Авторадио
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Авторадио
Здравейте Колеги, Дядо Коледа накупи подаръци за всички и започна да се чуди какво да си купи за себе си. Понеже желанията му са предимно мръсни и Баба Коледа няма да е възхитена, реши да си купи радио за лекотоварната шейна. Та гледам из Технополис и Техномаркет продават разни дрънкалници и момчетата ги хвалят всичките яко. Цените са 100-200-300-400 лв. Аз обаче търся нещо, дето да хваща радио по-отдалеч, да дрънчи силно и да чете леко опърпани дискове без да се замисля. Та можете ли да ми дадете съвет за нещо, което сте си купили или имате сигурни данни, че е добро. И къде го има. Ще съм ви благодарен и може случайно да дойда и у вашия комин...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
Re: Авторадио
Питай баба ти Коледа, дали няма нищо против да ти подари DVD като това JVC EXAD KD-AVX1
Макар и 2 -ра употреба за 150-200лв е в пъти по добро от прътовете в Т.маркет Т .полис СИЕ

- rowz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: 1m coupe
аз ти препоръчвам като марка Clarion. чете доста стари(понадрани) дискове без проблем, радиото го хваща добре и може да си избереш оранжево/червената просветка, в която ти свети таблото на колата
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То как лови радиото зависи по-скоро от антената май. За да дрънчи силно ти трябват добри колони пък. За да е качествена музиката с тия колони няма как да стане с ефирното радио .. и така.
Зимай квото те кефи за 2-300лв и си свиркай. Хубавите музики почват от над 1000лв и отделно трябват и колони и обработка на колата и т.н. За 2-300лв всичко ще ти върши работа да дрънка там в колата.
Зимай квото те кефи за 2-300лв и си свиркай. Хубавите музики почват от над 1000лв и отделно трябват и колони и обработка на колата и т.н. За 2-300лв всичко ще ти върши работа да дрънка там в колата.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Извинявам се, че ти използвам темата колега, но имам подобен въпрос и не виждам смисъл да отварям поредната тема в този така.. разнообразен раздел
Какво ви е мнението за сд pioneer 4200sd? Харесал съм си едно такова втора ръка, ама не вдявам грам от сд-та. И кое е по-добре - да си взема по-висок клас, но втора ръка или нисък, но ново?

Какво ви е мнението за сд pioneer 4200sd? Харесал съм си едно такова втора ръка, ама не вдявам грам от сд-та. И кое е по-добре - да си взема по-висок клас, но втора ръка или нисък, но ново?
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
ако беше стотина лева надолу да, ама така само ще си мечтая

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
А с трици маймуни ? Хората го написаха точно и ясно за да "свири" от каква цифра се започва.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Колкото и да не исках да махам стария си плеър заради оранжевата подсветка,отиде в шкафа още лятото
Просто ми беше писнало да записвам дискове и да се мота 1 купчина из колата.Купих си някакъв бюджетен Пайнер с флашка.Доволен съм и си дрънка прилично
Из форумите за плеъри с добър тунер се споменават масово разни Блаупункти.За тях мнение нямам

Из форумите за плеъри с добър тунер се споменават масово разни Блаупункти.За тях мнение нямам

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
При мен беше доста голяма дилема предимно заради външния вид. Накрая се спрях на това плеърче http://technopolis.bg/b2c/details/303306/P11080301/Avto-Resiivar-SONY-CDX-GT40U Евтино е. Стои добре на таблото с дигиталната клима поне за моя си вкус. Доста голяма разлика даде спрямо фабричното СД-23,с което бях. Очарован съм и на добра цена получих добро качество, а и има доста удобна търсачка за песни. Ако няма да ходиш на надсвирване е доста добър вариант според мен.
10 мнения
• Страница 1 от 1