Работа по Черноморието за лятото

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Работа по Черноморието за лятото

Мнение от Flash » 27 Фев 2013, 2:19

Колеги, лятото мисля да си търся работа на дневна или седмична надница някъде в заведенията по Черноморието. Чета навсякъде, че там много лесно се намирало бачкане по дискотеките и заведенията. Къде е най-добре човек да отиде да си търси, може ли да се уреди предварително и да замине директно и мит ли е, че бакшишите понякога са повече от надницата (за барман говоря). Има ли работили по моренцето?
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Работа по Черноморието за лятото

Мнение от ///Maximalniq » 27 Фев 2013, 2:24

Само не в Албена ! Миналата година работех там, пълна мизерия е вътре в кухнята, заплащането е малко, а изискванията огромни. Бягай към Златни Пясъци, Слънчев бряг и надолу към Бургас. Ако гледаш за големи бакшиши, търси бар, който не е на all-inclusive. Успех ! :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 27 Фев 2013, 2:38

Колега лично аз бих ти препоръчал Слънчев Бряг там се търсят доста кадри и има голяям наплив на туристи и живота е :lalala:
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 27 Фев 2013, 3:22

Абе мани мадамите, търся заведение, което да предлага нормални условия за работа и нормално отношение работодател\работник. Един приятел комшия ми казва да отивам директно в Китен, но там съм прекарал почти 2 година от живота си по почивки и знам, че условията са добри само от страната на клиента за сметка на персонала. В Черноморец също съм прекарал доста време и съм забелязал, че сервитьорките изпълняват и работата на барман в някой кръчмички, но ги извиват като парцали. В Слънчев бряг не съм бил до сега, но ще видим.. може да пробвам :) Иначе, как вървят надниците?.. Някой миналогодишен бачкатор да сподели.

edit: Английски искат ли, защото моят става за разговори, но не е перфектен.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Хонда F20:)
Мечтае да кара: 750IL

Мнение от AshesS » 27 Фев 2013, 10:28

Златни пясъци, вече не са това, което бяха. Слънчев бряг, все още е ок, но всичко е до договорка с мениджмънта :mhihi: ... Избягвай(ако имаш избор) хотели с концентрация на евреи, поляци и туристи от "балканите", няма бакшиши и само проблеми :mhihi: ! Английския ще го научиш по-бързо с разговори, отколкото с учебници!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 27 Фев 2013, 11:18

Според мен е по-добре да си търсиш като сервитьор, бакшишите със сигурност са много по-големи от колкото ако си барман ! Търси по по-скъпи заведения :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 27 Фев 2013, 11:38

Слънчев бряг, за мен там са парите! НО имай едно на ум за кого работиш, защото масово сключват договори , регистрират ги в НАП и след седмица примерно го отрегистрират и ти внасят само здравните! Успех :yes:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GANIN » 27 Фев 2013, 11:51

Колега, работил съм две лета на Созопол и съм повече от доволен!
Търси работа в по - скъпите заведения. Повечето пъти наистина бакшишите са повече от надницата. При мене беше заплата + процент от оборота и процента си беше доста повече от заплатата, но тук нещата си зависят от тебе (гледай да работиш нощните смени, защото оборота е по- голям)! Английски - разговорно е достатъчен!
Изображение

Назад към Извън Темата