Пътуване до Берлин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA

Пътуване до Берлин

Мнение от Тонката » 08 Яну 2013, 17:47

Здравейте, колеги,
Предстои ми пътуване до Берлин за едно обучение. Тъй като не съм бил конкретно в Берлин, бих искал да помоля някой, който е запознат, да ми помогне с малко информация.
Пристигам на летище Тегел, а трябва да стигна до хотел Nhow. Виждам, че мога да стигна с градски транспорт, като се кача на Bus 109, после U7 oт Jakob-Kaiser Platz и след това на Möckenbrücke да се кача на U1. Така ще стигна до спирка Warschauer Str., която гледам е близко вече до хотела.
Тук идва въпросът, дали мога да си взема карта за всички линии(AB) още от летището?
Също така искам съветче, къде мога вечер да се разходя(идеи)? :)
Благодаря предварително за инфото!
Поздрави!
ИзображениеИзображениеИзображение
е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Пътуване до Берлин

Мнение от McClane » 08 Яну 2013, 21:10

Здравей колега,
по памет като излезеш от летището до спирката има автомати за билети ;)
От там си купуваш, най-добре за 3те зони, ако ще стоиш по дълго време направо си купи 7-дневна карта.
Иначе около Варшауер стр. има доста приятни клубчета...
А в Берлин има много за обикаляне, стига да имаш време ;)
Най близо ти е Александър-плац, после се мяташ по Ку-дам и да не пропуснеш да отидеш в шоурума на БМВ...има какво да се види :mhihi:
Ако те интересува още нещо питай ;)

Назад към Извън Темата