Камерата на Околовръстното
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Камерата на Околовръстното
Здравейте, колеги. Направих белята, та сега трябва съвет да искам от вас. Става дума за камерата на околвръстното, малко след ОМВ-то посока Младост. Та, след като беше куха последните няколко месеца, снощи ( към 3:00) спокоен минах оттам с 200++ и разбира се ме щракна. Глобата не ми е най-големия проблем, но искам да ви питам дали някой от вас знае дали снима в гръб или отпред, че не ми се ще да съм 3 месеца без книжка. Ако е в гръб, екстра, друг ще водя в КАТ, но ако е лице ще ударя греда.
П.С. Че съм за бой, за бой съм, това си го знам, кажете дали снима отпред или отзад.
П.С.2 Вместо да има дисциплиниращ ефект тая камера, щях за една бройка да се очистя, като ми светна изведнъж тая светкавица, изкарах си акъла.
П.С. Че съм за бой, за бой съм, това си го знам, кажете дали снима отпред или отзад.
П.С.2 Вместо да има дисциплиниращ ефект тая камера, щях за една бройка да се очистя, като ми светна изведнъж тая светкавица, изкарах си акъла.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Камерата на Околовръстното
Снима в гръб колега.Демек отиващите към Младост.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Другия път пробвай да минеш с 300++++++++++++++. Виждал съм я да снима в гръб.
Снима само лентата в посока Младост (поне нямам информация да снима и другата лента), прави снимки в гръб. И естествено, няма възпитателен ефект, даже очаквам да сложат и други камери по околовръстното, но дано не съм прав...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
че тя твойта барака може ли да вдигне толкова
другото интересно е, като не е снимала тебе, що те е светнала да те окьори... предупредително, или да изгони мухите от обектива

другото интересно е, като не е снимала тебе, що те е светнала да те окьори... предупредително, или да изгони мухите от обектива

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Интересна кола караш може би.
Щракнала те в лицето, пък питаш как ще излезеш .. може ли марка/модел ?
Щракнала те в лицето, пък питаш как ще излезеш .. може ли марка/модел ?

- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
мисля, че дори и в лице да снима пак може да е карал някой друг. мен ме бяха снимали 2009 година и в лице и в гръб, така ми дойде акта със снимките и се виждаше как си дърпам цигарката и кой е вътре в колата, ама тъщата остана без книжка, така че щом имаш опция за тва действай смело.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
520i написа:снощи ( към 3:00) спокоен минах оттам с 200++

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
520i написа:снощи ( към 3:00) спокоен минах оттам с 200++
Значи очакваме скоро да "прославиш" марката по новините, подобно на колегата тук http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/11/13/1946025_bmv_razvilo_247_kmch_na_trakiia_v_subota/.

11 мнения
• Страница 1 от 1