Пътуване до Берлин
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Пътуване до Берлин
Здравейте, колеги,
Предстои ми пътуване до Берлин за едно обучение. Тъй като не съм бил конкретно в Берлин, бих искал да помоля някой, който е запознат, да ми помогне с малко информация.
Пристигам на летище Тегел, а трябва да стигна до хотел Nhow. Виждам, че мога да стигна с градски транспорт, като се кача на Bus 109, после U7 oт Jakob-Kaiser Platz и след това на Möckenbrücke да се кача на U1. Така ще стигна до спирка Warschauer Str., която гледам е близко вече до хотела.
Тук идва въпросът, дали мога да си взема карта за всички линии(AB) още от летището?
Също така искам съветче, къде мога вечер да се разходя(идеи)?
Благодаря предварително за инфото!
Поздрави!
Предстои ми пътуване до Берлин за едно обучение. Тъй като не съм бил конкретно в Берлин, бих искал да помоля някой, който е запознат, да ми помогне с малко информация.
Пристигам на летище Тегел, а трябва да стигна до хотел Nhow. Виждам, че мога да стигна с градски транспорт, като се кача на Bus 109, после U7 oт Jakob-Kaiser Platz и след това на Möckenbrücke да се кача на U1. Така ще стигна до спирка Warschauer Str., която гледам е близко вече до хотела.
Тук идва въпросът, дали мога да си взема карта за всички линии(AB) още от летището?
Също така искам съветче, къде мога вечер да се разходя(идеи)?

Благодаря предварително за инфото!
Поздрави!

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Пътуване до Берлин
Здравей колега,
по памет като излезеш от летището до спирката има автомати за билети
От там си купуваш, най-добре за 3те зони, ако ще стоиш по дълго време направо си купи 7-дневна карта.
Иначе около Варшауер стр. има доста приятни клубчета...
А в Берлин има много за обикаляне, стига да имаш време
Най близо ти е Александър-плац, после се мяташ по Ку-дам и да не пропуснеш да отидеш в шоурума на БМВ...има какво да се види
Ако те интересува още нещо питай
по памет като излезеш от летището до спирката има автомати за билети

От там си купуваш, най-добре за 3те зони, ако ще стоиш по дълго време направо си купи 7-дневна карта.
Иначе около Варшауер стр. има доста приятни клубчета...
А в Берлин има много за обикаляне, стига да имаш време

Най близо ти е Александър-плац, после се мяташ по Ку-дам и да не пропуснеш да отидеш в шоурума на БМВ...има какво да се види

Ако те интересува още нещо питай

2 мнения
• Страница 1 от 1