Правителството подаде оставка!
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Правителството подаде оставка!
Ей ся ще дойдат Станишев и Доган ... мийте дупетата и чакайте ... те ще ви оправят
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Re: Правителството подаде оставка!
Честито куманисти !!! Спечелите ли, очакват Ви 3 пъти по-големи протести!

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Не знам дали искам да я разбера тази игра ...

Много като тебе вече плакаха ...
Според мен това е PR ход. И може би що-годе добър, особено като се има предвид доста беззъбата реакция (на централно партийно ниво) на БСП.
Сега очаквам един залп от популистки ходове за отрицателно време от страна на ГЕРБ (намаляне на тока и други неща, които галят ухото на обикновения човек).
Ама ще е голяма излагация ако парламентът не му приеме оставката...
Сега очаквам един залп от популистки ходове за отрицателно време от страна на ГЕРБ (намаляне на тока и други неща, които галят ухото на обикновения човек).
Ама ще е голяма излагация ако парламентът не му приеме оставката...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
svilgg написа:Ей ся ще дойдат Станишев и Доган ... мийте дупетата и чакайте ... те ще ви оправят

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Има вече 100 теми в които се пише едно и също. А и тема "ей са ще дойде тоя и ще ви клеца" не е много на място защото не знам някой от нас да е политически анализатор или врачка, че да знае кой ще дойде и какво ще стане. Пък и самата оставка още не е факт. До обяд има време, а не е като от този човек да не сме виждали популизъм и обещания за неща, които ще се случат.
Наистина не знам как може да са минали толкова години от турското робство и още да сме готови да понасяме какво ли не, че да не е още по-лошо без грам идея и желание за промяна и оптимизъм.
Всеки си знае как да живее живота си ама мисля, че всеки ще го направи по-добре ако гледа напред, а не в земята.
Наистина не знам как може да са минали толкова години от турското робство и още да сме готови да понасяме какво ли не, че да не е още по-лошо без грам идея и желание за промяна и оптимизъм.
Всеки си знае как да живее живота си ама мисля, че всеки ще го направи по-добре ако гледа напред, а не в земята.
6 мнения
• Страница 1 от 1