Колко промила е една чаша вино ?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Колко промила е една чаша вино ?
След 1 час ми се налага да пътувам, а преди малко седнах на вечеря и забравих, че ще карам и изпих една чаша вино
Колко горе долу промила ще излезе, теглото ми е 84кг. Намерих някакви калкукатори тука, но не знам колко градуса е точно виното, за да изчисля 

Re: Колко промила е една чаша вино ?
///Maximalniq написа:След 1 час ми се налага да пътувам, а преди малко седнах на вечеря и забравих, че ще карам и изпих една чаша виноКолко горе долу промила ще излезе, теглото ми е 84кг. Намерих някакви калкукатори тука, но не знам колко градуса е точно виното, за да изчисля
Бегай да направиш 20 лицеви, а не да пишеш тука.
Попринцип за всеки е различно без значение колко кг е, всеки си има различен метаболизъм. А по-важното е да не миришеш на алкохол, щото после ходи доказвай колко си пил.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Каберне, кераца, мискет, мерло
То тъй наизуст не може да се каже колко ще покаже
Аз бих изчакал няколко часа, особено ако колата ми е с каско...щото там и с 0.1 промила гориш 

Никой не мое ма връне на селу!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
4 мнения
• Страница 1 от 1