Работа по Черноморието за лятото
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Работа по Черноморието за лятото
Колеги, лятото мисля да си търся работа на дневна или седмична надница някъде в заведенията по Черноморието. Чета навсякъде, че там много лесно се намирало бачкане по дискотеките и заведенията. Къде е най-добре човек да отиде да си търси, може ли да се уреди предварително и да замине директно и мит ли е, че бакшишите понякога са повече от надницата (за барман говоря). Има ли работили по моренцето?
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Работа по Черноморието за лятото
Само не в Албена ! Миналата година работех там, пълна мизерия е вътре в кухнята, заплащането е малко, а изискванията огромни. Бягай към Златни Пясъци, Слънчев бряг и надолу към Бургас. Ако гледаш за големи бакшиши, търси бар, който не е на all-inclusive. Успех ! 

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Колега лично аз бих ти препоръчал Слънчев Бряг там се търсят доста кадри и има голяям наплив на туристи и живота е 

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Абе мани мадамите, търся заведение, което да предлага нормални условия за работа и нормално отношение работодател\работник. Един приятел комшия ми казва да отивам директно в Китен, но там съм прекарал почти 2 година от живота си по почивки и знам, че условията са добри само от страната на клиента за сметка на персонала. В Черноморец също съм прекарал доста време и съм забелязал, че сервитьорките изпълняват и работата на барман в някой кръчмички, но ги извиват като парцали. В Слънчев бряг не съм бил до сега, но ще видим.. може да пробвам
Иначе, как вървят надниците?.. Някой миналогодишен бачкатор да сподели.
edit: Английски искат ли, защото моят става за разговори, но не е перфектен.

edit: Английски искат ли, защото моят става за разговори, но не е перфектен.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България

- AshesS
- Потребител
-
- Кара: Хонда F20:)
- Мечтае да кара: 750IL
Златни пясъци, вече не са това, което бяха. Слънчев бряг, все още е ок, но всичко е до договорка с мениджмънта
... Избягвай(ако имаш избор) хотели с концентрация на евреи, поляци и туристи от "балканите", няма бакшиши и само проблеми
! Английския ще го научиш по-бързо с разговори, отколкото с учебници!

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Според мен е по-добре да си търсиш като сервитьор, бакшишите със сигурност са много по-големи от колкото ако си барман ! Търси по по-скъпи заведения 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Слънчев бряг, за мен там са парите! НО имай едно на ум за кого работиш, защото масово сключват договори , регистрират ги в НАП и след седмица примерно го отрегистрират и ти внасят само здравните! Успех 

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
Колега, работил съм две лета на Созопол и съм повече от доволен!
Търси работа в по - скъпите заведения. Повечето пъти наистина бакшишите са повече от надницата. При мене беше заплата + процент от оборота и процента си беше доста повече от заплатата, но тук нещата си зависят от тебе (гледай да работиш нощните смени, защото оборота е по- голям)! Английски - разговорно е достатъчен!
Търси работа в по - скъпите заведения. Повечето пъти наистина бакшишите са повече от надницата. При мене беше заплата + процент от оборота и процента си беше доста повече от заплатата, но тук нещата си зависят от тебе (гледай да работиш нощните смени, защото оборота е по- голям)! Английски - разговорно е достатъчен!
8 мнения
• Страница 1 от 1