Некой сме на изпит...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Некой сме на изпит...

Мнение от theraven_nz » 28 Апр 2006, 15:03

Мдаааааа, утре по някакво стечение на обстоятелствата мойта скромна личност трябва да се занесе с баварката на кандидатстудентски изпит по математика в Техническия университет. Няма как - едюкейшъна трябва да се продължава... няма как!
Малко ми е криво, че няма да мога да съм с голямото семейство на BMW, а толкова имах мерак... Ще си правите густо в Майната и ще си миришете изгорелите кебапчета и гуми... ооооо, спирам, че още по-криво ми става... :D Нищо, догодина се надявам и аз да потеглям със софийската група за следващия събор :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ми айде да си го изпрося - пожелайте ми успех :!: :D :D :D

Поздрави на цялото весело стадо на волния (BM)Willy, много слънчево време и слънчево настроение! 8)

Митака :mhihi: 8) :D :P
Последна промяна theraven_nz на 28 Апр 2006, 15:58, променена общо 1 път
---

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 28 Апр 2006, 15:07

ходи-ходи на изпит,това е по важно ,и успех

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 28 Апр 2006, 15:08

Човек спокойно-вашия събор е на 5,6 и 7 май.Демек другия уикенд :D Утре сме социалистически лагер в Троян.Объркал си се :) Успех на изпита и другата седмица да присъстваш на събора ;)
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 28 Апр 2006, 15:11

УСПЕХ ! :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 28 Апр 2006, 15:43

ти се пообърка май:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от theraven_nz » 28 Апр 2006, 15:53

Все тая - на 7 пък у софийския :mhihi: Просто утре е първия изпит за тая година.

+ това много Гергювци има из моя тел. указател и пак ще се събира голяма наказателна група под някоя маса, така че и тях трябва да уважим... :mhihi: :mhihi: :twisted: :D

P.S. @Pioneer - Троян специално ми е голяма слабост, редом с "Ханчето на Ванчето" в Орешака и нейните татарски кюфтета без аналог в България и чужбина :mhihi: :mhihi: :mhihi: да не говорим пък за пеперудките по пътя Троян-Ловеч :shock: :D кекеке :twisted:
---

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38

Мнение от 100letov » 28 Апр 2006, 17:32

Споко човече, не си само ти на тоя изпит... :mhihi: 8)
Дано да успеем да се мернем 8)

П.П. Ше ги изядем тия задачи :twisted: :twisted: :twisted:
Honda CBR 954RR
BMW e38 730d

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Апр 2006, 18:14

Тегло ще патиш с тоя Технически, ама ти си знаеш най-добре! Ако влезеш (което не ти пожелавам, защото не те мразя ;) ), си приготви голямата торба с нервите и упоритостта, защото иначе тежко и горко ти, да не говорим за машинните специалности... Та така!

Иначе успех.

:idea: hint - предварителния изпит е мега елементарен, ако си учил, под 4-ри не ти мърда, за сметка на редовния изпит в който 3-ката е почти невъзможна, поне мин. година беше така.

:idea: hint 2 - ако влезеш в СУ, хич не му мисли и се записвай там и ще е пей сърце ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 28 Апр 2006, 18:18

То утре и аз мисля да намина :mhihi: :mhihi: на 7-ми също :mhihi: :mhihi: не ти трябва успех, а късмет :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от theraven_nz » 28 Апр 2006, 18:32

Да ви кажа една истина - главно съм се насочил към НБУ, щото най си ми харесва там една специалност (Телекомуникации), даже и на един тест се явявах и т.н. мисля, че ще ме вземат. А изпита в техническия го държа, за да няма след мене приказки "Виж го тоя пульо - тъп като галош, затова отиде в НБУ". Иначе това за положението в техническия го знам вече, благодаря все пак, че ми давате съвети :D А за НБУ-то, вече сума ти народ е адски доволен и от обучението, и от реализацията, както и от редица други фактори...

Ами 100letov, мога да ти пожелая само лесни задачи и здрави наказване и омазване след добрите резултати 8) :D 8) :mhihi: А надали ще се видим, освен ако не си от Сливен - аз ще съм там, щото ми е до гъза...

ПоЗдрави :D
---

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitro^ » 28 Апр 2006, 18:52

Оооо колега.Може да се засечем утре.И аз съм на изпит и като теб смятам да хода и на 7-и май за софийския с малката разлика,че нямам :driving: :cry:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 29 Апр 2006, 9:17

Успех!
Няма как да не се справиш добре, щом в Сливен ще държиш изпита!!! :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 29 Апр 2006, 9:17

Почнааа се...нема начин :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавно
Детайли за колата: нищо особено

Мнение от gego_n » 29 Апр 2006, 11:07

Успех колеги !
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Апр 2006, 13:56

успех на сички .. тука при нас е лудница ... фрашкано е с жертвички ... ооххх на батя :lol:

Следваща

Назад към Извън Темата