Въртящи джанти илюзия ------м

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Въртящи джанти илюзия ------м

Мнение от 3C » 18 Юни 2003, 5:36

Та какво "чудо" видях днес :shock: ........ хехе ......... гледам пред мен в далечината от страничната улица излиза едно SUV не помна какво беше (щото го гледах само в джантите през цялото време) та ми направи впечатление че джантите му (които сигурно бяха 20" на размер - хромирани ) се въртят на едно място а цялата кола (т.е. SUVто) si стои спряло на едно място - и ме чака на Стопа да премина ...... ха това ме изненада ..... викам си да превърта джанти не е защото не се дига никакъв пушек.....) а джантите си се въртят стабилно и хрома бляска на слънцето ...... викам си ей сега тая маимуна ще ме засече и то баш като стигна до него - то тогава сигурно ще се сети да потегли ..... но то си стои на едно място (чака ме и все още си върти дж. ) ....... , та като наближавам аз то какво било гледам че джантите са двоини т.е. нормални джанти отвътре но пред тях още едни със същият дизаин както вътрешните но плоски хромирани които както изглежда се вруткат на някакво лагерче което е прикачено на оста и по енерция от движението на колата се върти така че и да спре колата те си се връткат и дават илюзия че колата върви ......... голям маитап ... сигурно е някаква нова "евтина" мода (на която въдица се хванах макар и от далеко и аз хехехе) !

Е това е .... някои да ги е виждал тези "измислени джанти " ?????

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 18 Юни 2003, 8:58

от доста време вече има вече такова чудоо :shock: :shock:
виждал съм го на Кадилак Ескалейд най-негърската изродщина :lol: :lol: :lol: :lol:
Тия вече се чудят каква простотия да измислят ненормалници

има го и в клипа на DJ Томек с лил ким Кимнотайз на един Лоурайдър
паднах :shock: :shock:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Юни 2003, 9:34

На MTV Cribs го видях за първи път ..

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 18 Юни 2003, 10:26

Някой ако изкопа клипче от нета ще съм му благодрен и аз да вида :) А всъщност сега забелязах, че пише за Lil Kim - Kimnotyze. Извинявам се :) Гледал съм го тоя клип, но май не съм бил достатъчно наблюдателен ":)
Изображение
Изображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 18 Юни 2003, 11:04

с такива джанти имаш respect from the hip-hip crowd :lol: 8)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Юни 2003, 15:27

.. и "скиай на тоз летните джанти" от семкаджииското братство

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 19 Юни 2003, 18:21

Запознах се с такива джанти лично. Бяха 20ки с невероятен дизайн ,но ако 5500лв за 4 джанти е евтино....верно ,че с някви гуми 305 бяха

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 20 Юни 2003, 1:31

"Кюс мих вихтих ганц егал во ? " 4е на клипа на кака ви Kim & DJ Tomekk на един амаерикански боклук му се връткат джантите то4но така :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Най-мразя да съм прав!!!

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 20 Юни 2003, 9:49

подочух че има идея и тука да влязат такива идиотщини
имам предвид че един приятел мисли да ги произведе - ненормалник :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 20 Юни 2003, 9:54

bravo от немския знам само Ich fershtenzi nicht :arrow: Така ли се пише незнам но 10 дена това повтарях :arrow: все пак не всички сме на ти с немския :arrow: Най се кефих като ме питаха Инглиш :lol: :lol: Ja Ja spehen :lol: :lol: това същото както ти с data.bg free.evro.net и другите БГ фрий зони :arrow: Гледаш ама не виждаш :cry:
Хайде сега кажи каквото искаше да кажеш ама на бЪлгарски моля :type: :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 24 Юни 2003, 12:00

Абе аз немския и аз толкова го знам ама се правя,ти ко мислиш :lol: Става въпрос 4е на клипа на Lil Kim & DJ Tomekk има един пикап или нешто от сорта на което му се въртят джантите по описания на4ин.А тя запо4ва клипа с фразата,която няма то4ен превод на БГ ,но долу-горе е нешто като "Целуни ме веднага кадето и да е " или по скоро "изчукай ме" :angel:
Най-мразя да съм прав!!!

Назад към Извън Темата