не 1 а 2 bluetooth дефектни iphone 4s!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
не 1 а 2 bluetooth дефектни iphone 4s!
Здравейте,
По стечение на обстоятелствата взехме 2 айфон-а 4с..до тук добре.Купени са от Мтел но през 2 месеца - какво обаче забелязвам.
Разлики:
- Home бутона има разлика в натиска
- на единия дори е криво квадратчето на бутона
-слушалките са от различен материал
- 2 дефектни блутуута - пробвани на няколко устройства - хендсфри и т.н - не откриват нищичко - пробвано с друг 4с - всичко работи
Резултата - следва приятен разговор с Мтел и да видим какво ще се получи.
Някой да има подобни "приятни" дефекти
само не искам да тръгне темата срещу андорид и други устройства не е това целта
Разчетох се по различни форуми и явно наистина има дефект с блутуут и някой други проблеми - някой опит как се процедира?
По стечение на обстоятелствата взехме 2 айфон-а 4с..до тук добре.Купени са от Мтел но през 2 месеца - какво обаче забелязвам.
Разлики:
- Home бутона има разлика в натиска
- на единия дори е криво квадратчето на бутона

-слушалките са от различен материал
- 2 дефектни блутуута - пробвани на няколко устройства - хендсфри и т.н - не откриват нищичко - пробвано с друг 4с - всичко работи
Резултата - следва приятен разговор с Мтел и да видим какво ще се получи.
Някой да има подобни "приятни" дефекти

Разчетох се по различни форуми и явно наистина има дефект с блутуут и някой други проблеми - някой опит как се процедира?
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Re: не 1 а 2 bluetooth дефектни iphone 4s!
бутоните на 4-ките са си дефектни, преди 2 дена мой приятел си смени бутона на неговия, в и-бей се продава комплект отвертки за Айфон , става много лесно, всичко е на буксички.Вече друг е въпроса ,че Айфон не е това , което беше ама... всеки си го хвали
Айфон та Айфон

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Kambe написа:бутоните на 4-ките са си дефектни, преди 2 дена мой приятел си смени бутона на неговия, в и-бей се продава комплект отвертки за Айфон , става много лесно, всичко е на буксички.Вече друг е въпроса ,че Айфон не е това , което беше ама... всеки си го хвалиАйфон та Айфон
Аз мога да го разглобя от до - но не е това идеята - това са чисто нови телефони с още година и 8 месеца гаранция - бутона не ме притеснява ,но блутуута и някой др неща - определено ..а нито ще почвам да хваля нито да сравнявам с други телефони...ако не беше се строшил 3гс- нямаше да го сменя дори.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Да бе колега ,ти в една друга тема беше споменал за блутута .
Добре поне ,че си разбрал от къде е проблема .
Успех с М-тел - а !
Успех с М-тел - а !
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
ljubo73 написа:Да бе колега ,ти в една друга тема беше споменал за блутута .
Успех с М-тел - а !
да точно в темата за ЕЛМ327 - като си мислех,видиш ли има нещо не както трябва с устройството - но си мисля,какъв е шанса на 2 да не работи

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Mtel трябва да ти ги сменят или ремонтират щом не бачкат. В интерес на истината аз за пръв път чувам за подобни проблеми особено с 4-ка. 5-цата, дето толкова я исках се оказа баси пластмасовата шитня. Много готина на външен вид и като я хванеш някаква лека и пластмасова.
4-ката е много по-солидна изработка и моя беше железен. Блутута на Айфон по принцип в проблемен в комуникацията с други устройства, въпреки че при мен с Джабра хендсфрий никога не съм имал ядове.

4-ката е много по-солидна изработка и моя беше железен. Блутута на Айфон по принцип в проблемен в комуникацията с други устройства, въпреки че при мен с Джабра хендсфрий никога не съм имал ядове.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Mtel трябва да ти ги сменят или ремонтират щом не бачкат. В интерес на истината аз за пръв път чувам за подобни проблеми особено с 4-ка. 5-цата, дето толкова я исках се оказа баси пластмасовата шитня. Много готина на външен вид и като я хванеш някаква лека и пластмасова.![]()
В интерес на истината има доста теми,дори и в appsupport страницата

Дори и с приложения - купени - пак не става,и вече след 2-3 проби с други устройства - е ясно - не работят..ще пиша какво са казали от Мтел ,надявам се да ги сменят
- Petrolhead
- Потребител
-
z
Последна промяна Petrolhead на 18 Сеп 2023, 13:22, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми не го знам кво е, алуминий ли е, пластмаса ли е..
На пипане и като го почуквам кънти на някакъв композитен материал. Как да е, мисълта ми беше, че не изглежда така солиден като 4-ката. Да не говорим как лесно се драска. Още на първия ден без да е излизал от нас имаше драскотина.

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
аз имах проблем с Айфон 4, който бях закупил от М-тел. Оставаха му около 6-7 месеца гаранция и се прецака тотално, през няколко минутки се рестартираше. Оставих го в сервиза на М-тел и ми го смениха за чисто нов, но ме държаха седмица без телефон. Новият уред си е с 2 години гаранция.
*случката е от пролетта на 2012.
*случката е от пролетта на 2012.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- Petrolhead
- Потребител
-
z
Последна промяна Petrolhead на 18 Сеп 2023, 13:21, променена общо 1 път
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
случва се колега да не си измиеш зъбите преди лягане, щот си се бил напил... ама на 2 телефона за толкова пари да не им работят тези, важни според мен, функции, си е чист дефект...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Владо написа:случва се колега да не си измиеш зъбите преди лягане, щот си се бил напил... ама на 2 телефона за толкова пари да не им работят тези, важни според мен, функции, си е чист дефект...
https://discussions.apple.com/thread/4328188?start=0&tstart=0 5-цa
https://discussions.apple.com/thread/3440168?start=90&tstart=0 4s
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
абе може нещо да съм тъп
, ама тва верно ли е така :
"What bluetooth devices are you trying to connect with? Bluetooth on iPhone was designed to only communicate with bluetooth keyboards, speakers, car systems, and headphones. If for example you are trying to connect with another phone, or computer via bluetooth, it won't work."
Ми то мойта архивна 6330и, дето не е и телефон вече в някои страни, се връзва с компа... а тва не

"What bluetooth devices are you trying to connect with? Bluetooth on iPhone was designed to only communicate with bluetooth keyboards, speakers, car systems, and headphones. If for example you are trying to connect with another phone, or computer via bluetooth, it won't work."
Ми то мойта архивна 6330и, дето не е и телефон вече в някои страни, се връзва с компа... а тва не

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Владо написа:абе може нещо да съм тъп, ама тва верно ли е така :
Да без софтуер който да отключи протоколите,не става и е вярно -

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2