Колегиалност на пътя
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колегиалност на пътя
Здравейте !
Първо искам да се извиня, ако има подобна тема, написах в търсачката "Колегиалност на пътя" и ми излезе само една тема от раздел "Страхотни историй".
Та по същество, пиша тази тема за да кажа Евала на колега със сива е46-ца преди по-малко от час на бул.Царица Йоана. Бях с мой приятел, задмина ни едно е36 с регистрация ОВ, чийто преден десен мигач беше паднал. В момента в който казвам това на моя авер се появи въпростния колега със сивото е46 /който беше една кола зад нас в другата колона, а аз го загледах, бъбреците бяха туко-що сложени, още бяха с тиксото/, който на зиг-заг догони колежката със зеленото е36 и започна да и святка. На следващия светофар колегата се беше изравнил с колежката и явно и казваше за мигача.
Та, колега, ако четеш тук, казвам ти едно голямо ЕВАЛА за постъпката ти !
И за да не е безсмислена темата, помагате ли на пътя, когато видите такава неизрядност или подобно, гоните ли човека за да му кажете, независимо от марката и модела ?
Приятна вечер от мен !

Първо искам да се извиня, ако има подобна тема, написах в търсачката "Колегиалност на пътя" и ми излезе само една тема от раздел "Страхотни историй".
Та по същество, пиша тази тема за да кажа Евала на колега със сива е46-ца преди по-малко от час на бул.Царица Йоана. Бях с мой приятел, задмина ни едно е36 с регистрация ОВ, чийто преден десен мигач беше паднал. В момента в който казвам това на моя авер се появи въпростния колега със сивото е46 /който беше една кола зад нас в другата колона, а аз го загледах, бъбреците бяха туко-що сложени, още бяха с тиксото/, който на зиг-заг догони колежката със зеленото е36 и започна да и святка. На следващия светофар колегата се беше изравнил с колежката и явно и казваше за мигача.
Та, колега, ако четеш тук, казвам ти едно голямо ЕВАЛА за постъпката ти !
И за да не е безсмислена темата, помагате ли на пътя, когато видите такава неизрядност или подобно, гоните ли човека за да му кажете, независимо от марката и модела ?
Приятна вечер от мен !

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Re: Колегиалност на пътя
Ако мога да кажа на човека, да. Но чак пък да го гоня по пътя, не.
Ако случайно по надолу се срещнем пак, тогава пак ще опитам.
Ако случайно по надолу се срещнем пак, тогава пак ще опитам.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
един път ми се е случвало да догонвам някои и то беше няква стара печка, падна му половината генерация и не се усети
ама не съм му я носел само му казах къде му е паднала. Винаги бих настигнал човека ако видя, че нещо му пада от колата и не само части
ако е мома още по-добре таман ще съм по-ентусиазиран

Чак пък тема заслужаваше ли
А и това "който на зиг-заг догони" хич не е колегиално спрямо другите на пътя
Егати, не е минала седмица в която да не се случи да кажа на някой "Изгорял ти е фар/стоп/мигач" и подобни дреболии- значи съм супер колегиален
Чакам следващата "велика" тема- "Дадох предимство на автобус и шофьорът ми благодари с аварийните"

Чакам следващата "велика" тема- "Дадох предимство на автобус и шофьорът ми благодари с аварийните"

5 мнения
• Страница 1 от 1