Изкарват ли се пари от Facebook ?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Изкарват ли се пари от Facebook ?
Просто ми е интересно, като гледам тия страници с по милиони посещения, харесвания и глупости... Тия хора изкарват ли пари от това, както в YouTube примерно ?
Re: Изкарват ли се пари от Facebook ?
Те и заради това карат да се споделят разните му там странички с мъдри мисли и цитати 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
да
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Добре, как ?
От реклами ли, от какво изкарват пари ?

- Kroki
- Дон Кроки
-
реклами, приложения и т.н.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Всяко едно харесване, споделяне и т.н. се разбира от системата като "уникално" посещение. При онлайн покер сайтовете принципа е същия - всяко едно кликане, раздаване на карти, малък/голям блинд, всеки залог се отчита като събитие в системата. От това каква ще е печалбата вече зависи и другата страна на договора, но това е основното навсякъде 

enjoy life and drink cold beer

doomy525 написа:...
Сигурен ли си в това. И Кроки е дал много интересен отговор

Според мен големите групи НЕ получават пари от Facebook.
Получават пари от някакви брандове, които са решили да платят на Админа на групата да пуска някакви постове за съответния бранд.
Също така някакви affiliate програми, които споделят и вече при покупка/регистрация(зависи от условията) получават процент.
Като цяло много трудно да правят някакъв cash, защото facebook доста рестриктна колко човека виждат постовете на групата и като цяло с цел именно да печелят те от facebook рекламите. За това има и sponsored stories.
Защото като имаш група 100 000 post-a ти достига примерно до 10% от хората и то "достига" е малко мъгляво понятие
- Kroki
- Дон Кроки
-
Определени фирми плащат на други фирми да направят някое приложение за първата фирма( като игра ) и да се върти във фейса. От там повече хора срещат името на така наречената фирма като лого, което си е като реклама. Говоря от първа ръка...
Ами за разлика от гугъл, фейсбук са големи скръндзи в това отношение - демек те самите не ти дават нищо
Но има разни заблудени души и институции, дето като видят че имаш група от 100к фена, са готови да ти дадат некакви пари, за да им публикуваш съобщението. Та се изкарват по принцип някакви пари

Не Мы такие, Жизнь такая
не знам от фб дали се изкарват, ама игрите създадоха ново значение на фразата "бързо забогатял". zynga се оценява на 7млрд, а temple run на 3-тия мес EA ги купиха за 750млн. ако разбирах от IT или имах 200-300к излишни, сега щях да съм отворил студио за мобилни игри 

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Незнам и аз как биха могли да се изкарват пари от фейсбук обаче ми прави впечатление, че от едно извество време насам всякакви информационни сайтове пък и разни клюкарски са наводнени с призиви и апели от разни тип-чета за изкарване на пари -$$$ яко долари, като за целта или само трябва да кликнеш или да се регистрираш и парите потичат към тебе. Та явно има няква врътка 

"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз затова дадох "unlike" на половината страници във фейсбук... Сега доста по-бързо си го разглеждам 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
То продаване на приятели и фенове вече има ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Попринцип в днешно време социалните мрежи са най-доброто място за реклама, понеже има най-голяма посещаемост.

M - The most powerful letter in the world
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
изкарват се пари разбира се,ето,примерно създаването на страница във "фейсбук" и "Туитър" е безплатно,но едни дами взеха а и самото министерство на Земеделието им ги даде де,над 130 000 лева 

15 мнения
• Страница 1 от 1