една молба към ......
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
една молба към ......
момчета има едно момиче което обичам безумно много ама тя не вярва.можете ли да и пратите по някое смсче та дано като и го кажат повече хора да ми повярва. много благодаря предварително. телефона и е 0897802799 БЛАГОДАРЯ
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
а ти на колко си и ако обичаш като няма къкво да кажеш си мълчки говори зле за теб.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Re: една молба към ......
lamas написа:момчета има едно момиче което обичам безумно много ама тя не вярва.можете ли да и пратите по някое смсче та дано като и го кажат повече хора да ми повярва. много благодаря предварително. телефона и е 0897802799 БЛАГОДАРЯ
пич ти ако сам не можеш да й докажеш, че я обичаш, просто не си заслужава

ся друг е въпроса, че тя винаги може да ти се прави и да те мотае - ако е така, просто я задминавай и продължавай напред без да си спомняш за нея щото просто тя не осъзнава какво има и какво изпуска

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ся не е така ако не помните 2 ма наши добри приятели направиха това с СМС-ите незнам колко е помогнало но се пак важна е идеята и желанието
Друг е въпроса че ако 40 човека ти пратът СМС че еди си кой те обича ще се замислиш че не е майтам не мислите ли,идеята е психологическа
П.П Батка от мен имаш СМС успех ти целая и дано да си щастлив с тази кака
Друг е въпроса че ако 40 човека ти пратът СМС че еди си кой те обича ще се замислиш че не е майтам не мислите ли,идеята е психологическа

П.П Батка от мен имаш СМС успех ти целая и дано да си щастлив с тази кака

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- lamas
- мечтател
-
много мерси за подкрепата скот.благодаря и на другите колеги за откровението и за помоща.сега поне знам на кого може да се разчита. 

- Гост
-
lamas написа:много мерси за подкрепата скот.благодаря и на другите колеги за откровението и за помоща.сега поне знам на кого може да се разчита.
по добре рано и да си го знаеш от колко късно

че после треа дълго да ти обяснявам за мравките и трохичките

п.с. иначе ти пратих едно смс-че от нета .. мога и още 20 ама да не станем нахални и да доведе до обратния резултат

Последна промяна Гост на 20 Май 2006, 0:11, променена общо 1 път
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Бате, пратих и аз едно СМС-че, без значение дали е редно или не...Така си решил ти.Защо да не помогнем,та нала затова сме тук - да си помагаме
А сега аз да си кажа скромното мнение:
Тази тема за мен не е безпричинна.Аз пусках идентична в Страхотнии истории.Ставаше дума за едно момиче по което бях луд и т.н.
Колегите ме посъветваха да я оставя и да видя дали ще ме заобича като разбере наистина какъв съм.Така и направих.Зарязах я.Останахме си на здравей и здрасти и постоянно четках приятелките и.Кафенца, СМС-чета за лека нощ, чеситки за РД-тата на целите им роди и т.н и т.н.
В момента въпросното момиче (по голямо от мен с 2 години) полудява и си правя с нея каквото си искам. Не си мисли че си и безразличен. Просто и покажи по някакъв начин какво чувстваш и я остави да се вкара малко в мисли. В мометна с тези СМС-и които пращаме може да си сигурен че си го направил.Показал си че я обичаш...Сега те съветвам да не и ходиш по задника, а да обръщаш повече внимание на приятелките и.Тя ще полудее!!! Има момичета (жени) в този форум.Нека и те си изкажат мнението, но моето е такова.
ОСТАВИ Я, ЩЕ ДОЙДЕ САМА ПРИ ТЕБ.
А за мен си...да се похваля че в момента и играя румба на главата (гледам да не прекалявам), но е важно че го правя. Гледай да не ти пука колкото и да ти е трудно.
Това е от мен.
Успех

А сега аз да си кажа скромното мнение:
Тази тема за мен не е безпричинна.Аз пусках идентична в Страхотнии истории.Ставаше дума за едно момиче по което бях луд и т.н.
Колегите ме посъветваха да я оставя и да видя дали ще ме заобича като разбере наистина какъв съм.Така и направих.Зарязах я.Останахме си на здравей и здрасти и постоянно четках приятелките и.Кафенца, СМС-чета за лека нощ, чеситки за РД-тата на целите им роди и т.н и т.н.

ОСТАВИ Я, ЩЕ ДОЙДЕ САМА ПРИ ТЕБ.
А за мен си...да се похваля че в момента и играя румба на главата (гледам да не прекалявам), но е важно че го правя. Гледай да не ти пука колкото и да ти е трудно.
Това е от мен.
Успех
- lamas
- мечтател
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2