Кожено яке
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Кожено яке
Колеги, кажете къде да потърся да си купя хубаво кожено яке?
Модерно, изчистено, качествено са ми изискванията. Да може да си го нося като всекидневно с риза отдолу.
Модерно, изчистено, качествено са ми изискванията. Да може да си го нося като всекидневно с риза отдолу.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Кожено яке
Хаос написа:Колеги, кажете къде да потърся да си купя хубаво кожено яке?
Еми най-простото: Почвай да обикаляш навсякъде... ако е по моловете - Сердика и The Mall има най-много избор.
хубаво яке от естествена кожа започва от 400лв и стига над 1000 ако държиш на марки.
С късмет ще намериш това което търсиш на разпродажба за прилични пари.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
http://vulcan-bikerfashion.com/main/bul_ind.htm
Колега, от тази фирма през 1994 г. си купих яке за мотор. Тогава струваше 9500 лв. Като качество са ненадминати. Моето не е мръднало и като гледам и бъдещите ми внуци ще могат да го носят. Като минус мога да кажа само, че е доста тежко и е малко като кофраж. Разгледай сайта, като ми се струва, че може и по твой модел да ти ушият нещо. За сегашните цени си нямам и представа. Успех
Колега, от тази фирма през 1994 г. си купих яке за мотор. Тогава струваше 9500 лв. Като качество са ненадминати. Моето не е мръднало и като гледам и бъдещите ми внуци ще могат да го носят. Като минус мога да кажа само, че е доста тежко и е малко като кофраж. Разгледай сайта, като ми се струва, че може и по твой модел да ти ушият нещо. За сегашните цени си нямам и представа. Успех
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Само не ходи на пиротска,защото там стоката е от илиенци. То не е гаранция и в моловете. Турските са по 250-350лева, кожухче 650-900. Марковите от 400-500 до 3000 и повече...
искам яке за дънки с риза, а не рокерско
иначе благодаря за линка, изглеждат качествени нещата!
иначе благодаря за линка, изглеждат качествени нещата!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
На щанда на BOSS в магазин Peek and Cloppenburg в тоя мол на Цариградско имаше хубави якета кожени, това миналия месец.
Сега може да са ги изкупили.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Колега аз си взех много стилно кожено яке от пиротска от магазин кожен свят.Като цяло съм скиптично настроен към тези магазини.От всички магазини за кожени якета ми харесаха само две,моето и още едно.Струваше 370 лв.АКо искаш мога да ти дам талонче за 50 лв отстъпка за въпросния магазин 

deyan-enchev написа:На щанда на BOSS в магазин Peek and Cloppenburg в тоя мол на Цариградско имаше хубави якета кожени, това миналия месец.
не са лоши, но искам още по-изчистено
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Ами в такъв случай може да погледнеш колекцията на Jack&Jones, даже имат един аутлет магазин в Princess Outlet-а в Младост 4.
Като влезеш и веднага в дясно. Последно и там гледах приятни кожени якета на цени от 300 до 600 лева.
Тая марка не е мн. известна в БГ, но имам няколко неща купени от България и 2 от чужбина и качеството им е еднакво - странно но факт.
Като влезеш и веднага в дясно. Последно и там гледах приятни кожени якета на цени от 300 до 600 лева.
Тая марка не е мн. известна в БГ, но имам няколко неща купени от България и 2 от чужбина и качеството им е еднакво - странно но факт.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
мерси колега!
имат точно каквото търся!
марката я знам от 10-12 години, просто я подминавах, защото по магазините им слагат по изчанчени неща...
ще ида в аутлета им да видя за какво става въпрос
имат точно каквото търся!
марката я знам от 10-12 години, просто я подминавах, защото по магазините им слагат по изчанчени неща...
ще ида в аутлета им да видя за какво става въпрос
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Моля за нищо, само се опасявам вече да не са ги скрили за лятото ... инъче в ebay има доста неща на марката, но остава чуденката с размера и усещането на стоката, крие рискове онлайн-а ...
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Може и тук да видиш http://iec.bg/bg/event/57/kozhen-svyat.
Аз така си взех моето бях в София и го имаше тва в НДК имаше ОГРОМЕН избор!
Аз така си взех моето бях в София и го имаше тва в НДК имаше ОГРОМЕН избор!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
На мен на тия изложения не ми харесва следното.
Цените са по-високи от тези в магазините.
Давам пример - 3 различни продукта от 3 различни търговеца ги сравних още като изложението беше в НДК и след това в магазините им в София.
Е цените в магазините бяха със средно 20-25% по-ниски.
Давам пример - 3 различни продукта от 3 различни търговеца ги сравних още като изложението беше в НДК и след това в магазините им в София.
deyan-enchev написа:На мен на тия изложения не ми харесва следното.
в тоя магазин дето ми каза бяха само някакви преоценени и гадни модели
иначе си взех от друго място ето това
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- downshift
- Потребител
-
- Детайли за колата: стара
Е кажи от къде колега?
15 мнения
• Страница 1 от 1