BBS CH/BBS LM
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
BBS CH/BBS LM
Някой знае ли на каква цена вървят 17ките втора ръка на тия джанти ? Никъде не намирам обяви да се продават,а сериозно искам такива.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: BBS CH/BBS LM
1. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksi ... &_from=R40
2. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... 2&_sacat=0
2. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... 2&_sacat=0
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Колега,прочете ли това за втората ръка ? С eBay мога да работя,и то добре.Само че ако си купувам джанти втора ръка ще отида и ще ги видя на място.
Да поясня - интересуват ме цени в BG.
Да поясня - интересуват ме цени в BG.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Единствено съм засичал обяви за CH, като аз лично смятам че цената за комплект е около 1000лв., колкото до LM, вече малко по-трудно като се клони към невъзможното да се намери оригинал на прилична цена в България. Цената ще е по-висока със сигурност, все пак са разглобяем модел, но не вярвам да преминават границата от 1500лв., в противен случай продажбата ще е почти обречена...
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
и двата модела са доста скъпи като нови и е в много трудно да се намерят втора ръка в БГ.Особенно ЛМ-на в 17 е почти невъзможно.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Да използвам темата и аз,търся си BBS RC 18 цола обаче в БГ никъде май не може да се намерят !? 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Очаквах доста по-големи цени.Значи най-вероятно ще се оборудвам скоро с някой CH. 

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
Projektzwo написа:Единствено съм засичал обяви за CH, като аз лично смятам че цената за комплект е около 1000лв., колкото до LM, вече малко по-трудно като се клони към невъзможното да се намери оригинал на прилична цена в България. Цената ще е по-висока със сигурност, все пак са разглобяем модел, но не вярвам да преминават границата от 1500лв., в противен случай продажбата ще е почти обречена...
Обречен си ти може би...
Има хора с пари в БГ за които да дадат 2000+лв. за джанти 2-ра употреба не е грам проблем !!!Ако беше така както си мислиш нямаше да се продават нови гуми за по 500,600лв. бройката

Има хора които ценят редките модели,и си ги позволявяват !!!
да не мислиш че колегите тук с джанти за над 1500лв. са ги плащали по 600,700 на далаверка....като твоите може би !!!
Respekt

- Projektzwo
-
-
kirilov/325i написа:Projektzwo написа:Единствено съм засичал обяви за CH, като аз лично смятам че цената за комплект е около 1000лв., колкото до LM, вече малко по-трудно като се клони към невъзможното да се намери оригинал на прилична цена в България. Цената ще е по-висока със сигурност, все пак са разглобяем модел, но не вярвам да преминават границата от 1500лв., в противен случай продажбата ще е почти обречена...
Обречен си ти може би...
Има хора с пари в БГ за които да дадат 2000+лв. за джанти 2-ра употреба не е грам проблем !!!Ако беше така както си мислиш нямаше да се продават нови гуми за по 500,600лв. бройката
Има хора които ценят редките модели,и си ги позволявяват !!!
да не мислиш че колегите тук с джанти за над 1500лв. са ги плащали по 600,700 на далаверка....като твоите може би !!!
Respekt
Нещо се опита да кажеш ли, аз ли не схванах плоския ти намек...

Не знам ти какво и от къде си купуваш, г-н тарикат, но хората тук са гладни и цените са такива - факт, това че гледаш обяви в ebay или други форуми и мечтаеш за подобни цифри и тук си е изцяло твой проблем.
И не ми цитирай цифри, с които не си запознат, още повече когато ме засягат лично, защото само някои части от джантите ми струват повече от изгнилата ти палатка...
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
Хахаха...
Живей в твоя измислен и евтин свят,където всичко трябва да е до 1500лв./включително и 124-ките
/
И ако искаш ела да видиш изгнилата ми палатка,тя не е мерцедес,прогнил...
Само ще ти кажа че тук в форума има хора с пари,не като теб мишоци
Не слагай хората под общ знаменател!!!
Живей в твоя измислен и евтин свят,където всичко трябва да е до 1500лв./включително и 124-ките

Само ще ти кажа че тук в форума има хора с пари,не като теб мишоци

- Projektzwo
-
-
kirilov/325i написа:Хахаха...
Живей в твоя измислен и евтин свят,където всичко трябва да е до 1500лв./включително и 124-ките/
Само ще ти кажа че тук в форума има хора с пари,не като теб мишоци![]()
Добре, бате, продавай си "мъжките" джанти, Дезент, Ензо и т.н. и не пиши на мишоци като мене...

И още веднъж ще те помоля да не ми се правиш на счетоводител, защото както казах и преди това, нещо си в голяма грешка с цифрите, мишок...
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Projektzwo
-
-
kirilov/325i написа:Темата е за джанти ББС ЛМ и ЦХ,не за марката джанти които изброяваш...Смешен![]()
Първо, ти лично осра темата, подхващайки неоснователен офтопик, явно комплексите в теб са заработили с пълна сила...
Второ, смешен и жалък си ти, след като продаваш най-големите боклуци произвеждани някога с названието "джанти", а в същото време се изказваш като гуру в областта.
Трето, предположих че е възможно да си разумно човешко същество и ако имаш някакъв психически проблем да продължим на лични, но явно и тук съм сбъркал...
И четвърто, можеш да спреш да се излагаш.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Ще ви помоля и двамата без такива коментари и наистина съсипахме темата на човека

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3