LOWRIDER'S
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
LOWRIDER'S
Много,ме кефат тея хора,дайте някакво инфо за тях и знаете ли как става тва нещо

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
с яка хидравлика отдолу и някакви електромоторчета, предполагам че и окачването променят направо си извеждат дистанционно вътре в колата, примерно на волана, с няколко команди
В Америка направо продават китове за всекви коли и ги монтират по разни сервизи. Гледал съм няколко предавания по телевизията за тях, едното беше по Discovery много яко. Тия неща са яко мания но са за друг стил и тип кола, хич няма да отиват на BMW
Обикновенно са част от хип-хоп културата в САЩ. Често ги виждаме по клиповете на РАП песни се кефят негрите на някой американски космически кораб от '60 или '70 години с около 7-8литров мотор и задължително кабрио отзад качени 2-3 цицорести черни к**ва и гърми яко рапа - абе негърска му работа
Е разбира се не само черните се кефят и използват тея системи ама от телевизията с такова впечатление съм останал

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Да,за хип-хопа знам,щото съм привърженик на тази култура,но системата ме интересуваше
Някой от американските участници във форума няма ли да каже нещо повече
П.С.Много такива каручки има в един от химните на раперите-Dr.Dre-Still DRE

П.С.Много такива каручки има в един от химните на раперите-Dr.Dre-Still DRE

6 мнения
• Страница 1 от 1