До всички колеги с борси/складове за хранителни стоки
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- a.c.a.b
- Потребител
-
- Кара: 318is
- Мечтае да кара: 335is
До всички колеги с борси/складове за хранителни стоки
Здравейте колеги, обръщам се към вас, защото би ми коствало много по малко време и разходи, ако първо се допитам до вас. Аз съм дистрибутор на фирма за слънчогледови семки и търся борси / складове за хранителни стоки около София , тъй като в София си зареждаме , но все не ми остава време да се пусна и по околните градове. Обръщам се и най-вече към колегите от Перник - а и не само. Така че ако някой има интерес за съвместна работа нека да ми пише едно лично съобщение да му дам повече информация за стоката, като гарантирам едни от най-ниските цени на пазара ! Име на фирма , цени и грамажи няма да обявявам тук, за да не го обръщам на реклама , но нека тези ,които държат борси/складове или познати с такива нека да ми пишат ако имат интерес, като отново казвам - основно търся в Перник , но нямам проблем и с други градове около София. Поздрави и благодаря за отделеното внимание ! 

Dare to be powerful beyond measure.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Re: До всички колеги с борси/складове за хранителни стоки
В София интересуват ли те складове за бързо оборотни стоки, защото мисля, че мога да ти помогна?
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- a.c.a.b
- Потребител
-
- Кара: 318is
- Мечтае да кара: 335is
Re: До всички колеги с борси/складове за хранителни стоки
За София по-скоро не, - работим директно по магазините, защото се стремим да държим ниска цена, идеята ми е за градове където няма да имам време да обикалям иначе благодаря колега 

Dare to be powerful beyond measure.
3 мнения
• Страница 1 от 1