Сайт bglondon.com
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- ///777\\\
- Потребител
-
- Кара: е36
- Мечтае да кара: без разни п.....ри да му дърпат лайсните
Сайт bglondon.com
Здр. колеги. От известно време имам идеята за внос на кола от Англия и конкретно съм се насочил към един сайт bglondon.com.
Интересува ме мнение на колега, който е работил с тях и по-точно, как са по отношение както на услугата за наддаване и участие в търг от име на купувача, така и за самата доставка на колата. Условията им съм ги прочел, но ме интересува и мнение на техен клиент.
Благодаря Ви.
Интересува ме мнение на колега, който е работил с тях и по-точно, как са по отношение както на услугата за наддаване и участие в търг от име на купувача, така и за самата доставка на колата. Условията им съм ги прочел, но ме интересува и мнение на техен клиент.
Благодаря Ви.
"There is nothing like scream of an old straight six ............... it's that sound cars can't make anymore."
"...we ran stretched tires and drove our cars millimeters off the ground for no reason other than it looks cool...."
"if sparks dont fly, your rides too high"
"...we ran stretched tires and drove our cars millimeters off the ground for no reason other than it looks cool...."
"if sparks dont fly, your rides too high"
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: Сайт bglondon.com
колега,моля да се включиш с въпроса си в тази тема,за да не става навалица
viewtopic.php?f=4&t=318775&hilit=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0+%D0%BE%D1%82+%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%8F
viewtopic.php?f=4&t=318775&hilit=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0+%D0%BE%D1%82+%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%8F

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
2 мнения
• Страница 1 от 1