Папата се оттегля

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Папата се оттегля

Мнение от bum_bum » 11 Фев 2013, 19:15

По лична преценка на 85 години, защото нямал сили да ръководи църквата и т.н.

Няма как да не направя аналогия с наща мърша, която наричаха "патриарх", дето последните 10 години беше жив труп и го влачеха по двама човека и пак не пускаше кокала.

За пореден път се уверявам, че тая държава е тотално сбъркана.
Изображение

master of the force
Аватар

Re: Папата се оттегля

Мнение от alx » 11 Фев 2013, 19:17

bum_bum написа:По лична преценка на 85 години, защото нямал сили да ръководи църквата и т.н.

Няма как да не направя аналогия с наща мърша, която наричаха "патриарх", дето последните 10 години беше жив труп и го влачеха по двама човека и пак не пускаше кокала.

има още някаква игра- този е първия от 600 години насам които сам си дава отвод.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Фев 2013, 19:20

И на мен ми мина през акъла, че е странно ама все пак факт. Тук ако ще да го хванат на калъп с мюфтията да се мъшкуват :mhihi: пак няма да напусне.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Фев 2013, 19:22

bum_bum написа:И на мен ми мина през акъла, че е странно ама все пак факт. Тук ако ще да го хванат на калъп с мюфтията да се мъшкуват :mhihi: пак няма да напусне.

предполагам, че е някакъв страшен компромат (педофилия или нещо такова) и затова... то само такива неща ги бутат тия по църковните върхове.

най-вероятно никога няма да знаеме.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Фев 2013, 19:27

В България са от ДС :mhihi: Смятам, че няма нужда да се коментира. Но и при папата има някаква схема. Вероятно по-голяма от Линкълн или А8-ица. Това с педофилията е добро предположение :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 11 Фев 2013, 19:49

bum_bum написа:По лична преценка на 85 години, защото нямал сили да ръководи църквата и т.н.

да наричаш един български патриарх, който на всичкото отгоре е починал, мърша е страхотен белег за лошо възпитание.
колега, елементарно чувство за срам и поне малко богобоязилвост, нямаш ли?

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Фев 2013, 20:01

И освен това дядо Максим беше много достоен като човек и напълно отговаряше на изискванията за висок морал и християнски ценности...
Особено като го съпоставим на сега спряганите кандидати, в които е трудно да се намери нещо богоугодно, освен попските им одежди...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Фев 2013, 20:07

Да де, толкова висок морал имаше че до последно не пусна кокала. Един богобоязлив и благочестив човек не би ли посочил кой да го замести след като не може да изпълнява задълженията си? Много добре помня грозните гледки как трепери и се олигавил целия и двама човека го влачат, щото не може и да ходи..

Оня, дето ги ръси от линкълна и той ли е богобоязлив?

А оня, дето има автопарк бетер мутрите той какъв е?

А тия, дето убиват свещенници, които "сеят разкол" какви са?

А тези, които са наредили убийствата те какви са?

Богобоязлив, срамежлив и с добро възпитание ще бъда когато видя същото от ответната страна.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 11 Фев 2013, 20:19

Айде стига с тва осиране на нашата държава . Йоан Павел 2ри сигурно беше на пружина преди да се оттегли :conf: А дали има нещо тъмно покрай Дарт Сидиус - хората вярват че белобрад старец ги управлява от небето, няма да повярват че се е оттеглил щото не се чувства добре :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Фев 2013, 20:20

bum_bum написа:Да де, толкова висок морал имаше че до последно не пусна кокала. Един богобоязлив и благочестив човек не би ли посочил кой да го замести след като не може да изпълнява задълженията си? Много добре помня грозните гледки как трепери и се олигавил целия и двама човека го влачат, щото не може и да ходи..

Та знаеш ли какво пише в православния канон за смяната на партиарх?! Или си говориш ей така, на изуст - не можел да ходи и ай сиктир, бегай у пенсия, щото на мен така не ми харесва :kuku: Йоан Павел ІІ беше пъти по-зле от Максим преди смъртта си, но хората се молеха за него, а не му теглеха майни, що не си такова онаковата и изкуфелия дядка :dummy: Въпрос на култура, манталитет и традиции. Стискам палци по-скоро да догоним западняците. Ама ония нормалните, а не тия като от аватара ти...

bum_bum написа:Оня, дето ги ръси от линкълна и той ли е богобоязлив?

А оня, дето има автопарк бетер мутрите той какъв е?

А тия, дето убиват свещенници, които "сеят разкол" какви са?

А тези, които са наредили убийствата те какви са?

Това са кандидатите за негов наследник.

bum_bum написа:Богобоязлив, срамежлив и с добро възпитание ще бъда когато видя същото от ответната страна.

Ти Талмуда държиш ли го на видно място у вас и четеш ли го редовно? Или аз бъркам и не си евреин? Защото веруюто на евреите е "Око за око - зъб за зъб", а на християните "Ако те ударят по едната буза, обърни се да те ударят и по другата". Не казвам, че всички трябва да сме ултраортодоксални и да живеем на 100% съгласно канона, ама хайде поне като си говорим за религия да се опитваме малко поне...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 11 Фев 2013, 20:22

И аз мисля като бум-бум. Нашите църковни люде са толкова покварени (с малки изключения), че дори и някои мутри биха има завидели.
Гледам го един по графа със златен ланец с кръст едно кило, а той 2 метра огромен и си говори по некъв айфон. Други пък имаха някаква сбирка в една кръчма тук в центъра и всички пиеха бири в халби по 2 литра и захапали цигарите :help: Хубав пример дават на обществото :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 11 Фев 2013, 20:23

alx написа:
bum_bum написа:И на мен ми мина през акъла, че е странно ама все пак факт. Тук ако ще да го хванат на калъп с мюфтията да се мъшкуват :mhihi: пак няма да напусне.

предполагам, че е някакъв страшен компромат (педофилия или нещо такова) и затова... то само такива неща ги бутат тия по църковните върхове.

най-вероятно никога няма да знаеме.

да ако има някакъв компромат , педофилията е първото нещо което ни идва на ум на повечето хора , ама те са си го направили

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Фев 2013, 20:24

хаха,много точно казано си е даже това с мършата,кой,как и кога реши,че някой е по-близък до "Господ" :shock:
Хора,имате се за интелигентни и образовани,излезте от Средновековието :help:
За мен типичния представител на бг духовенството е мазен (дебел),нищонеправещ ,прогнил от пороци паразит :banghead:
Има някакъв промил духовни типажи сред тази клика,но те са по-скоро хора,чиито психолигичен статус не е обществена заплаха,за да са в Курило :lol:
а папата ясен- тия държат толкова пари и такава помия и интриги има там,че и Шефа им :mhihi: не може да ги оправи :help:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 11 Фев 2013, 20:28

срам ме е от вас

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Фев 2013, 20:32

ми оттегли се и ти :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Следваща

Назад към Извън Темата