Отново катастрофа с БМВ...
Модератор: Общи модератори
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Отново катастрофа с БМВ...
Здравейте колеги. Преди 2 часа се прибирах от София. На 6км от Шел Пазарджик видях жестока катастрофа. Колата се беше забила странично, от страната на пасажера, в основата на мост и то отгоре върху мантинелата. Само по предната решетка разбрах, че е БМВ. Надявам се, искренно, да има живи хора. Имаше вече полиция и движението беше почти спряно. Не можах да преценя, нещата по земята дали са покрити хора или багаж. Направо ме потресе...
Не искам много, искам всичко!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Re: Отново катастрофа с БМВ...
Отново и отново. Оня ден на Г.М. Димитров един келеш със сива е36-ца с розови железарки беше съборил стълб между двете платна..странично 

- Gari
- младши ентусиаст
-
Bavarcho написа:http://fakti.bg/bulgaria/56160-tejka-katastrofa-na-magistrala-trakia?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
Братле, вярвай ми, не мога да кажа, че беше джип...
Като гледам коментарите в този сайт и ми става лошо...
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Malik написа:Отново и отново. Оня ден на Г.М. Димитров един келеш със сива е36-ца с розови железарки беше съборил стълб между двете платна..странично
Видях само съборения стълб и бях убеден че са го демонтирали от общината, дори не мога да си представя Е36-цата на какво е станала, както и колко трябва да е "хитър" тоя за да прави дрифтове на този прав и тесен участък (2 платна)

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
И какво те плашат коментарите,че казват доста истини ли????
5 келеша в префейсна Х5 с летни гуми най-вероятно карана като лека кола,коментарите са излишни,фактите говорят.
Лека им пръст на загиналите и ако шофера е жив нека най-после започнат да си понасят заслуженото наказание.
5 келеша в префейсна Х5 с летни гуми най-вероятно карана като лека кола,коментарите са излишни,фактите говорят.
Лека им пръст на загиналите и ако шофера е жив нека най-после започнат да си понасят заслуженото наказание.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
Gari_82 написа:Bavarcho написа:http://fakti.bg/bulgaria/56160-tejka-katastrofa-na-magistrala-trakia?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
Братле, вярвай ми, не мога да кажа, че беше джип...
Като гледам коментарите в този сайт и ми става лошо...
Истината е че трябват по-сериозни мерки за контрол на шофьорите с кратък стаж, както и някакъв вид по-силна образователна програма за безопасно шофиране.
Също така може примерно да оставят тенекиите там да стоят сега, всеки ще разбере за какво става дума и дано се замисли малко.
Макар че има ситуации в които шанса може да изиграе много лоша шега на всеки, и тогава само Господ може да помогне

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Malik написа:Отново и отново. Оня ден на Г.М. Димитров един келеш със сива е36-ца с розови железарки беше съборил стълб между двете платна..странично
тази с розовите железарки даже мисля, че беше на човек от форума..

- Gari
- младши ентусиаст
-
Е добре, за какво винаги трябва да се твърди, че шофьора е некадърен, без стаж и т.н
Не знам кой е бил свидетел на случката. Аз НЕ видях спирачен път. Все едно някои е поставил колата върху мантинелата...
Може да е станало всичко. Може и повреда да е причинила катастрофата. Днес се прибирах от София и не съм видял кола да кара по бързо от 130-140 км... При тази скорост, близо до мантинелата, не ти оставя никакъв шанс за реакция. Мир на праха им.
Не знам кой е бил свидетел на случката. Аз НЕ видях спирачен път. Все едно някои е поставил колата върху мантинелата...
Може да е станало всичко. Може и повреда да е причинила катастрофата. Днес се прибирах от София и не съм видял кола да кара по бързо от 130-140 км... При тази скорост, близо до мантинелата, не ти оставя никакъв шанс за реакция. Мир на праха им.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Ужас
Сега чух по новините и ми се изправи косата
Наистина жалко за хората...

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Bavarcho написа:Malik написа:Отново и отново. Оня ден на Г.М. Димитров един келеш със сива е36-ца с розови железарки беше съборил стълб между двете платна..странично
тази с розовите железарки даже мисля, че беше на човек от форума..
Да. Имаше табелки на номерата и стикери от събора.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
Gari_82 написа:Е добре, за какво винаги трябва да се твърди, че шофьора е некадърен, без стаж и т.н
Не искам да твърдя нищо, не съм видял какво е станало. Само правя предположение което може да защити тези, които наистина нямат опита, все пак всички сме минали по този път. Алтернативата би била да повторим тук коментарите под статията

Но наистина има и трети вид ситуации - излиза куче или човек на пътя, някой друг прави неадекватна маневра и тогава помощта може да дойде само от едно място.
- Gari
- младши ентусиаст
-
http://vbox7.com/play:f8a11eaa2a
Някой е снимал. Това е...
Някой е снимал. Това е...
- da6ip
- старши ентусиаст
-
http://www.blitz.bg/news/article/173764
Ето снимката, всеки може да си направи извод какви са гумите.
Ето снимката, всеки може да си направи извод какви са гумите.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
На клипа личи че е карал в дясно и има нещо като спирачен път или по точно следи от гуми. Даже ако се вгледате, ще видите че колата е поднесла