Некой сме на изпит...
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Некой сме на изпит...
Мдаааааа, утре по някакво стечение на обстоятелствата мойта скромна личност трябва да се занесе с баварката на кандидатстудентски изпит по математика в Техническия университет. Няма как - едюкейшъна трябва да се продължава... няма как!
Малко ми е криво, че няма да мога да съм с голямото семейство на BMW, а толкова имах мерак... Ще си правите густо в Майната и ще си миришете изгорелите кебапчета и гуми... ооооо, спирам, че още по-криво ми става...
Нищо, догодина се надявам и аз да потеглям със софийската група за следващия събор
Ми айде да си го изпрося - пожелайте ми успех
Поздрави на цялото весело стадо на волния (BM)Willy, много слънчево време и слънчево настроение!
Митака

Малко ми е криво, че няма да мога да съм с голямото семейство на BMW, а толкова имах мерак... Ще си правите густо в Майната и ще си миришете изгорелите кебапчета и гуми... ооооо, спирам, че още по-криво ми става...

Ми айде да си го изпрося - пожелайте ми успех

Поздрави на цялото весело стадо на волния (BM)Willy, много слънчево време и слънчево настроение!

Митака

Последна промяна theraven_nz на 28 Апр 2006, 15:58, променена общо 1 път
---
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Човек спокойно-вашия събор е на 5,6 и 7 май.Демек другия уикенд
Утре сме социалистически лагер в Троян.Объркал си се
Успех на изпита и другата седмица да присъстваш на събора 

8.32
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
Все тая - на 7 пък у софийския
Просто утре е първия изпит за тая година.
+ това много Гергювци има из моя тел. указател и пак ще се събира голяма наказателна група под някоя маса, така че и тях трябва да уважим...
P.S. @Pioneer - Троян специално ми е голяма слабост, редом с "Ханчето на Ванчето" в Орешака и нейните татарски кюфтета без аналог в България и чужбина
да не говорим пък за пеперудките по пътя Троян-Ловеч
кекеке 

+ това много Гергювци има из моя тел. указател и пак ще се събира голяма наказателна група под някоя маса, така че и тях трябва да уважим...

P.S. @Pioneer - Троян специално ми е голяма слабост, редом с "Ханчето на Ванчето" в Орешака и нейните татарски кюфтета без аналог в България и чужбина

---
- 100letov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38
Споко човече, не си само ти на тоя изпит...
Дано да успеем да се мернем
П.П. Ше ги изядем тия задачи

Дано да успеем да се мернем

П.П. Ше ги изядем тия задачи

Honda CBR 954RR
BMW e38 730d
BMW e38 730d
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Тегло ще патиш с тоя Технически, ама ти си знаеш най-добре! Ако влезеш (което не ти пожелавам, защото не те мразя
), си приготви голямата торба с нервите и упоритостта, защото иначе тежко и горко ти, да не говорим за машинните специалности... Та така!
Иначе успех.
hint - предварителния изпит е мега елементарен, ако си учил, под 4-ри не ти мърда, за сметка на редовния изпит в който 3-ката е почти невъзможна, поне мин. година беше така.
hint 2 - ако влезеш в СУ, хич не му мисли и се записвай там и ще е пей сърце 

Иначе успех.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
Да ви кажа една истина - главно съм се насочил към НБУ, щото най си ми харесва там една специалност (Телекомуникации), даже и на един тест се явявах и т.н. мисля, че ще ме вземат. А изпита в техническия го държа, за да няма след мене приказки "Виж го тоя пульо - тъп като галош, затова отиде в НБУ". Иначе това за положението в техническия го знам вече, благодаря все пак, че ми давате съвети
А за НБУ-то, вече сума ти народ е адски доволен и от обучението, и от реализацията, както и от редица други фактори...
Ами 100letov, мога да ти пожелая само лесни задачи и здрави наказване и омазване след добрите резултати
А надали ще се видим, освен ако не си от Сливен - аз ще съм там, щото ми е до гъза...
ПоЗдрави

Ами 100letov, мога да ти пожелая само лесни задачи и здрави наказване и омазване след добрите резултати

ПоЗдрави

---
- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
Оооо колега.Може да се засечем утре.И аз съм на изпит и като теб смятам да хода и на 7-и май за софийския с малката разлика,че нямам

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Успех!
Няма как да не се справиш добре, щом в Сливен ще държиш изпита!!!
Няма как да не се справиш добре, щом в Сливен ще държиш изпита!!!

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
- Гост
-
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2