Дойде пролетта - Сенна хрема!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Дойде пролетта - Сенна хрема!!

Мнение от Flash » 22 Апр 2013, 17:53

Аз съм от тези повредените, дето с разцъфтяването на разни храсти и тревички започвам да кихам, очите ми текат и лицето ми заприличва на раздутите калници на Е30 М3. Я кажете как борите тази гняс?

Аз си купувам "Кларитин" 10мг. и помага, ама струва 11.50 :evil: Вие к`во пиете и как си помагате?
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: Дойде пролетта - Сенна хрема!!

Мнение от bmwfena » 22 Апр 2013, 18:02

и при мен го има подобно нещо-винаги се появява април месец-зачервяване на очите -сълзене -здраво кихане и носа ми тече като река.За очите си слагам козихрон мисля а за носа олинт.Един приятел ми даде за носа една метална кутиика тютюн за смъркане-от германия си го е донесол-продавали го в будките за цигари-това нещо като го смръкнеш и за минутка си готов ама..докато не мине една седмица оправяне нема де-зор ми е голям :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Апр 2013, 19:54

Flash написа:Аз съм от тези повредените, дето с разцъфтяването на разни храсти и тревички започвам да кихам, очите ми текат и лицето ми заприличва на раздутите калници на Е30 М3. Я кажете как борите тази гняс?

Аз си купувам "Кларитин" 10мг. и помага, ама струва 11.50 :evil: Вие к`во пиете и как си помагате?

Баща ми взимаше едно прахче, ама буквално прахче . Прилича на фин гипс и действа адски сложно - запушва ти порите в носа :mhihi: Супер ефективно , но първо беше няколко лева , след това 10ина а сега май е около 17-18лв 2грама :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 22 Апр 2013, 20:43

Един приятел обичаше да описва този сезон с думите: "Растенията се еб*т, аз страдам."

На мен ми писна да пия и да си пръскам в носа химия и тая година мисля да изпробвам една "бабешка" рецепта.
Варя си всеи ден по едно пътпъдъче яйце, късам си нервите с беленето му и после го хапвам.
За момента учудващо има ефект.
Незнам дали е плацебо ефект или наистина действа, но определено свалих консумацията на под пакетче... носни кърпички.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sstavrov » 22 Апр 2013, 20:47

Ewofex

Event from Iconoclast using DT & SX
e34

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 22 Апр 2013, 20:58

Flash написа:Аз съм от тези повредените, дето с разцъфтяването на разни храсти и тревички започвам да кихам, очите ми текат и лицето ми заприличва на раздутите калници на Е30 М3. Я кажете как борите тази гняс?

Втори ден го пия, още не може да ме оправи. Тая година много късно се усетих, на вас след колко дена почва да ви помага :?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 22 Апр 2013, 21:04

vlad0 написа:

Втори ден го пия, още не може да ме оправи. Тая година много късно се усетих, на вас след колко дена почва да ви помага :?

6-7 дни, тая гад започва да действа, след като се натрупа в организма.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 e53 3.0d 218ps
Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
Детайли за колата: Зла печка :D

Мнение от An4oOo » 22 Апр 2013, 21:19

Аз като ветеран в областта също ще се изкажа. Аз си имам астма на алегрична основа, която за щастие в последните няколко години е в затишие. За да добиете представа за ветеранството ще каза само, че съм алергичен към: домашен прах, микрокърлежи(които живеят в завивките), пух, пера, кучета, котки.. няма да изброявам всичко :mhihi:

Най- лесно и ефективно при проява на симптоми на алергия (зачервяване,сърбеж на очите, кихане, сополивене и тн) укротявам нещата с Ксизал таблетки. Бързоефективни са. До 15 мин след приемане симптомите почват да отшумяват. Ама са скъпи. 1 хапче 1 лев. Даже като ходя нагости, където знам че има домашен любимец си вземам 1 предварително и нямам никакви проблеми. Сега има някакъв по евтин вариант - Зенаро. Не съм ги пробвал, понеже както казах не ми се случва често да ме хваща алергия, но казват че били аналогични.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Апр 2013, 21:50

Жената тука подшушна Ренитал. Давала е и на малкия веднъж когато направил алергична реакция. Хомеопатия било(не е химия), но трябва да се съобразявате с приема 30 минути преди или след храна.
Позаинтересувайте се от хомеопатичните неща, че не са скъпи, а са хубави и помагат. Със сигурност има и други хомеопатични, които ще помогнат. :yes:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар

Мнение от sstavrov » 22 Апр 2013, 21:56

Назонекс и ериназе

Event from Iconoclast using DT & SX
e34

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 22 Апр 2013, 22:19

Евофекса ми идва малко слаб на мен в пиковия период. Засега е ок, ама след 2-3 седмици няма да ме оправи.

Допреди 1 година се оправях с инжекции - Флостерон и Дипруфоз. Ако си много зле те оправят за 2-3 седмици, после пак. Но бях при една алерголожка и ми каза, че не са полезни.

Написа ми рецепта

сутрин - 1 таблетка Фортекал
вечер - 1 таблетка Ксизал

И си взех Hypomer и Systane - някакви промивки за очи и за нос, но Ксизала и Фортекала си ме оправят напълно, а аз по принцип съм от тежките случаи. Още си пазя рецептата от миналата година и си бръмча с нея по аптеките и нямам проблеми. :D
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 23 Апр 2013, 2:05

Alien написа:Един приятел обичаше да описва този сезон с думите: "Растенията се еб*т, аз страдам."

На мен ми писна да пия и да си пръскам в носа химия и тая година мисля да изпробвам една "бабешка" рецепта.
Варя си всеи ден по едно пътпъдъче яйце, късам си нервите с беленето му и после го хапвам.
За момента учудващо има ефект.
Незнам дали е плацебо ефект или наистина действа, но определено свалих консумацията на под пакетче... носни кърпички.

+1 :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 23 Апр 2013, 8:09

Пичове, не ви ли действат сънотворно гореизброените хапчета? И аз имам подобен проблем всяка пролет, но не пия противоалергични, защото ме правят на дроб и за нищо не ставам после :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 23 Апр 2013, 8:17

Southside написа:Пичове, не ви ли действат сънотворно гореизброените хапчета? И аз имам подобен проблем всяка пролет, но не пия противоалергични, защото ме правят на дроб и за нищо не ставам после :roll:

Eдин приятел от такива медикаменти, заспа докато паркираше назад и имаше ефект уау :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да си имате едно на ум ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d LCI

Мнение от Evgeni » 23 Апр 2013, 9:33

Аз си купувам Avamys на спрей и веднъж дневно пръскам доста е скъп към 25-30 лева, но ми стига за две години.

Следваща

Назад към Извън Темата