Windows phone
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Windows phone
Та понеже има само за в момента 3 водещи операционни системи, както сме почнали да си направим темата и за третата.. Именно Windows mobile.. след ползването ми на тази система останах доста впечатлен колко е лека.. За разлика от андроид нямаше никакви бъгове и засичания.. Има и доста приложения в магазина, които са безплатни, а пък платените може да ползваш доста дълго "изпробвайки" .. Първоначално си бях купил лумия 710 от която бях доста впечатлен за такъв евтин клас телефон.. Но малко я позагубих и от скоро съм с HTC HD7.. Хубавото на системата е че има доста приложения вградени.. като синхронизацията на windows live както примерно при google.. и директната синхронизация със фейсбук.. Също така и синхронизирането на цялата информация подобно на IOS Icloud само че тук е skydrive..
Те така де.. Вашите впечатления какви са?
Те така де.. Вашите впечатления какви са?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Windows phone
Няма бъгове и няма нищо за нея.
Един скайп не мога да сложа .. за момента съм пас и не бих я препоръчал на никой, освен, ако не иска слушалка.
Може би за в бъдеще да се оправи, ама надали.
В днешно време си взимаш тъчскрийн брато да си ръчкаш, тея го орезали да си думаш само.
Къде им е представата за мултифункционален телефон ?
Може би в белите държави, за нас е скъпо да си купувам всичко, че да го ползвам на 100 %.
Един скайп не мога да сложа .. за момента съм пас и не бих я препоръчал на никой, освен, ако не иска слушалка.
Може би за в бъдеще да се оправи, ама надали.
В днешно време си взимаш тъчскрийн брато да си ръчкаш, тея го орезали да си думаш само.
Къде им е представата за мултифункционален телефон ?
Може би в белите държави, за нас е скъпо да си купувам всичко, че да го ползвам на 100 %.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
как пък да не можеш си сложиш скайп.. че даже и видеовръзката си поддържа.. и вайбър си има и watsapp.. Кви слушалки кви 5лв 
да не говорим че си има почти всички игри вървежни игри за андроид и IOS.. дори някои които са си разработени от microsoft Понеже ползват за платформа Xbox game center както приерно IOS Имат game center за мултиплеър игри..

да не говорим че си има почти всички игри вървежни игри за андроид и IOS.. дори някои които са си разработени от microsoft Понеже ползват за платформа Xbox game center както приерно IOS Имат game center за мултиплеър игри..
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Skype е собственост на Майкрософт, windows също.
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
uricatoli написа:как пък да не можеш си сложиш скайп.. че даже и видеовръзката си поддържа.. и вайбър си има и watsapp.. Кви слушалки кви 5лв
Сигурен ли си за вайбьр? Дори и да го има....тази операционна система е ужасна.....играл сьм си с часове с ХТС ХД7 с надеждата да ми хареса...да намеря нещо с което да си заслужава... Е няма такьв ужас.... Нека колегите които им предстои покупка на тел., хубавво да си помислят телефона с каква ос да бьде....
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Каза, че си с ХТЦ.
Аз го пробвах на лумията, ако не бъркам беше 610 модела.
Точно това и аз паднах от стола .. те са на една фирма, но на сайта на скайп казваше ... сори пич, ама твоя тъч не поддържа скайп.
И това за нов телефон !
За вайбър и вазапа, едното беше някаква тестова версия и емотикони нямаше.
По нататък се отказах да ровя.
Иначе си прав .. бачка добре, не е лошо, ама това е тел от 21 век и е тъч, и някак не е френдли настроено.
Не е за мен .. имам си слушалка за 20 лв с фенерче.
Така,че някой да не се заблуди и да се нахвърли на някоя Пумия и после да вие на умряло
Платформите са 2 и се знаят ... 3тото е някакво жалко подобие, което ще видим на къде ще отиде.
За това казах, че за момента не е препоръчително експериментиране.
п.п. преди няколко дена позната ми се обади да и търся скайп за БАДА.
била си го купила от виваком нов ... смятай !
Хората се лъжат ... взимат боклуци и после искат нещата дето са видели на другия в телефона .. еми , то първо се пита, а после се купува.
Нали това е идеята на тъч-а, да имаш 3-4 неща дето целия свят ползва ... иначе дадох доста по-добро и по-евтино предложение
Аз го пробвах на лумията, ако не бъркам беше 610 модела.
Точно това и аз паднах от стола .. те са на една фирма, но на сайта на скайп казваше ... сори пич, ама твоя тъч не поддържа скайп.
И това за нов телефон !
За вайбър и вазапа, едното беше някаква тестова версия и емотикони нямаше.
По нататък се отказах да ровя.
Иначе си прав .. бачка добре, не е лошо, ама това е тел от 21 век и е тъч, и някак не е френдли настроено.
Не е за мен .. имам си слушалка за 20 лв с фенерче.
Така,че някой да не се заблуди и да се нахвърли на някоя Пумия и после да вие на умряло

Платформите са 2 и се знаят ... 3тото е някакво жалко подобие, което ще видим на къде ще отиде.
За това казах, че за момента не е препоръчително експериментиране.
п.п. преди няколко дена позната ми се обади да и търся скайп за БАДА.
била си го купила от виваком нов ... смятай !
Хората се лъжат ... взимат боклуци и после искат нещата дето са видели на другия в телефона .. еми , то първо се пита, а после се купува.
Нали това е идеята на тъч-а, да имаш 3-4 неща дето целия свят ползва ... иначе дадох доста по-добро и по-евтино предложение

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Всичко започна с Нокия и "Синбиан",бяха супер добре,после дойде прогреса с WM NT,после WM5,6...бяха уникални ,в клечка бодеш ,но нямаше алтернатива ,даже не бяха първо с клечка,естествено,всичко телефони ми бяха със софтуер (от както излезе софтуера по телефоните,имам в предвид софтуера дето може да се човърка),купих си една Моторола MPx 200-уникален и като дизайн и изпълнение,след това дръпнаха "Синбиан" и естествено имах няколко апарата със тази система,после дойде WM5,6 и Най-добрият HTC3000 мисля беше модела,аз обаче си взех Asus P530 модела (Фен съм на Асус) и бях много доволен,после излезе още по-добра,IOs на Епъл и разбира се си взех IPhone 3G,после 3Gs,някъде по това време излезе и стабилна версия на Андроид...като задобряха Андроид си взех Galaxy S2 ,Паралелно ми дадоха от Фирмата Айфон 4с...но за мен на този етап андроид е по-добра,аз се занимавам със софтуер и само тази ми допада най-добре,може би Виндолс ще напреднат ,но за сега са като 2008 година като излезе Андройд срещу тогава Айфон,може би до 2-3 години Уйндолс ще дръпнат и ще се наложат,за сега са слабички.
п/п
Ръчкал съм разбира се една Лумия 800 или нещо такова,сестра ми си взе такава,за сега не ми допада,въпреки че основният проблем на Андроид е слабата батерия и някой други неща,но се преживяват.
п/п
Ръчкал съм разбира се една Лумия 800 или нещо такова,сестра ми си взе такава,за сега не ми допада,въпреки че основният проблем на Андроид е слабата батерия и някой други неща,но се преживяват.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
не знам но с колкото androidi съм си играл винаги се получава: the program has stoped unexpectly.. Адски ми е бъгава и противна тая операционна система.. bam остави в сайта на скайп какво пише.. в стора дето ти е в телефона има всички версии и всичко си се ъпдейтва.. Това пък за емотиконките.. щот освен
някой ползва други.. гледах доста сравнения в нета.. по бързина на зареждане и прочее.. hD7цата примерно не отстъпва по бързина на 2ядрен процесор на S2X примерно.. За доста време ровичкане в тела веднъж не ми е забил или да ми се е наложило да го рестартирам.. ровя доста във форума и дори си има безплатно приложение подобно на тапаталк.. а не както за IOS всичко платено и ако не си го jailнеш трябва да си плащаш.. СПоред мен WIndows mobile 7цата е измислен по-семпло и по лек.. А пробвай с нокията с фенерчето да влезеш във форума 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
uricatoli написа:не знам но с колкото androidi съм си играл винаги се получава: the program has stoped unexpectly.. Адски ми е бъгава и противна тая операционна система.. bam остави в сайта на скайп какво пише.. в стора дето ти е в телефона има всички версии и всичко си се ъпдейтва.. Това пък за емотиконките.. щот освеннякой ползва други.. гледах доста сравнения в нета.. по бързина на зареждане и прочее.. hD7цата примерно не отстъпва по бързина на 2ядрен процесор на S2X примерно.. За доста време ровичкане в тела веднъж не ми е забил или да ми се е наложило да го рестартирам.. ровя доста във форума и дори си има безплатно приложение подобно на тапаталк.. а не както за IOS всичко платено и ако не си го jailнеш трябва да си плащаш.. СПоред мен WIndows mobile 7цата е измислен по-семпло и по лек.. А пробвай с нокията с фенерчето да влезеш във форума
Когато сложиш на Нокия някой "Къстъм" софтуер,тогава ще получиш и там такива съобщения за the program has stoped unexpectly.Когато системата е "сток" не се получават подобни съобщения.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
M$ пуснаха WP 7.8 за бая телефони на NOKIA, та може и да си поиграете да ъпдейтнете и да видите...
- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz
Я и аз да се обадя подготвен по въпроса виндовс е пълен шит с ХТЦ ХД2 съм което е предходния модел на ХД7 с виндовс 6.5 е и ... няма маркетплейс вече ... тези олигофрени от "малък и мек" спряха съпорта на вин 6.5 и кво сега телефон за 600 евро да го хвърля щото олигофрените не го поддържат вече няма скайп, няма фейс, дори няма шибан фенер както примерно има при андроидите на брат ми телефона е ХТЦ Сенсейшън всичко си има... и на всичкото отгоре пуснаха вече вин 8 за мобилните предполагам скоро ще порежат вин 7
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Напротив... току що пуснаха 7.8 и ще го поддържат бая време напред...
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Who написа:Я и аз да се обадя подготвен по въпроса виндовс е пълен шит с ХТЦ ХД2 съм което е предходния модел на ХД7 с виндовс 6.5 е и ... няма маркетплейс вече ... тези олигофрени от "малък и мек" спряха съпорта на вин 6.5 и кво сега телефон за 600 евро да го хвърля щото олигофрените не го поддържат вече няма скайп, няма фейс, дори няма шибан фенер както примерно има при андроидите на брат ми телефона е ХТЦ Сенсейшън всичко си има... и на всичкото отгоре пуснаха вече вин 8 за мобилните предполагам скоро ще порежат вин 7

Първо вин 6.5 няма нищо общо с Windows Phone. Второ, НТС ХД2 е ЕДИНСТВЕНИЯТ телефон, на който можеш да подкараш всяка операционна система (без Apple OS), и всички вървят стабилно. Можеш дори ЕДНОВРЕМЕННО да имаш Windows 6.5, Windows Mobile 7.8, Android (всичките версии са портнати, аз съм с желето). Просто рестартираш, и си буутваш който ОС искаш. Windows Phone 7.8 гарантирано върви по-бързо, отколкото на ХД7 (имаше тест в youtube). М/у другото за Windows 6.5 има един тон програми, ако се поразтърсиш из нета, включително няколко вида фенерчета, skype, че и фейсбук (макар и орязан).
- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz
ACCELERATOR написа:Who написа:Я и аз да се обадя подготвен по въпроса виндовс е пълен шит с ХТЦ ХД2 съм което е предходния модел на ХД7 с виндовс 6.5 е и ... няма маркетплейс вече ... тези олигофрени от "малък и мек" спряха съпорта на вин 6.5 и кво сега телефон за 600 евро да го хвърля щото олигофрените не го поддържат вече няма скайп, няма фейс, дори няма шибан фенер както примерно има при андроидите на брат ми телефона е ХТЦ Сенсейшън всичко си има... и на всичкото отгоре пуснаха вече вин 8 за мобилните предполагам скоро ще порежат вин 7
![]()
![]()
Точно пък с ХТЦ ХД2 да се оплакваш
![]()
Първо вин 6.5 няма нищо общо с Windows Phone. Второ, НТС ХД2 е ЕДИНСТВЕНИЯТ телефон, на който можеш да подкараш всяка операционна система (без Apple OS), и всички вървят стабилно. Можеш дори ЕДНОВРЕМЕННО да имаш Windows 6.5, Windows Mobile 7.8, Android (всичките версии са портнати, аз съм с желето). Просто рестартираш, и си буутваш който ОС искаш. Windows Phone 7.8 гарантирано върви по-бързо, отколкото на ХД7 (имаше тест в youtube). М/у другото за Windows 6.5 има един тон програми, ако се поразтърсиш из нета, включително няколко вида фенерчета.
Ако можеш на лично да ми пратиш малко линкове с програмки за вин 6.5 които да работят на ХД2 ще имам да черпя... но това че е супер не е точно така ... Слагах аднроиди... сандивичи... желета... натруфени и вин 7.8 сложих дори който наистина работи много добре но си има и проблеми примерно не разпознава картата памет

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3