Шофьорска седалка
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Шофьорска седалка
Добър ден! Аз съм един надявам се бъдещ ваш колега и имам един вероятно много забавен за вас въпрос. Тъй като в момента карам шофьорски курсове на една кола от времето на абитуриентския бал на бабчето и нямам опит с по-нови и автоматизирани автомобили (все отнякъде се започва). Та на въпроса - имах допир до едно БМВ 525 от 2002 година, но останах малко неориентиран около това как точно се дърпа шофьорската седалка по напред (тъй като съм дребен). Не е с дръжка под седалката (тук вече сигурно сте под масата) и вероятно е с бутони на самата седалка. Обаче с риск да ви подправя сутрешното кафе със солидна доза смях реших да ви попитам как точно става номера. Извинете ме за невежеството, но по-добрият вариант е да попитам вместо да щракам насам-натам. Весело изкарване на новогодишната нощ.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Re: Шофьорска седалка
С първата ръчка отстрани на седалката 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Шофьорска седалка
To,бива бива...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
3 мнения
• Страница 1 от 1