Root-ване на Android
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Root-ване на Android
Нямам смартфон, но на ММ плеъра към телевизора имам Андоирд и реших малко да го разуча . Като за начало свалих толкова прочутия Енгри Бърдс
Инсталваш и тръгва . След това свалих това :
е тук вече ударих на камък . Инсталирам , но нещо прекалено бързо стана, все пак за 2 GB игра мислех, че ще трябва повече време . Та влизам в играта и преди да зареди основното меню ме изхвърля . В описанието пишеше нещо за руутване , ама
- КАК

е тук вече ударих на камък . Инсталирам , но нещо прекалено бързо стана, все пак за 2 GB игра мислех, че ще трябва повече време . Та влизам в играта и преди да зареди основното меню ме изхвърля . В описанието пишеше нещо за руутване , ама
- КАК

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Root-ване на Android
Там може би най-добре ще ти помогнат - http://www.androidbg.com/forum/
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Kroki написа:Там може би най-добре ще ти помогнат - http://www.androidbg.com/forum/
Предполагам, но реших да пиша тук, да си имаме и такава тема във форума .
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Едва ли... все едно там да търсиш някой BMW-ист да ти помогне за проблем с колата...
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
1вото и най-важно нещо относно роотването е че при роот се губи гаранцията.Роот е юзър в андроид операционната система имащ достъп до всичко и можещ да промени всичко,за пример ти давам една моторла дроид която преди роот е с 680 мегахерца процесор след роот се увеличва до към 1 Гхц ,ако имаш опция по-добре си запази сток рома който имаш защото ако се наложи нещо недай-боже да може да го върнеш така все едно не е бил роотван и да ти важи гаранцията 

Имаш ли възможност - руутвай смело, освобождава памет, триеш глупави приложения, инсталираш всичко
Обаче за твоя модел трябва да потърсиш конкретен начин т.е. трябва да има готов ром или някаква програмка с която да стане. Не е задължително игрите по 2гб да изискват руут. Аз имам нексус 7, който има възможност за руут, но откакто инсталирах Grand Theft Auto: Vice City за която не се изисква руут вече не мога да го видя свободен
Много е зарибяващо, даже ако мислиш че ще ти е трудно да се ограничаваш - не инсталирай!
Тази игра, която си посочил също се бях засилил да я инсталирам при това без руут, обаче като видях че е по-кървава се отказах, защото може пък да има нещо вярно в писаниците за електронните игри и децата
Най-лесно ще откриеш начин за руут ако следиш чуждите форуми - XDA Developers и подобни. Руснаците също са на ниво. Колкото до гаранцията руута е нещо софтуерно, което може винаги да премахнеш със стоков ром, дори само един ъпдейт да излезе и ще трябва да руутваш на ново

Обаче за твоя модел трябва да потърсиш конкретен начин т.е. трябва да има готов ром или някаква програмка с която да стане. Не е задължително игрите по 2гб да изискват руут. Аз имам нексус 7, който има възможност за руут, но откакто инсталирах Grand Theft Auto: Vice City за която не се изисква руут вече не мога да го видя свободен

Тази игра, която си посочил също се бях засилил да я инсталирам при това без руут, обаче като видях че е по-кървава се отказах, защото може пък да има нещо вярно в писаниците за електронните игри и децата
Най-лесно ще откриеш начин за руут ако следиш чуждите форуми - XDA Developers и подобни. Руснаците също са на ниво. Колкото до гаранцията руута е нещо софтуерно, което може винаги да премахнеш със стоков ром, дори само един ъпдейт да излезе и ще трябва да руутваш на ново
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
© написа:Имаш ли възможност - руутвай смело, освобождава памет, триеш глупави приложения, инсталираш всичко![]()
Обаче за твоя модел трябва да потърсиш конкретен начин т.е. трябва да има готов ром или някаква програмка с която да стане. Не е задължително игрите по 2гб да изискват руут. Аз имам нексус 7, който има възможност за руут, но откакто инсталирах Grand Theft Auto: Vice City за която не се изисква руут вече не мога да го видя свободенМного е зарибяващо, даже ако мислиш че ще ти е трудно да се ограничаваш - не инсталирай!
![]()
Най-лесно ще откриеш начин за руут ако следиш чуждите форуми - XDA Developers и подобни. Руснаците също са на ниво
Плеъра ми струва колкото 3 бутилки уиски - не ми дреме особено за гаранцията

Можеш ли да дадеш някоя версия която не изисква руут . Като параметри мисля че се вписвам - А9 1.4GHz,
1 GB DDR3 Ram,GPU Mali400, 3,5 GB free space

ПС:Сложна работа това руутване - не е за индианци като мене
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
И кво ще качиш една игра и ще му свърши мястото
Закво се занимаваш въобще 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
b00st написа:И кво ще качиш една игра и ще му свърши мястотоЗакво се занимаваш въобще
Имам свободно време .
А и тази е от големите игри , енгри бърдса е 20МБ

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
http://forum.xda-developers.com/
Може би най-големия андроид форум ... с регнати членове почти колко една българия.
Може би най-големия андроид форум ... с регнати членове почти колко една българия.

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
bam-bam написа:http://forum.xda-developers.com/
Това е форума за андроид без спор.

Иначе аз всичко за моето галакси взимам от тук http://www.ipmart-bg.com/.

http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.p ... 1%80%D0%B8
Прав е колегата, това е мястото - сваляш инсталационния файл апк и кеша, който ако не виждаш устройството (всъщност не знам дали го свързваш с пс-то) преместваш с руут експлорер където трябва. Може да ти трябва руут ако се изисква да видиш и да промениш някое специално място из папките, но май в масовият случай това не се налага
Прав е колегата, това е мястото - сваляш инсталационния файл апк и кеша, който ако не виждаш устройството (всъщност не знам дали го свързваш с пс-то) преместваш с руут експлорер където трябва. Може да ти трябва руут ако се изисква да видиш и да промениш някое специално място из папките, но май в масовият случай това не се налага
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
а да сте роотвали хтц легенд,че аз нещо не успях да се справя,не намерих и готов ром за легенд,а такива дето ставали за 2.2 андроид,но при мен не се получават работите.Мислех,че е от С-ОН-а на телефона,но пък видях галакси със С-ОН да се роотва спокойно...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
колеги някой може ли да ми помогне за руутването на телефона ми (самсунг галакси сцл и9003) един път се пробвах и го прецаках,мисля сега вече някой компетентен да ми помогне.ще съм ви много благодарен 

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2