Отзиви от HTC Sensation XE?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Отзиви от HTC Sensation XE?
Някои колеги ако притежават въпросния тел. нека споделям мнение относно бъгове и дефекти, както и спрям нормалната Sensation?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Отзиви от HTC Sensation XE?
Знаеш ли приятелю кой е най големият бъг? че е супер скъп телефон и може да ти го откраднат (както ми го гепиха на мен наркомани)
ако имам парите ще си купя същия отново защото е страхотен телефон, ако си решил да си купиш го направи ако не недей да търсиш бъгове.
казвам ти го най опростено айде със здраве.
ако имам парите ще си купя същия отново защото е страхотен телефон, ако си решил да си купиш го направи ако не недей да търсиш бъгове.
казвам ти го най опростено айде със здраве.
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Доскоро ползвах Desire HD, хубав е като цяло, но не бях доволен много от снимките, които прави а като четох този е с по добра камера все пак е и двуядрен.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
BMWMHartge написа:Някои колеги ако притежават въпросния тел. нека споделям мнение относно бъгове и дефекти, както и спрям нормалната Sensation?
Аз имам Sensation със софтуер за ХЕ (дорабтован и над ХЕ) - единственият кусур е батерията.
Имах до преди 4 месеца sensation XL никога не съм имал проблеми с него ползван е на куче и не ми е крашвал нито веднъж,а и има по голям екран от XE...качвах му какви ли не игри и програми всякакви не го бях рутвал,бриквал и такива само оригиналния ъпдейт.Единствено батерията кара малко по един ден но и аз си говорих доста по него, а батерията,дисплея и разговорите я гълтат....но това незнам колко е минус новия ми телефон уж от новата серия пак си кара по толкова но това е нормално батерията не с много по голям капацитет от предишните им телефони тва е от мен
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Оня ден един приятел ми се похвали точно с Sensation XE. Хич не е ламер човека, прави приложения за Андроид професионално и каза, че е уникален телефон. Каза, че за него няма по-добър интерфейс за Андроид от Sense на HTC. Доволен е и от изчислителната мощ на Snapdragon-а, това от устата на дивелъпър звучи добре 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
6 мнения
• Страница 1 от 1