначе там не е особенно препоръчително да караш с повече от 70км/ч, не виждам смисъл от темата.
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 92' E30 M40 cabrio
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от Vasko_BP » 03 Дек 2012, 13:46

Има смисъл от темата за да предупреждава! Аз съм благодарен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36TM » 03 Дек 2012, 13:56

barty написа:Така или иначе там не е особенно препоръчително да караш с повече от 70км/ч, не виждам смисъл от темата.

Моите уважения - но при положение, че имаш права с 4 платна дълга около 3-4км? И то с лек наклон винаги имаш психологическа предпоставка да качиш поне с 10км скоростта - при положение, че на цялото околовръстно ограничението е 80км/ч (изключая определени и малко на брой прелези) то се движиш средно с 90км/ч

И извиднъж табела 70км/ч - като има логика тя да е в началото на моста, а не в края му :idea: от което следва 20км + ограничението :arrow: 50лв глоба....без да си нарушил кой знае какво. ОК който се движи с 120 нека да има глоба, но 90% от нас карат с 10км/ч над ограничението в повечето случаи.

Другото нещо - аз, а и предполагам повечето от вас караме по изкачването с 80км/ч....стигаме превала и пускаме по инерция, отбивайки се към Младостите....за да стигнем връхчето на завоя с около 60км/ч ио да си продължим. Завиваш си на дясно и хоп....башите "приятели" се скрили като мишки зад мантинелата....и прас пак 50лв.

Затова смятам, че има смисъл от темата - а и в крайна сметка сме тук за да си помагаме. А не да си траем и да чакаме някой колега да изгори и да казваме Хак да му е!

Аз смея да твърдя, че съм примерен водач и винаги спазвам ограничението + макс си качвам 10км/ч....това е несправедливото. Да се счита, че искам да предупредя другите като мен, а не тези които карат с 50+ над ограничението

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 03 Дек 2012, 14:14

barty написа:Така или иначе там не е особенно препоръчително да караш с повече от 70км/ч, не виждам смисъл от темата.

Защо така реши?Редовно никой не кара с под 70...аз мислех,че е стационарна камера...а реално ,тези утре може и да ги няма :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 03 Дек 2012, 14:22

E36TM написа: под манитнелата без да се виждат стоят двама в патрулка.

Мантинелата там явно е много висока... или куките вече карат някакви зверски ниски Астри...
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36TM » 03 Дек 2012, 14:43

Alien написа:
E36TM написа: под манитнелата без да се виждат стоят двама в патрулка.

Мантинелата там явно е много висока... или куките вече карат някакви зверски ниски Астри...

Слизаш от мост (надлез) в дясно от теб има локално, а над него бедела висока мантинела (като на мостовете) Е те са скрити там :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 03 Дек 2012, 14:48

Е как да няма смисъл темата? Съвсем на място си е, на мене ми е писнало да им гледам отчитането на дейност и малоумните акции...Благодаря на колегата за инфото, просто край нямат тия абсурди с камерите...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Дек 2012, 14:56

Gqbriel написа:

Защо така реши?Редовно никой не кара с под 70...аз мислех,че е стационарна камера...а реално ,тези утре може и да ги няма :mhihi:

Оня ден карах там по Околовръстното. Бях си сложил 70км на темпомата и на няколко пъти си гледах километража да не се е прецакал нещо темпомата, щото ме задминаваха и от ляво и от дясно като спрял :mhihi:

Аз подкрепям подобна информация, тъй като по закон имаме право да знаем къде са мобилните и стационарни камери на КАТ. Споделянето не е противозаконно.
От друга страна в действията на КАТ много рядко има превенция, а в болшинството случаи просто се събират пари в акции скрити зад високопарни лозунги и имена на акции.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 03 Дек 2012, 15:09

bum_bum написа:
Gqbriel написа:

Оня ден карах там по Околовръстното. Бях си сложил 70км на темпомата и на няколко пъти си гледах километража да не се е прецакал нещо темпомата, щото ме задминаваха и от ляво и от дясно като спрял :mhihi:

Аз подкрепям подобна информация, тъй като по закон имаме право да знаем къде са мобилните и стационарни камери на КАТ. Споделянето не е противозаконно.
От друга страна в действията на КАТ много рядко има превенция, а в болшинството случаи просто се събират пари в акции скрити зад високопарни лозунги и имена на акции.

Разбирам те напълно,всеки ден минавам от там по 2 пъти в най-натоварените часове :mhihi: ...там 70 и пречиш на "пилотите" ,направо ти се чудят кога си взел книжка :ok:
Имаме право да знаем,но аз съм за многото камери - да понякога на човек му се иска да настъпи газта,но наблюдавах лятото - повече патрулки,по-малко глупости на пътя
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Дек 2012, 15:25

bum_bum написа:

Ае нека събират... като бъркат по този начин в джоба на рацерите може да ги накарат да се замислят да почнат да карат по ограниченията... поне парите не отиват в джоба на куките в стил "Са кво праиим?"...

Следваща

Назад към Извън Темата