интересен ход - борисов иска оставката на дянков?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

интересен ход - борисов иска оставката на дянков?

Мнение от alx » 18 Фев 2013, 20:17

http://www.dnes.bg/politika/2013/02/18/ ... kov.180441

това мисля, че е най-важната новина тука от години насам...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Слави
Аватар

Re: интересен ход - борисов иска оставката на дянков?

Мнение от © » 18 Фев 2013, 20:22

Дянков за сега е изкупителната жертва.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 18 Фев 2013, 20:37

Зад Борисов стои много, много хитър човек дето мисли заради него, само че не знам кой е. Бойко не може да е толкоз умен, просто е невъзможно... почти винаги има скрит коз точно когато трябва или все е съвпадение в което много се съмнявам.. нито има образованието, нито има нужния капацитет от знания за да играе толкова сериозно при положение че беше пожарникар едно време. Така мисля аз, и да Дянков ще го отнесе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Фев 2013, 21:16

Време му беше да ходи да си яде празната кутия от пица :no:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Фев 2013, 21:37

Светнете ме кое е хитрото в тоя ход. (Може и да е хитър, не претендирам да съм прав ама аз нещо не я проумявам тая хитрост).

Цялата политика на правителството му беше базирана на строгата фискална политика, икономии, стабилизация и т.н. Финансовия министър- ключова фигура, съответно и вицепремиер.

Като го уволнява сега така в бързината дори и без да посочи причина на мен по-скоро ми изглежда необмислен и панически ход.

Излязоха там някакви да обясняват за уволнението (някъде казват, че си подал оставката а на др места, че е уволнен..) и всичките били одобрявали решението, въпреки че не знаят защо е изгонен. :dunno:

Самият Боко е казвал, че финансовия министър е правителството и той ако падне пада и то. Даже го дадоха по новините преди малко. Явно пак е забравил какви ги е плещил навремето.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 18 Фев 2013, 21:37

Паника, безпринципност и инстинкт за самосъхрание издава този отчаян ход, но няма да му помогне на Буда Цветелинкин :mhihi: Късно е либе за китка...Изритал е Дянков, вероятно щото Хер Флик се е запънал за това да натъпчат 1 милиард от фиска в сметките на фермерите.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Божил|Божилов » 18 Фев 2013, 21:47

Този източник съобщава,че ще последват още оставки...
http://www.durabura.com/?p=17127
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Фев 2013, 22:24

Витанов написа:Зад Борисов стои много, много хитър човек дето мисли заради него, само че не знам кой е. Бойко не може да е толкоз умен, просто е невъзможно... почти винаги има скрит коз точно когато трябва или все е съвпадение в което много се съмнявам.. нито има образованието, нито има нужния капацитет от знания за да играе толкова сериозно при положение че беше пожарникар едно време. Така мисля аз, и да Дянков ще го отнесе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е как кой... :lol: илюминатите, те въртят всичко. Борисов може да няма образованието, но не знам защо го подценяваш от стратегическа гледна точка. За да се задържи един човек толкова високо, не се иска само някой да те подкрепя, трябва и ти да имаш някакви качества. Зад него да мисли неща някой... не знам защо толкова гениален ли ти се е сторил.

п.с.
Друг е въпроса колко е хитър хода или не. Това не коментирам.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 520dA

Мнение от BMW_1914 » 18 Фев 2013, 22:46

Ход на отчаяние от страна на Буда :no:

за съжаление много се ос*аха накрая Герб :roll: и допълнително липсата на кадри ще ги изпрати на изборите при Царя :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 18 Фев 2013, 23:05

С риск да ме нахраните, но Дянката не беше чак толкова лош министър. Нямаше фантазия и беше някак си сухар, но все пак свърши това за което беше назначен. Стиснато копеле каквото трябва да бъде всеки финансов министър. Просто нямаше кои да му даде насока, защото Файар мен си е едно пожарникарче....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 18 Фев 2013, 23:54

дянков го използваха да спадне напрежението, беше сухар /като повечето добри специлиасти/ и създаваше напрежение, буташе рейтинга

реално трябваше да има хора по затворите, да има някаква справедливост, това беше и обещано.. що не го направи премиера само той си знае, но да не забравяме че и той има дъщеря

иначе кетапа нищо не значи, редица най-влиятелни и заможни нямат никакво висше
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 19 Фев 2013, 2:01

И кое му е хитрото на това да замениш международно признат финансист със повече от 10 години стаж в Световната банка със световно неизвестен вишист с диплома от провинциален университет отпреди 6 години? Те това къде Бойко каза преди за падането на министъра и правителството ще се и реализира.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 19 Фев 2013, 2:24

Той и Милен Велчев беше "международно признат финансист" ама знаем какви ги издриска...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 19 Фев 2013, 2:27

~Мишо~ написа:Той и Милен Велчев беше "международно признат финансист" ама знаем какви ги издриска...

То попринцип не е нужно да си много гоуем финансист.

Само трябва да знаеш максимата, че: Колкото повече ядеш (се уяждаш), толкова повече л@йна ще оставиш след себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 19 Фев 2013, 4:24

Махането на Дянков ми се струва по-скоро не добре обмислен отчаян ход колкото да бъде обвинен някой (не че не си го е заслужавал Дянков), Но Б. Б. 2ри мандат е ясно че няма да получи,( народа няма да гласува за него) .Не бива да се допуска да дойдат на власт и такива който ще гледат само собствените си интереси за сметка на народа. Въпросът е има ли кой да ни управлява и ако има дано един ден да накаже тези които ограбиха нашата мила родина България.
39470

Следваща

Назад към Извън Темата