Каква музика слушаме, когато педала е до дупка?
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Каква музика слушаме, когато педала е до дупка?
От няколко месеца цъкам из форума и не съм забелязал такава тема. Кажете какво слушате (ако въобще) като пощуреете зад волана.
Аз съм по твърдата музика, Rammstein, Sepultura, Soulfly, Korn, и тн., но най ми харесва да е тихо и да слушам двигателя - истинската музика за един BMW фен

Аз съм по твърдата музика, Rammstein, Sepultura, Soulfly, Korn, и тн., но най ми харесва да е тихо и да слушам двигателя - истинската музика за един BMW фен

'02 BMW 525d
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
M2PR написа:мисля че имаше няква сходна тема,чекни линка http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6987
Това май е темата, за парчета, подходящи за бавно и тежкарско каране, както си личи от първия пост

'02 BMW 525d
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Hex написа:M2PR написа:мисля че имаше няква сходна тема,чекни линка http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6987
Това май е темата, за парчета, подходящи за бавно и тежкарско каране, както си личи от първия пост
да,така е ,но после се намесват и тези за обратното,както и да е

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
По принцип най-обичам мюзикъла на 8-те в-образни братя, никога не отказвам да слушам кючека 1-3-4-2 и обожавам симфонята на в-12

street disorder workshop

- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
sonny написа:Абе керабав-керабав, сарбобос и тва е
За тебе знаеме

п.п. ти не тряя ли да боядисваш нещо

street disorder workshop

- Гост
-
най ме кефи като карам бързо да не слушам нищо ... просто както казва коментатора на Ф1 ... забрих му името .. а сега да се насладим малко на звука на ванус 6-тимата вълци в редица .. и така си слушам до безкрая и откачам от кеф ... имам чуството че това се различава от секса само по тфа че не свършвам накрая ... другото ми е 1:1 

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Rammstein 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3